Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jj, puvodne tam byly koupeny, ale prisly z holandska od prekupnika..

presne tak, zarucak je potvrdeny 11/2011 nejakym greckym AD. Nejaky pay-off tam musi byt, je to o par stovak ? lacnejsie ako bezne . Ale prekupnik je ok, odoslal to prakticky hned, ako mu dosli peniaze, hodinky su ofoliovane, s pecatou, na prvy pohlad vsetko ako ma byt.
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Vím, že reaguji na starší diskuzi, ale tyhle PROHUNTERY jsem dnes viděl. Milgauss mě nadchnul sám o sobě, v hunting green jsou ještě ultimátnější, jen ta cena se opět v podstatě násobí... Jak jsi spokojený, Ivane? =)

Odesláno

Spokojnost zazracne pretrvava. Stalo sa mi ze som ich nemal na ruke cca 2 tyzdne a ked som ich potom vybral z windra mal som z nich normalne radost ako keby som si ich prave kupil :) samozrejme k obleku som si musel kupit nieco dalsie to nepopieram :)

Odesláno

To rád slyším! Z méhlo pohledu jsou prostě nádherné...

Už jsem tady v Zurichu jedny "dostupnější" objevil, tak váhám... :-)

A co ten Winder? Použváš? Na jakou frekvenci ho máš nastavený?

Promiň, spousta otázek od nezkušeného. Teorii si můžu přečíst, ale rád se ptám na vlastní zkušenost těch, co to konkrétně vlastní.

Dík

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Mám vzít Milgy Cape Codem nebo se na to vykašlat? Nerad bych způsobil nějaké nevratné poškození... :/

Nikdy neleštit !!! To oblíbené heslo: nic co by nešlo vyleštit znamená v překladu: nic co by nešlo podomácku došmrrdlat a domrvit. Lepší ostré hrany, původní velikost pouzdra, jasný způsob nošení, než došmrrdlané hodinky bez hran, s nenávratně poškozenými odlesky a zakrývající došmrrdláním tvrdou službu, a nějaký ten pád.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Na podzim Rolex začne prodávat nový model Milgauss. Zvětšený oyster pouzdro na průměr 40 mm, verze s černým ciferníkem má safírový sklíčko se zeleným odstínem, "blesková" vteřinovka. Na obrázkách vypadají skvěle, očekávaná cena 5,900 USD. Asi prodám všechny hodinky a zapíšu se u Bechyně do pořadníku

Milgauss = tisíc Gaussů, ochrana proti magnetickýmu poli, původní model z roku 1957 byl určený pro inženýry pracující v provozech se silnými magnetickými poli.

Je mi 29, nad variantami modelu Milgauss slintám již pár let. Doufám, že se na mém zápěsttí nějaký z nich tak do mého 40. roku objeví. Lehce nošený, rozleštění vše spraví :clap:. Koupím je tady na fóru anebo budu přihazovat jak divej v nějaký aukci (horší varianta). Tak nějak si to představuju, pro mě hodinky č. 1., můj cíl.

Odesláno

dlubix, Cyber: tak jo, díky moc, nebudu se do ničeho pouštět. Jen mě to tak napadlo, když jsem dneska kouknul na sponu, kde ten leštěnej střed dostává celkem záhul...

Odesláno

Je mi 29, nad variantami modelu Milgauss slintám již pár let. Doufám, že se na mém zápěsttí nějaký z nich tak do mého 40. roku objeví. Lehce nošený, rozleštění vše spraví :clap:. Koupím je tady na fóru anebo budu přihazovat jak divej v nějaký aukci (horší varianta). Tak nějak si to představuju, pro mě hodinky č. 1., můj cíl.

Počítej s tím, že budou rok od roku o 10% dražší, takže za 5-10 let si připlatíš.

Kde jsou ty časy, kdy tady byly Milagussy k mání za cenu pod kilo...

A propos Milgaussy se taky objevovaly v mých mokrých snech, jen ten lesk mě odrazoval.

Odesláno (upraveno)

dlubix, Cyber: tak jo, díky moc, nebudu se do ničeho pouštět. Jen mě to tak napadlo, když jsem dneska kouknul na sponu, kde ten leštěnej střed dostává celkem záhul...

cape codem stejne skrabance nerozlestis - cape cod ti pomuze dostat leta stradany bordel (potem lepeny prach a podobne blbosti). bohuzel ti ale sebere i trochu te patiny, ktera se vytvarela dlouhe roky na pouzdru...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Nikdy neleštit !!! To oblíbené heslo: nic co by nešlo vyleštit znamená v překladu: nic co by nešlo podomácku došmrrdlat a domrvit. Lepší ostré hrany, původní velikost pouzdra, jasný způsob nošení, než došmrrdlané hodinky bez hran, s nenávratně poškozenými odlesky a zakrývající došmrrdláním tvrdou službu, a nějaký ten pád.

Absolutni souhlas.

Návštěvník pitrs182
Odesláno

zeleny tuning watch-club-pro-hunter-milgauss-total-matt-21488-402x402.jpg

Pozdě ale přeci. Tyhle hodinky jsou DOKONALÉ!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...