Markynin Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 To je škoda. Je fakt pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Hledej steel yabokies gmt bazel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 radši Yobokies stainless steel bezel insert , ale nevím, jestli se povede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Omlouvám se, já a dotyková zařízení nejsme kamarádi :-) Každopádně Google to snad opraví a navede člověka správným směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Dneska jsem se pustil do rychlého amatérského přebroušení spony s tím co dům dal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Dobrá práce! Já u těch svých už nějaké vlásečnice řešit nemusím a tak člověk dospěje do stavu zvláštního duševního klidu :-D Jen ty holky moje nemají co na sebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Dobrá práce! Já u těch svých už nějaké vlásečnice řešit nemusím a tak člověk dospěje do stavu zvláštního duševního klidu :-D Jen ty holky moje nemají co na sebe.. Pouzdro a tah taky neřeším, ale na sponě je to vždycky nejhorší. Už tady asi někde bude odpověď, ale nedá mi to nezeptat se. Jakým způsobem přišly tvoje 007ky k tomu šrámu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Supr fotka! Co je jim stalo chudákům? Projely se se mnou po asfaltu pri padu na kole :-)A to ses ptal zrovna ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 :-D tu odpověď jsem nějak nezaznamenal :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Nejsou takhle nahodou tyhle hodiny ve Hrensku?Správný postřeh, foceno cestou na Pravčickou bránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Správný postřeh, foceno cestou na Pravčickou bránuSi říkám, odkud ty hodiny znám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Zase tu hodím ty moje otloukánky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Já tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Ahoj, mám 007 ze Skywatches, dělaly cca -5s do mínusu a nedávno skokově přešly na -20 až -30s za den, nejsem si vědom žádného většího karambolu. Jsou to mé nejoblíbenější hodinky. Zkoušel jsem demagnetizovat, u pilotek pomohlo, zde vůbec. Kolik může stát seřízení? Stály mě 170 USD tak jestli se to vyplatí :-) Řešili byste to? Dík za názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 odhad:- serizeni + vibro tak 500- rozborka/sborka tak 1000-2000 za dvojku ti od nich pomuzu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Zase tu hodím ty moje otloukánky. Na té první fotce vypadají jako kdyby měli PVD. A nevypadalo by to zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 No tak já je nechci pustit, to bych pak musel objednat hned další a riskovat že bude odchylka ještě horší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 No tak já je nechci pustit, to bych pak musel objednat hned další a riskovat že bude odchylka ještě horší :-) Beemanovi nic neprodávej, ten už toho má moc . Jak dlouho hodinky maš ? Je strojek zaběhnuty ? .. sleduj to delší dobu, pokud budou hodinky skákat moc , tak bych to rozhodně řešil, konstantní odchylku si poladíš i sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Zkouška novejch strapů Tak jakej je nej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Číslo 1, protože ho mám na svých 007 taky zrovna nasazenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se