Ruda Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2009 Pak mam par tech pistolek a nejradeji mam ty dva nakonec. Ty jsou bozi. Stejný jako ten zapalovač vlevo míval děda (nekuřák), bohužel po smrti babičky ho někdo asi vyhodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2009 Kyblíku,neměl jsi ho už na srazu????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2009 hlasim novy prirustek - cernocerny... To me vzdycky zajimalo, jak trvanliva je ta cerna vrstva? Je to PVD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2009 Myslím si, že ne, něco vydrží, ale v rozích odprýská barva hodně brzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2009 Taky jeden mám. Já nekuřák jsem ho našel na ulici. Nevím k čemu. Kdybych tak našel nějaký můnvoče! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Taky jeden mám. Já nekuřák jsem ho našel na ulici. Nevím k čemu. Kdybych tak našel nějaký můnvoče! Tak ho někomu věnuj a věř, že uděláš radost..je docela hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 (upraveno) Tenhle znam....reklamak od Marlbora.Davali ho asi pred sesti rokama za urcite mnozstvi vyhulenejch cigar.Protoze hulim jak nigerijskej saman,dostal jsem jich tenkrat pet Upraveno 14. září 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Ty wolle....ty seš dobrej řízek....hulíš jak nigerijskej šaman,chlastáš jak "lakatoš",pokukuješ po Dantechnovi....co na sebe prozradíš ještě.....???? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Zna nazpamet vsechny songy od Miro Zbirka a na videokazetach ma vsechny dily Triangelu .... No proste neni normalni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 (upraveno) Ty wolle....ty seš dobrej řízek....hulíš jak nigerijskej šaman,chlastáš jak "lakatoš",pokukuješ po Dantechnovi....co na sebe prozradíš ještě.....???? :lol2: To neni zdaleka vsechno,co mi dali.....myslim,ze jeste pridali...nejake svetry,brejle,tasku,plynovej zapalovac a ted nevim,jestli stan,nebo spacak...stejne jsem to vsecko rozdal....na moji osobe neni nic moc zajimavyho...vsak jsi me videl na srazku.Trochu hulim,sem tam se napiju akorad do prostitutence nechodim.Vadi mi ta gumicka.Pripada mi to,jak lizat zmrzlinu pres igelit.......abych nezapomel,to vlakno s plakatama je spica napad..dik Upraveno 14. září 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 abych nezapomel,to vlakno s plakatama je spica napad..dik není zač.....je fajn,jak se to rozjelo. A to jsem si myslel,že mne s ním pošlete do háje....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Tak tedy přidám svou trošku do mlýna. Ač nekuřák byl jsem obdarován tímto kouskem. Znak RAF leccos vypovídá i o mém vztahu k hodinkám které nosím na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Pak mam par tech pistolek a nejradeji mam ty dva nakonec. Ty jsou bozi. Nejsou to náhodou tzv. rakušáky? Taky mám jeden doma. Pořád se vyrábí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Zna nazpamet vsechny songy od Miro Zbirka a na videokazetach ma vsechny dily Triangelu .... No proste neni normalni... Nemam video,na kazetach mam Nagano a poustet si ho muzu akorad na prste....navic mi mlada pred chvili zakazala toho Hamra z vedlejsiho vlakna a rikala taky,ze jsem magor.ALE ONA SI TO MUZE DOVOLIT....A TY POCKEJ V PATEK.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Nemam video,na kazetach mam Nagano a poustet si ho muzu akorad na prste....navic mi mlada pred chvili zakazala toho Hamra z vedlejsiho vlakna a rikala taky,ze jsem magor.ALE ONA SI TO MUZE DOVOLIT....A TY POCKEJ V PATEK.... Proc ti ho zakazala? Konecne by byl v rodine nekdo , kdo chlasta vic nez ty V patek uz to mam doma dovoleny , ale nesmim to prehnat , rano vezu decka do nejakyho zabavniho parku v nemecku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Teď jsem našel tohle vlákno, tak se taky přidám s posledním kouskem Hodinky jsou Quartz, průměr 40mm bez korunky, korunka na trojce dokonce šroubovací a tah je plnej žádnej plech ( kdyby náhodou někdo objednával novej zapalovač na eBay tak se rád přidám ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 je to už "ňákej ten pátek" ale toto je moj novy... .. . .je to vintage collection a nevete co znamenaju tie napisi na spodku a aj na vnutornom puzdre? ja tam mam A 08 hmm... co to je? a sorry za **** fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Měl bych tady své dva nové kluky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Měl bych tady své dva nové kluky. tam je napis BY NAZZI? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 nevete co znamenaju tie napisi na spodku a aj na vnutornom puzdre? ja tam mam A 08 hmm... co to je? a sorry za **** fotky.. 08 je rok výroby, A znamená, že je vyroben v lednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se