Emiliano Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Číslo 1 a 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ten první je supr mám ho také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ten první jim pěkne sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Beemanovi nic neprodávej, ten už toho má moc . Jak dlouho hodinky maš ? Je strojek zaběhnuty ? .. sleduj to delší dobu, pokud budou hodinky skákat moc , tak bych to rozhodně řešil, konstantní odchylku si poladíš i sám. Mám je od půlky září, dělali mi při měření na 14 dnů třeba -7s za den což je v poho, tenhle týden dělají průměr -22s za den, nosím je skoro pořád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Jinak první NATO určitě nej :-) taky mám, pak ještě vypadá ok černé, ale za mě TOP je Strapcode Jubilee, běžně s ním spím, fakt pohodlný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Ty moje otloukánky oblíbené. Kdyby člověk nebyl chronocyp, tak by mu stačily prakticky na všechno. Svítí pěkně Se sluchátkama jim to sluší V černobílé jim to sluší Fakt svítí pěkně Se čtyřmi strážci galaxie laskavě zapůjčenými Maruškou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sm0oky Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 pekny tah, odkial je pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Je to origo. Ma plechove koncovky, coz by me tak nestvalo jako to, ze spona ma jen 3 dirky mikroregulace a na muj parat to presne nevychazi. V zime OK ale v lete hazu na NATO. Pritom origina jubilee ma direk 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sm0oky Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 007 lyžařské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Skxka a jednou želvy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Malinko už obsese, ne? Jak vysvetluješ doma, ze mit na ruce at uz jakýkoli z nich je oproti těm zbylým dvěma unikátní pocit? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 No ty 009 má kamarád, takže v klidu :-D. Ale jsou super, protože jsou oproti želvám decentní. Ty želvy mám moc rád ale po pár dnech mi přijdou moc barevný :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Tak at slouží a dělají radost Tobe i kamarádovi! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Moje 007 mi dělaly cca -20s denně, zkoušel jsem i demagnetizér co mám z Alíka a nic, jsem si říkal, že je asi nechám seřídit. Synek mi na ně přicucl magnetickou šipku :-D tak jsem si říkal no a co zkusím je pak zas demagnetizovat, schválně budu sledovat kolik budou dělat, no a pointa je že od šipkové aféry dělají už 14 dnů v průměru -0,8s denně :-) zatím do toho tedy hrabat nebudu prosím neberte to jako návod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 A jakou silou to přicucl? Nebouchl do toho příliš silně? .-) Vzhedem k tomu, že 007 by měly být do nějaké míry anti magnetické, tak bych takovou změnu nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 (upraveno) Chvíli si s tím hrál než jsem zjistil co má v ruce, ale je možné že stihnul i bouchnout. Tudíž upravuji můj návod, pokud nepomůže hodinářský zásah magnetickou šipkou zkuste několik silnějších úderů o zem :D Upraveno 20. ledna 2019 uživatelem Rampa McKvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny_vm Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Ahoj, mám pepsiny, Kčkovou verzi. Chtěl bych někoho poprosit o radu ohleedně lunety a její "otočnosti". Má jít otáčet jednoduše nebo "trochu" ztuha? Díky moc za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 To záleží kus od kusu, mě jde hodně ztuha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Mám jéčkovou verzi pepsin a luneta na nich jde ztuha. Myslim, ze to je záměr, jsou to hodinky do vody, pro potápění, nechceš, aby se Ti luneta otáčela zlehka, ma Ti přeci přesně měřit cas pod vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se