Rampa McKvak Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Strapcode Jubilee a můj nejnovější hodinkový přírůstek :-) Trošku porod nasadit, ale výsledek myslím stojí za to. Jak tu již někdo psal, přesnost se z úvodních hrůzných - 90s/den po týdnu ustálila na -6s. Vím, že je na soudy ještě moc brzy. Krátce shrnuto jsou parádní a za pár korun plný pytel zábavy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 A hned jsou o level výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sm0oky Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Už ma ta celá čierna prestala baviť 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Měříme přesnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Ahoj, prosím prosím, jak se přesně děla u SKX ten kvazihack? Všude na fórech čtu slightly backwards pressure ale nedaří se mi. Mohl byste někdo popsat přesně ten pohyb? :-D Je možné že to jde lépe u méně natažených hodinek? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Kdyz tocis korunkou doprava, tak zkus pomalo doleva. Kdyz pisu pomalu, myslim tim opravdu pomalu. Az uvidis u rucicek zmenu, tak to je ten backpress. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 (upraveno) Ahoj, prosím prosím, jak se přesně děla u SKX ten kvazihack? Všude na fórech čtu slightly backwards pressure ale nedaří se mi. Mohl byste někdo popsat přesně ten pohyb? :-D Je možné že to jde lépe u méně natažených hodinek? Díky mocZrovna na skx mi ako to ty nazyvas ten "kvazihack :-)" nefunguje. Prestal som to riesit. Upraveno 30. září 2018 uživatelem brumko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Mně to po vybalení hodinek šlo, ale teď už taky nejde. Pointa je tedy v tom, otáčet korunkou velice pomalu proti směru, zkrátka doleva. Není třeba žádný boční tlak na korunku nebo něco podobného. Říkám si, jestli to nejde jen u méně natažených hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 U mých 007 stačí mírně pootočit proti směru. Vteřinovka se zastaví těsně před tím, něž se pohne minutová ručička. Na první pokus se mi to nedařilo, stačí opravdu pootočit jen málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Áno. Keď su hodinky dostatočne natiahnuté ten "falošný" hacking pri 7S26 nefunguje. Čiže užívateľsky sa to dá využiť v prípade zastavenia hodiniek a opätovného nastavenia ručičiek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) Dnes jsem objevil tyhle skx007 mody se safirem, co vy na ně říkáte?https://www.ebay.com/itm/Diver-Dagaz-watch-MOD-SKX-007-Marine-Master-Mod-/163246061016?_ul=CZ Odesláno z mého Redmi 4A pomocí Tapatalk Upraveno 6. října 2018 uživatelem Suke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Kup si raději novy tady v CZ, budes mit českou záruku a misto, kam jít, kdyz bys ji náhodou potřeboval uplatnit. Az poskrabes hardlex, vzdycky ho vyměníš za safir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Asi máš pravdu v timestoru je mají za 5300,- Co jsem se díval na recenze, tak lumi je nadprůměrná. Při běžném celodením nošení jak dlouho do večera lumi vydrží? Odesláno z mého Redmi 4A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Na odečtení vydrží až do rána a to už nejsem žádnej bystrozrak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Lumi je dobrá. Nejsou to monstra ale opravdu i ráno přečteš kolik je hodin.. A na ty z ebaye bych se vykašlal. Vždyť to vypadá jak strasnej bastl.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Lumi je, na muj vkus, skvela. Nekde zpatky tady jsme řešili, ze podle některých kolegů ztratí prave po prehozeni na safir, za sebe říkám, ze to neni žádný drama. Tyhle hodinky jsou proste dobrej kauf, za ty penize dostaneš spoustu muziky a nemusis se je bát vzít i tam, kde by mohly přijít k uhone. Navic kultovka, takze jestli se ti líbí, udělej si radost a kup si novy tady v CZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Jednou v neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 na chvilku mrkly k Leemu, pak zkusily Vietor ve vlasech, ale ted uz jsou zase doma :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Psy Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 beeman : pěkný decentní mod , safír, modrý AR a ta SS vložka lunety. Tu jsem ještě tuším neviděl a to jsem už vložku lunety měnil a tak mám něco "nakoukáno". Vypadá to fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Nejsou takhle nahodou tyhle hodiny ve Hrensku? Měříme přesnost IMG_20180922_115025.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se