hciq Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 (upraveno) Někde se tady probíralo tohle : http://noctilumina.com/ to je luminofor, když má něco svítit, tak to musí bejt Upraveno 7. září 2007 uživatelem hciq
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 to je luminofor, když má něco svítit, tak to musí bejt ... koukám že máš inovovaný web, asi se tam brzo zaregistruju
hciq Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 ... koukám že máš inovovaný web, asi se tam brzo zaregistruju si dělej srandu, nějakej náctiletej hacker si zkoušel svoje dovednosti, todle je nějaká záloha z června, stejně tam nikdo už nechodil, tak jsem včera v noci doinstaloval portál a když jsem předělával šablony, tak jsem vytuh a nelocknul to pro veřejnost. Stejně je to už jedno. Možná s tím něco udělám, ale bohužel neumím programovat tak rychle jako ty dejcháš (spíš vůbec)
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 si dělej srandu, nějakej náctiletej hacker si zkoušel svoje dovednosti, todle je nějaká záloha z června, stejně tam nikdo už nechodil, tak jsem včera v noci doinstaloval portál a když jsem předělával šablony, tak jsem vytuh a nelocknul to pro veřejnost. Stejně je to už jedno. Možná s tím něco udělám, ale bohužel neumím programovat tak rychle jako ty dejcháš (spíš vůbec) .... záloha z června vypadá dobře .... a to že tam nikdo není (nechodí) mi naprosto vyhovuje
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 ................ protože bych prudil sám sebe ............
hciq Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 (upraveno) .... záloha z června vypadá dobře .... a to že tam nikdo není (nechodí) mi naprosto vyhovuje hale, založil jsem to ze srandy, když tady byly nějaký tlaky, svůj účel to splnilo. Vyhrál jsem si i designem. Teď je tam vobyčejný phpbb3 fórum s portálem a to ještě v RC verzi. Bych to asi chtěl transformovat do něčeho okolo designu, hodinek, šperků a jinech zbytečností. Jenže člověk nemůže dělat všechno. No jestli ti ten fragment nějak vadí, tak to jdu dočasně locknout a máš po srandě. PS nebo ti dám práva admina a blbni si co tělo a duše ráčí Upraveno 7. září 2007 uživatelem hciq
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 hale, založil jsem to ze srandy, když tady byly nějaký tlaky, svůj účel to splnilo. Vyhrál jsem si i designem. Teď je tam vobyčejný phpbb3 fórum s portálem a to ještě v RC verzi. Bych to asi chtěl transformovat do něčeho okolo designu, hodinek, šperků a jinech zbytečností. Jenže člověk nemůže dělat všechno. No jestli ti ten fragment nějak vadí, tak to jdu dočasně locknout a máš po srandě. nevím proč se vztekáš ... myslel jsem to vážně a těm Tvým php šifrám stejně nerozumím.... takže to koukej rozchodit ať tu nemusím žít s fejkařema ... origo Čína je mi bližší .... a Ty jsi už neškodný,když jsi všechny watche rozebral
kubson Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 mě se líbí návrhy na homepage, v jaké to je fázi? jestli se to někde probíralo tak asi nejsem v obraze..
hciq Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 nevím proč se vztekáš ... myslel jsem to vážně a těm Tvým php šifrám stejně nerozumím.... takže to koukej rozchodit ať tu nemusím žít s fejkařema ... origo Čína je mi bližší .... a Ty jsi už neškodný,když jsi všechny watche rozebral hale to byl můj jemnej humor, tak jako ho má kamil a třeba milis, vůbec jsem se nenasral. Já sám vím jak to fórum vypadá. Ale máš smůlu, fejky jsem tam chtěl taky probírat.
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Ale máš smůlu, fejky jsem tam chtěl taky probírat. tak to je v pr**** ...... není úniku
hciq Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 mě se líbí návrhy na homepage, v jaké to je fázi? jestli se to někde probíralo tak asi nejsem v obraze.. hale nevím co myslíš tou homepage, je to prachvobyčejnej portál co nemá žádnej zadek. (nejde aministrovat jinak než přímým zásahem do zdrojáku) lovím nějakej portál nebo redakční systém pod GPL licencí co by mě vyhovoval a na co bych narouboval to starý fórum a jen předělal skin.
cali Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 hale nevím co myslíš tou homepage, je to prachvobyčejnej portál co nemá žádnej zadek. (nejde aministrovat jinak než přímým zásahem do zdrojáku) lovím nějakej portál nebo redakční systém pod GPL licencí co by mě vyhovoval a na co bych narouboval to starý fórum a jen předělal skin. Suverenne najlepsie vysledky za najmenej namahy som vzdy dosiahol s Drupalom. Mozem odporucit.
kubson Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 hale nevím co myslíš tou homepage, no tohle přece http://www.inmobili.eu/
MarvinX Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 hale nevím co myslíš tou homepage, je to prachvobyčejnej portál co nemá žádnej zadek. (nejde aministrovat jinak než přímým zásahem do zdrojáku) lovím nějakej portál nebo redakční systém pod GPL licencí co by mě vyhovoval a na co bych narouboval to starý fórum a jen předělal skin. Bez urážky hciq, ale to budeš lovit pěkně dlouho. Něco takového zatím prostě neexistuje
mechano Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 já od výrobce (mb-microtec) nakupuju, ale už hotové hodinky, na nákup kapslí potřebují nějaké lejstro kvůliva tomu že to je radioaktivní matroš Není to lejstro registrace u Krajskýho hygienickýho něčeho ? To by snad nemělo být moc těžký získat.
kubson Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 ono to bude spíš nějaký papír na švýcarské straně, čeští hygienici by beztak chtěli abych si doma pořídil barytovou omítku a na krku chodil s gaigrem
hciq Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 ono to bude spíš nějaký papír na švýcarské straně, čeští hygienici by beztak chtěli abych si doma pořídil barytovou omítku a na krku chodil s gaigrem na MZ a SZÚ a v registru nebezpečných látek zatím nic. V tejdnu tam ještě zavolám. Podle mě to ale musí bejt vodstíněný už tou skleněnou kapslí. Chtělo by to zjistit co nejvíc parametrů o tom výrobku (sklo). Já bych to spíš viděl jako neochotu k prodeji nějakýho polotovaru, než problém s radioaktivní látkou, vona to fakt není atomová bomba a s jedem na krysy naděláš víc muziky než s tritiem (triciem) v mikrokapslích. Úředník však vždy může překvapit.
kubson Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 na MZ a SZÚ a v registru nebezpečných látek zatím nic. V tejdnu tam ještě zavolám. Podle mě to ale musí bejt vodstíněný už tou skleněnou kapslí. Chtělo by to zjistit co nejvíc parametrů o tom výrobku (sklo). Já bych to spíš viděl jako neochotu k prodeji nějakýho polotovaru, než problém s radioaktivní látkou, vona to fakt není atomová bomba a s jedem na krysy naděláš víc muziky než s tritiem (triciem) v mikrokapslích. Úředník však vždy může překvapit. ne, to je jasný že to není nebezpečné pokud si to nenasypeš do cereálií k snídani, neochota to myslím není, poslal jsem už dotaz v pondělí budu vědět víc. oni to jako polotovar normálně dodávají, nějaké základní údaje mají i na webu
hciq Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 ne, to je jasný že to není nebezpečné pokud si to nenasypeš do cereálií k snídani, neochota to myslím není, poslal jsem už dotaz v pondělí budu vědět víc. oni to jako polotovar normálně dodávají, nějaké základní údaje mají i na webu díky mrknu se na to
kubson Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 hm takže nicmoc nevím, potřebují nějaké lejstro z české strany: You need to apply the license in your country. Unfortunately I don?t know, which authority is responsible for this license in your country. Here in Switzerland is it the health authority. ale osobně se mi do toho moc nechce šťourat, nerad bych měl za odměnu doma každou chvíli kontrolu jestli nemám v ledničce schovaný uran
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se