sharz Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Recall Your Math Classes With The Fortis 2pi Watch zdroj: ablogtowatch.com
StanoBare Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Ešte tá výpočtárska tabuľovo-kriedová limitka bola prijateľná aj naživo. Pí zámer nie je zlý, ale to prevedenie je celé na pi...a keď vidím cenovku, tak dvojnásobne na pi...
libor2002 Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Hmm, model IQ mel vtip, originalitu, design, napaditost... na 2pi vidim pekny pouzdro, korunku, lunetu a presto je to cele desnej pruser!!
matejCZ Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Mám trochu slabost pro Fortis a design Rolfa Sachse - mám IQ i Frisson. Tento model mě taky zaujal, třeba budou v reálu ještě zajímavější, lumi na cifru vypadá dobře. Bohužel cena 3000$ mně příjde jako hodně přestřelená, možná, kdyby stály půlku...
Radek124 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Svého času měly IQ i Frisson nápad a vtip. Bohužel, opakovaný vtip už přestává být vtipem... Edit: A do očí bijící pitomost jsou úhly vynesené oproti datumovce namísto dvanáctky, viz ?/6, nemluvě o hodinkově nesmyslné pozici 7/4?... Upraveno 16. června 2015 uživatelem Radek124
kuncák7 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Na leto,k vode,misto quartz flipperu,proc ne? Videl jsem horsi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se