Návštěvník Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 19. 5. 2015 v 14:32, filo-boxer napsal: Pokud existuje neco jako optimalni pomer mezi cenou hodinek a cenou naramku, tak tady asi optimalni nebude. Ale ta cena je u nej opodstatnena, o tom jsem presvedceny. Jasně to je třeba to co mě zajímalo. Spíš mi to příjde jako zajímavé z marketingového hlediska k hodinkám nabízet tah za půlku jejich ceny. Ale chápu, že damasko si razí tak trochu svoji cestu a to je asi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 19. 5. 2015 v 14:38, siwi napsal: Gratuluju k nádherným hodinkám i tvému fotografickému umění. Damasko mi začíná být stále sympatičtější.Dakujem, siwi, ja som sa v nich casom tak nejako nasiel ... uz si ich videl nazivo? v Chronoshope ich urcite maju aj na tahu ...Popri B by sa ako tooly u teba iste uzivili... su to uplne ine hodinky...Zena mi ich zhodnotila ako "skarede". Dcera ako "dedkovske" (asi pre tie velke cisla a rucicky, ja to vnimam ako perfektnu citatelnost ).No radost z nich mi ani trochu nepokazili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 19. 5. 2015 v 14:40, vojta1 napsal: Jasně to je třeba to co mě zajímalo. Spíš mi to příjde jako zajímavé z marketingového hlediska k hodinkám nabízet tah za půlku jejich ceny. Ale chápu, že damasko si razí tak trochu svoji cestu a to je asi dobře. podla tej ceny a nutnosti posielat hodinky na prvotne dopasovanie si myslim, ze oni ten tah az tak predavat nepotrebuju, asi to nebude pre nich tak dolezity zdroj prijmov... Kazdopadne, aj keby mi ho k hodinkam pribalili zadarmo, nenosil by som ho casto, hoci sa mi velmi paci. V teple by mi bol tesny a v zime volny, v priebehu dna casto stelujem kazdy remen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 17. 5. 2015 v 21:33, Sphinxx napsal: Ivane veliká gratulace! A super fotky! Užívej jich. Vdaka, Davide. Konecne univerzalna velkost pre moju ruku Vsetko je ako ma byt a je to tak dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 19. 5. 2015 v 15:06, Ivanhoe34 napsal: Vdaka, Davide. Konecne univerzalna velkost pre moju ruku Vsetko je ako ma byt a je to tak dobre No vidíš, tak máš klid . To se o mě říct stále nedá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 19. 5. 2015 v 15:08, Sphinxx napsal: No vidíš, tak máš klid . To se o mě říct stále nedá ... No ale zato je s tebou omnoho vacsia zabava Takych ako si ty toto forum potrebuje viac Neboj, vsetko sledujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Hmmm, to doma se mnou taková zábava není, moje holky pro to nemají pochopení, ale věřím, že jednou ten cíl také bude ... Budu to i nadále sledovat . Upraveno 19. května 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 19. 5. 2015 v 15:15, Sphinxx napsal: Hmmm, to doma se mnou taková zábava není, moje holky pro to nemají pochopení, ale věřím, že jednou ten cíl také bude ... Budu to i nadále sledovat . pochopenie by som ani neocakaval, no neme alebo nebodaj aj otvorene vycitky cloveku na radosti rozhodne nepridaju... aj ked je to niekedy tazke, treba to mat pod kontrolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Svatá pravda . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 19. 5. 2015 v 14:57, Ivanhoe34 napsal: Dakujem, siwi, ja som sa v nich casom tak nejako nasiel ... uz si ich videl nazivo? v Chronoshope ich urcite maju aj na tahu ...Popri B by sa ako tooly u teba iste uzivili... su to uplne ine hodinky...Zena mi ich zhodnotila ako "skarede". Dcera ako "dedkovske" (asi pre tie velke cisla a rucicky, ja to vnimam ako perfektnu citatelnost ).No radost z nich mi ani trochu nepokazili Ne, naživo jsem je ještě neviděl. Asi se do ChronoShopu budu muset vypravit, protože mě zajímá i ten tah, o kterém se tu už napsalo mnoho slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 19. 5. 2015 v 17:20, siwi napsal: Ne, naživo jsem je ještě neviděl. Asi se do ChronoShopu budu muset vypravit, protože mě zajímá i ten tah, o kterém se tu už napsalo mnoho slov.Siwi, tak vydrz na sraz, tak Ti je tam na tahu pujcim:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 19. 5. 2015 v 17:55, tano napsal: Siwi, tak vydrz na sraz, tak Ti je tam na tahu pujcim:). Díky, díky. To si rozhodně nenechám ujít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 19. 5. 2015 v 18:38, siwi napsal: Díky, díky. To si rozhodně nenechám ujít Pohoda chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 V 19. 5. 2015 v 18:49, Bedjasson napsal: ...dobré fotky Ivanhoe. ...k tahu se vyjádříme ve zprávě z exkurze v Damasku.Diky, a na tu spravu sa tesim uz od pondelka no viem ze vsetko ma svoj cas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Páne jo, přiznám se, že jsem se sem podíval teď poprvé a musím říct, že jsem udělal velkou chybu, že jsem tu nebyl už dřív. Opravdu podařené hodinky, ta modrá vteřinovka je vážně moc pěkná a máš taky super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 V 19. 5. 2015 v 19:36, Bells napsal: Páne jo, přiznám se, že jsem se sem podíval teď poprvé a musím říct, že jsem udělal velkou chybu, že jsem tu nebyl už dřív. Opravdu podařené hodinky, ta modrá vteřinovka je vážně moc pěkná a máš taky super fotky. Dakujem za zastavenie, peknych hodiniek aj fotiek je tu viac nez dost. Kazda navsteva ma o to viac potesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Par foto na original remeni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 paradne fotky! vyzeraju dobre na vsetkom, ale naj za mna asi origo vlakno budem s radostou sledovat, Ivo na to aku techniku pouziva, je u mna pan fotograf!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 T'en originální řemen s bílo modrým prošitím se mi na nich líbí asi nejvíc. Je vidět, že je součástí hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 V 20. 5. 2015 v 9:49, siwi napsal: Ten originální řemen s bílo modrým prošitím se mi na nich líbí asi nejvíc. Je vidět, že je součástí hodinek.Pravdu mas, siwi. Vyzera to skutocne najlepsie. No najpohodlnejsie sa mi nosia na makkych nato...Inak ako B? Stale maju status definitiviek? mas tiez super fotky aj story k nim, vsetko sledujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se