Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
hm takže nicmoc nevím, potřebují nějaké lejstro z české strany:

You need to apply the license in your country. Unfortunately I don?t know, which authority is responsible for this license in your country.

Here in Switzerland is it the health authority.

ale osobně se mi do toho moc nechce šťourat, nerad bych měl za odměnu doma každou chvíli kontrolu jestli nemám v ledničce schovaný uran

U nás to spadá pod SÚJB. Na tento případ by se vztahoval zákon 18/1997 Sb. §9, odstavec 1,písmena i), k) a zřejmě taky s). I když se jednání s SÚJB liší podle expozitury, je lepší si s nimi nic nezačínat.

Upraveno uživatelem Olda
  • Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Moc tuto diskuzi nesleduji, ale tady se taky dají koupit nějaké části na hodinky. :)

Hm, zajímavý, ale nějak nechápu systém.

To si tam ty hodinky "virtuálně složím", nebo si jen objednám součástky, či jakže to funguje ?

PS: je nějaká firma, která nabízí "INTELIGENTNÍ VIRTUÁLNÍ POSKLÁDÁNÍ" mechanických hodinek?

Něco jako www.121time.com, ale s mechanickejma a automatickejma strojkama?

Upraveno uživatelem N4M
Odesláno
Hm, zajímavý, ale nějak nechápu systém.

To si tam ty hodinky "virtuálně složím", nebo si jen objednám součástky, či jakže to funguje ?

Nakoupis si soucastky dle vyberu - cifernik, rucicky, lunetu, sklicku a prekopes si potapecska Seika dle vlastniho vkusu. Respektive je doneses za nekym, kdo ti to udela. Nic tezkeho to neni.

Vetsina dilu ma nejaky military charakter.

Odesláno
Nakoupis si soucastky dle vyberu - cifernik, rucicky, lunetu, sklicku a prekopes si potapecska Seika dle vlastniho vkusu. Respektive je doneses za nekym, kdo ti to udela. Nic tezkeho to neni.

Vetsina dilu ma nejaky military charakter.

Aha, takže prostě hledat jednotlivé díly a dávat bacha na to, zda-li jsou compatible?

Tak to by u mě dopadlo asi dost chaoticky a výsledek by předčil i Andyho Warhola :rolleyes:

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)
Původně jsem zamýšlel postavit společenské hodinky, ale protože se to zatím zadrhlo na ciferníku, poskládal jsem z nich tak trochu letecké. Výsledek není špatný. Navíc je možno dále ciferník postiknout svým vlastním logem.

Nerez ocel, minerální sklíčko, průhled na strojek, vodotěsné 5ATM, průměr 41mm bez korunky, svítící indexy a ručky, strojek 6497, kožený pásek Di,

cena 282,-dolarů bez pásku.

Připomínám zapadlé vlákno, jelikož hořím zvědavostí, jak se Lukovi a případně dalším, vede? :whistle:

Upraveno uživatelem horal
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...