Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

před 55 minutami, Jerryl napsal:

Já něco vydržím!

Jenom by mě zajímalo, co mají ty fejky za stroj pod kapotou.

Asi bych se nedivil, kdyby originál. Je to přeci jen levný a obyčejný strojek. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je právě mejlka.

Originální strojek Seiko 7s26, který tam patří je mnohem hůř dostupný, než generický NH36. To by fejky usvědčilo hned, ale pořád by to bylo lepší než nějakej úplnej šmejd. Což není vyloučený.

Odkaz ke komentáři

S tím se nikdo v masovým měřítku srát nebude. NH36 stojí na Ali cca 30 USD a můžeš toho koupit tunu najednou.

Ale to jsme odbočili. 

Já jsem chtěl jenom varovat před fejkama.

Protože žádný SKX nemám, tak jdu odsud pryč, abych tu neplevelil.

Odkaz ke komentáři

Když chci tady na chronomagu poptávat určitou věc, mám si založit konkrétní téma v nějaký sekci? Nebo mohu zde? Chci hrát dle pravidel. 

Díky za info. 

Jakub 

Upraveno uživatelem Mophar
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Mophar napsal:

Když chci tady na chronomagu poptávat určitou věc, mám si založit konkrétní téma v nějaký sekci? Nebo mohu zde? Chci hrát dle pravidel. 

Díky za info. 

Jakub 

V inzertní sekci máš rubriku Koupím. A k tomu si tedy radši přečti pravidla fora ...

Odkaz ke komentáři

@Sprite  Díky

Jak jsem ten hype kolem SKX ignoroval a bojkotoval, tak nyní jejich opětovné pořízení beru skoro jako návrat ke kořenům.

SKX009 byly moje úplně první hodinky pořízené zde na foru cca před 20 lety. Dlouho jsem s nimi vydržel, ale zde je těžké se udržet na uzdě, protože je tu k mání tolik sladkostí a lákadel. 

Pak se mi to nějak rozjelo, no spíš vymklo, a byl to jeden nákup a prodej za druhým. Hodinkovnice se plnily k prasknutí.

A nyní se kruh uzavřel a jsem zpět tam, kde jsem začal.

Sám to nechápu, ale tyto poslední SKX007 mě potěšily víc, než jsem čekal.

IMG_0721.thumb.jpeg.19402032a265a9fb3c88a072144a8d5f.jpeg

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

Ahoj založil jsem si vlákno v sekci koupím, ale nikdo mi neodpověděl. Má náhodou někdo gumu navíc, kterou nechce? Pokud je to proti pravidlům, tento příspěvek smažu. 

díky za info. Napište PM.

Jakub

Odkaz ke komentáři

před 44 minutami, Jerryl napsal:

@Sprite  Díky

Jak jsem ten hype kolem SKX ignoroval a bojkotoval, tak nyní jejich opětovné pořízení beru skoro jako návrat ke kořenům.

SKX009 byly moje úplně první hodinky pořízené zde na foru cca před 20 lety. Dlouho jsem s nimi vydržel, ale zde je těžké se udržet na uzdě, protože je tu k mání tolik sladkostí a lákadel. 

Pak se mi to nějak rozjelo, no spíš vymklo, a byl to jeden nákup a prodej za druhým. Hodinkovnice se plnily k prasknutí.

A nyní se kruh uzavřel a jsem zpět tam, kde jsem začal.

Sám to nechápu, ale tyto poslední SKX007 mě potěšily víc, než jsem čekal.

IMG_0721.thumb.jpeg.19402032a265a9fb3c88a072144a8d5f.jpeg

Nádhera. Musím uznat, že skx jsou jedny z mála hodinek, který mají takový nepřekonatelně přitažlivý charisma. Jak svou temné námořní barvou která mě uklidňuje, tak svými proporcemi ať je to velikostí, či rozmístění indexů a rozvržení lunety. Červená barva vyplňující lunetu z 1/3 a ze dvou třetin navy modré jakoby splňovala definici zlatého řezu a veškerý skloubený charisma tím podtrhla. Jsou to naprosto obyčejné hodinky, ale jsou natolik krásné, že naprosto chápu, že se k nim lidé několikrát vrací znovu.  

Platí to i samozřejmě v 007 verzi 

Upraveno uživatelem Mophar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...