Přejít na obsah

Damasko DA38 - fotogaléria

Ivanhoe34

Doporučené příspěvky

Davide diky. Viem ze tieto hodinky nie su zrovna Tvoja salka kavy, ale som rad ze si sa zastavil a popozeral :)

Ja sledujem Tvoju foto galeriu a s dovolenim trocha pochybujem o tom uceni :) Mas to zaujimave, napadite a pestrejsie ako ja tu :)

Dufam ze sa este dalsich foto dockame :)

Jo, a mrzi ma ze Aldove fotky skoncili. Aspon tie co spravil doteraz tu ostali. Zaujali ma, po vsetkych strankach. Aj technicky vymakane.

Roky tie svoje Damaska fotil, a aj ked sa niektore motivy obcas opakovali, tak z tych fotiek bolo citit nadsenie a radost. 

To mam rad, a taketo veci mi tu na fore budu chybat. Skoda...

Máš pravdu, není to můj šálek kávy, ale viděl jsem teď nedávno MJ-ovy a musím říct, že na živo mne překvapily. Nicméně na fotky se vždycky rád podívám, asi to bude tím, že to nejsou úplně obvyklé hodinky. Co se mi nelíbí jsou tyhle hodinky na tahu, ale to není podstatný, každému se líbí jiné variace. Například já se chystám koupit kovový tah na Nav-B Chrono 47, to taky není úplně běžná kombinace :D .

A co se týče mé galerie? Děkuji za pochvalu, jsem teprve na začátku. Faktem je, že to dost zanedbávám, ale opravdu mám málo času. Nicméně chystám se na foto-srovnání dvou variant manufakturních Breitlingů, nafotím nějaká Géčka a celkově to chci oživit. Ale chce to čas, nechci to odfláknout. O prázdninách snad bude volněji :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ivane, taky vysekávám poklonu, pěkný fotky. Zatím jsem viděl Damaska několikrát na srazu a pak ty, co má člen Lolloh a je to docela slušnej nářez. Bohužel, je to se mnou jak u Davida ( sphinxx ) není to zatím nic pro mě ( ale to říkám i o jinejch značkách a teď po nich vzdychám ).

Jestli myslíš, že jsou to jedny z definitivních, tak držím palce.

Odkaz ke komentáři

Ivane, taky vysekávám poklonu, pěkný fotky. Zatím jsem viděl Damaska několikrát na srazu a pak ty, co má člen Lolloh a je to docela slušnej nářez. Bohužel, je to se mnou jak u Davida ( sphinxx ) není to zatím nic pro mě ( ale to říkám i o jinejch značkách a teď po nich vzdychám ).

Jestli myslíš, že jsou to jedny z definitivních, tak držím palce.

Dakujem za navstevu :)

Tie najjednoduchsie modely Damaska fakt nie su takmer nicim na pohlad extra zaujimave a este nikto mi na ne z mojho okolia nereagoval. A ja to tak mam rad :)

Napriklad moja zena pravidelne utrusi poznamku, ze su to najskaredsie hodinky ake som mal :) No uz sa s tym zmierila ze ich bude mat na ociach :)

Po takmer mesiaci si vsak uz neviem predstavit ze by som ich nemal... :) 

Máš pravdu, není to můj šálek kávy, ale viděl jsem teď nedávno MJ-ovy a musím říct, že na živo mne překvapily. Nicméně na fotky se vždycky rád podívám, asi to bude tím, že to nejsou úplně obvyklé hodinky. Co se mi nelíbí jsou tyhle hodinky na tahu, ale to není podstatný, každému se líbí jiné variace. Například já se chystám koupit kovový tah na Nav-B Chrono 47, to taky není úplně běžná kombinace :D .

A co se týče mé galerie? Děkuji za pochvalu, jsem teprve na začátku. Faktem je, že to dost zanedbávám, ale opravdu mám málo času. Nicméně chystám se na foto-srovnání dvou variant manufakturních Breitlingů, nafotím nějaká Géčka a celkově to chci oživit. Ale chce to čas, nechci to odfláknout. O prázdninách snad bude volněji :) .

Davide, sudiac podla minulosti, tie chrona na tahu budu u Teba asi zas len v prestupnej stanici, ze? :)

Plany na foto mas zaujimave, to si rad pozriem...trpezlivost mam, pockam rad :)

Odkaz ke komentáři

Moje žena řekla že sem magor když sem za ně dal ty peníze, ale že se jí líbí  :clap:  takže u nás cajk :)

mas to este kusok lepsie :)

ja nastastie tiez nebojujem -  aj ked sa jej nepacia, dopraje mi ich... predsa len su to moje hodinky a ja ich budem nosit ...

takze vlastne vsetko v poriadku :)

Odkaz ke komentáři

Me pani se hodne libi a rekl bych nejvice z toho, co jsem ji ukazoval. V mem okoli budi vice emoci, nez ostatni hodinky, jak co mam, tak co znaji:).

Odkaz ke komentáři

Toto je pro Vojtu:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Toto je pro Vojtu:)

Děkuju moc, přesně tohle mě zajímalo. Vím, že názory na tenhle tah jsou tu dost protikladné. Mně se ale líbí moc a hodinky na něm taky. Vzhledem k jejich velikosti musí být celý komplet na ruce pohodlný.
Odkaz ke komentáři

Děkuju moc, přesně tohle mě zajímalo. Vím, že názory na tenhle tah jsou tu dost protikladné. Mně se ale líbí moc a hodinky na něm taky. Vzhledem k jejich velikosti musí být celý komplet na ruce pohodlný.

To mas naprostou pravdu, jelikoz ja imho, bych nepohodlne hodinky nikdy nenosil:).

Zakladni pravidlo: ohnu ruku, smerem k loktu. Nesmim citit korunku a muze to byt made in panbuh. Tlaci? nikdy!:).,A tech je a od super firem.

Odkaz ke komentáři

Krasna robota Ivane, jak Ti sedi na ruce?

Odkaz ke komentáři

Krasna robota Ivane, jak Ti sedi na ruce?

Diky, vyborne. No v tomto teple to nejde...a musim si zabezpecit rozumne zakrivene stezejky. Tieto co som skusal su az moc a nemam uplnu doveru v ich pevnost...a na origo rovne to s tymto remenom nejde, potrebuje vacsi priestor medzi stezejkou a puzdrom.

Cele leto budu na handrach...

Odkaz ke komentáři

Diky, vyborne. No v tomto teple to nejde...a musim si zabezpecit rozumne zakrivene stezejky. Tieto co som skusal su az moc a nemam uplnu doveru v ich pevnost...a na origo rovne to s tymto remenom nejde, potrebuje vacsi priestor medzi stezejkou a puzdrom.

Cele leto budu na handrach...

To chapu, na stezejky bacha, to bylo spatne, kdyby se nekde utrhly.

Odkaz ke komentáři

Dve fotecky:).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...