Návštěvník Bedjasson Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 ...jelikož jsem nenašel, kromě klubu malých hodinek, njaké ucelené vlákno o hodinkách pro robátka, tak zkusím založit toto vlákno.Pokud je to blbost, smáznou jej modi. Tady je první vlaštovka Casio Baby G. Mladší má ruku jak sirku...takže aby se to líbilo a zároveň sedělo byla dlouhá cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Určitě to blbost není Tome,budu rád když se tu budou dávat tipy,fotky na hodinky pro naše děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Já jsem tady u kafe zahlídnul hodinky od Patproma s Mickey Mousem a myslím, že by tuu neměly chybět, ale fotku už nedohledám. Patriku, kde jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Ať jen nekecám,přidám fotku Orientů,co jsem koupil dceři.Vlákno o výběru zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78210-hodinky-pro-d%C4%9Bti-mechanick%C3%A9/ Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 U nás slaví úspěch staré mrkací Ruhly. Na ruce jsou ale zatím vždy jen krátce, na pomazlení. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Ať jen nekecám,přidám fotku Orientů,co jsem koupil dceři.Vlákno o výběru zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78210-hodinky-pro-d%C4%9Bti-mechanick%C3%A9/Ty jsou moc pekny a dcerce sedej,hnedle mechaniku,tak je to spravny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Ja jsem nechal udelat Igeny noudejty pro Honzíka kdyz se narodil... Ma to zespod s vyrytym jménem... Snad mu za par let budou delat radost;) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 U nás slaví úspěch staré mrkací Ruhly. Na ruce jsou ale zatím vždy jen krátce, na pomazlení. Dneska jsem jedny také předal, čekal jsem až se aspoň trochu naučí hodiny. Jsem docela zvědavý, jak dlouho vydrží . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se