Jerryl Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 (upraveno) Já něco vydržím! Jenom by mě zajímalo, co mají ty fejky za stroj pod kapotou. Upraveno 23. srpna 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 před 55 minutami, Jerryl napsal: Já něco vydržím! Jenom by mě zajímalo, co mají ty fejky za stroj pod kapotou. Asi bych se nedivil, kdyby originál. Je to přeci jen levný a obyčejný strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 No to je právě mejlka. Originální strojek Seiko 7s26, který tam patří je mnohem hůř dostupný, než generický NH36. To by fejky usvědčilo hned, ale pořád by to bylo lepší než nějakej úplnej šmejd. Což není vyloučený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Tak to se časy pro mě úplně změnily. Díky za informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Strojek 7s26 seženeš úplně easy a levněji než cokoli jinýho, stačí vykupovat starý dobitý pětky z inzerce, dodrbaný skla, opadaný indexy, neorigo tahy a máš dárce do litru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 S tím se nikdo v masovým měřítku srát nebude. NH36 stojí na Ali cca 30 USD a můžeš toho koupit tunu najednou. Ale to jsme odbočili. Já jsem chtěl jenom varovat před fejkama. Protože žádný SKX nemám, tak jdu odsud pryč, abych tu neplevelil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Když je někdo chce a při shánění naráží na fejky, tak o tom psát není úplně plevelení, to je diskuse o SKX a bohužel fejkování už dnes k tématu SKX patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 (upraveno) Když chci tady na chronomagu poptávat určitou věc, mám si založit konkrétní téma v nějaký sekci? Nebo mohu zde? Chci hrát dle pravidel. Díky za info. Jakub Upraveno 29. srpna 2023 uživatelem Mophar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 před 7 hodinami, Mophar napsal: Když chci tady na chronomagu poptávat určitou věc, mám si založit konkrétní téma v nějaký sekci? Nebo mohu zde? Chci hrát dle pravidel. Díky za info. Jakub V inzertní sekci máš rubriku Koupím. A k tomu si tedy radši přečti pravidla fora ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Tak jo, tak jsem konečně můžu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Nový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Pro mě jo…jinak rok 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 .Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Tak když jsme u těch novinek, tak tu mám taky jeden full setík. Skx u mě již po čtvrté. Doufám, že se udržím a tyto již neprodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Nemáte někdo doma zbytečný oyster nebo jubilé na skx? Origo/StrapCode/Uncle Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 V 4. 9. 2023 v 18:28, Jerryl napsal: Tak když jsme u těch novinek, tak tu mám taky jeden full setík. Skx u mě již po čtvrté. Doufám, že se udržím a tyto již neprodám Tak to se nakonec podařilo celkem rychle Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 V 4. 9. 2023 v 16:44, Kalisport napsal: Pro mě jo…jinak rok 2018 krásný to máš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 (upraveno) @Sprite Díky Jak jsem ten hype kolem SKX ignoroval a bojkotoval, tak nyní jejich opětovné pořízení beru skoro jako návrat ke kořenům. SKX009 byly moje úplně první hodinky pořízené zde na foru cca před 20 lety. Dlouho jsem s nimi vydržel, ale zde je těžké se udržet na uzdě, protože je tu k mání tolik sladkostí a lákadel. Pak se mi to nějak rozjelo, no spíš vymklo, a byl to jeden nákup a prodej za druhým. Hodinkovnice se plnily k prasknutí. A nyní se kruh uzavřel a jsem zpět tam, kde jsem začal. Sám to nechápu, ale tyto poslední SKX007 mě potěšily víc, než jsem čekal. Upraveno 6. září 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Ahoj založil jsem si vlákno v sekci koupím, ale nikdo mi neodpověděl. Má náhodou někdo gumu navíc, kterou nechce? Pokud je to proti pravidlům, tento příspěvek smažu. díky za info. Napište PM. Jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 (upraveno) před 44 minutami, Jerryl napsal: @Sprite Díky Jak jsem ten hype kolem SKX ignoroval a bojkotoval, tak nyní jejich opětovné pořízení beru skoro jako návrat ke kořenům. SKX009 byly moje úplně první hodinky pořízené zde na foru cca před 20 lety. Dlouho jsem s nimi vydržel, ale zde je těžké se udržet na uzdě, protože je tu k mání tolik sladkostí a lákadel. Pak se mi to nějak rozjelo, no spíš vymklo, a byl to jeden nákup a prodej za druhým. Hodinkovnice se plnily k prasknutí. A nyní se kruh uzavřel a jsem zpět tam, kde jsem začal. Sám to nechápu, ale tyto poslední SKX007 mě potěšily víc, než jsem čekal. Nádhera. Musím uznat, že skx jsou jedny z mála hodinek, který mají takový nepřekonatelně přitažlivý charisma. Jak svou temné námořní barvou která mě uklidňuje, tak svými proporcemi ať je to velikostí, či rozmístění indexů a rozvržení lunety. Červená barva vyplňující lunetu z 1/3 a ze dvou třetin navy modré jakoby splňovala definici zlatého řezu a veškerý skloubený charisma tím podtrhla. Jsou to naprosto obyčejné hodinky, ale jsou natolik krásné, že naprosto chápu, že se k nim lidé několikrát vrací znovu. Platí to i samozřejmě v 007 verzi Upraveno 6. září 2023 uživatelem Mophar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se