Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Tak sis koupil zlaté quartzky, supr. Pro mne hnus . Jinak dík za radu, hned jak jsem to přečet', vydělal jsem si pro jistotu nějaké prachy. je to take mile a smiesne ze ako sa snazis prehliadnut ten takt ze tu vobec nie o to ide ze co by si si Ty dal na ruku ci komu je co hnus ale o to tu ide -( vysvetlim!) ze hodinky boli dobre a byvali majitel este lepsi a tak TVOJE vyryvanie bolo trapne zbytocne..... ale TY radsej urobis z kupca debila ze si kupil na ruku hnus - co by si nedal na ruku, ALE ked ja som sem niekde dal fotky mojho Ferrari ci Porsche tak si ma obvinil ze tu machrujem! A nie tY tu machrujes, ze Ebel, Breitlin, Omega by si nedal na ruku? Vidis, vsetky sracky nasli spokojneho majitela a kazdy sa usmieva! vlastne len skoro kazdy.... heheh.... ale aspon si predviedol svoj fajn slovnik....
NIGHTinGALE Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Tak sis koupil zlaté quartzky, supr. Pro mne hnus . Jinak dík za radu, hned jak jsem to přečet', vydělal jsem si pro jistotu nějaké prachy. Nejpřijde ti hloupé kazit lidem radost z hodinek, které si koupili? Kupující ti nenapsal jediného křivého slova. Zbytečně to tady (zase) hrotíš.
decebal Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Za prvé, napsal jsem že zlaté quartzky jsou PRO MNE hnus. Což je fakt a nevím proč se za to stydět. Zdaleka nejsem první, který na tomto fóru něco takového napsal, já to dokonce napsal poprvé. A't si šťastný majitel má radost do aleluja. to Max: Hochu, už zase lžeš a to bys neměl. Nikde jsem nenapsal, že bych na ruku nedal Ebel, Breitling nebo Omega, vždy se to týkalo konkrétního modelu. Co se týká tvých aut, ty jsou mi opravdu naprosto ukradená, včetně řidiče. Nikde jsem nepsal že je někdo debil, i když svými vzkazy pro některé členy fóra by si to zasloužil. A opakuji, to že si někdo koupí sračky, neudělá z těch sraček klenot.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Za prvé, napsal jsem že zlaté quartzky jsou PRO MNE hnus. Což je fakt a nevím proč se za to stydět. Zdaleka nejsem první, který na tomto fóru něco takového napsal, já to dokonce napsal poprvé. A't si šťastný majitel má radost do aleluja. to Max: Hochu, už zase lžeš a to bys neměl. Nikde jsem nenapsal, že bych na ruku nedal Ebel, Breitling nebo Omega, vždy se to týkalo konkrétního modelu. Co se týká tvých aut, ty jsou mi opravdu naprosto ukradená, včetně řidiče. Nikde jsem nepsal že je někdo debil, i když svými vzkazy pro některé členy fóra by si to zasloužil. A opakuji, to že si někdo koupí sračky, neudělá z těch sraček klenot. zato tvoje reci tu z teba urobili riadny klenot!
decebal Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 zato tvoje reci tu z teba urobili riadny klenot! Nějak ses nevyjádřil k tomu lhaní.
Návštěvník tolja Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Nechcete místo sporů řešit raději hciqeův návrh ruček a číselníku? Teda pokud vás hodinky ještě zajímaj.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Nechcete místo sporů řešit raději hciqeův návrh ruček a číselníku? Teda pokud vás hodinky ještě zajímaj. mas uplnu pravdu uz ani mna to nebavi stale to tu vysvetlovat kazdemu zakomplexovanemu cloviecikovi a hrat sa na slovicka - myslim ze problem sa vysvetlil a kazdy normalny je uz v obraze a pohode a bavme sa dalej o hodinkach ( aspon ze tu! ) len mam obavy ze takyto mamlas bude tu len obchadzat forum a hladat ze na com sa odbavit!
Foundryman Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Komentovat cizí nákupy mi taky přijde poněkud nepatřičné. Dodal bych, že vedení debaty ad hominem nepovažuji za nejšťastnější.
Návštěvník tolja Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 mas uplnu pravdu uz ani mna to nebavi stale to tu vysvetlovat kazdemu zakomplexovanemu cloviecikovi a hrat sa na slovicka - myslim ze problem sa vysvetlil a kazdy normalny je uz v obraze a pohode a bavme sa dalej o hodinkach ( aspon ze tu! ) len mam obavy ze takyto mamlas bude tu len obchadzat forum a hladat ze na com sa odbavit! Zářný příklad nekonfliktního a nezáludného příspěvku Tady to jde do
decebal Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 mas uplnu pravdu uz ani mna to nebavi stale to tu vysvetlovat kazdemu zakomplexovanemu cloviecikovi a hrat sa na slovicka - myslim ze problem sa vysvetlil a kazdy normalny je uz v obraze a pohode a bavme sa dalej o hodinkach ( aspon ze tu! ) len mam obavy ze takyto mamlas bude tu len obchadzat forum a hladat ze na com sa odbavit! no to bych si dal, kdybys' mi to měl umožnit ty.
vito Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Je mi do toho houby, ale dovolte můj pohled. Připadáte mi jako dva destiletí kluci, co stojí proti sobě a trumfují se: A jo! A ne! A jo, jo, jo! A ne! A ne! A ne! A tak dále se stoupající intenzitou. Není vám hanba? A to to tu býval klub gentlemanů.
boo-beek Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Je mi do toho houby, ale dovolte můj pohled. Připadáte mi jako dva destiletí kluci, co stojí proti sobě a trumfují se: A jo! A ne! A jo, jo, jo! A ne! A ne! A ne! A tak dále se stoupající intenzitou. Není vám hanba? A to to tu býval klub gentlemanů. Jj, pamatuju si na to, jak jsem se dohadovali... "A muj tata je silnejsi a tomu tvymu by pekne namlatil!" "Ale muj tata ma v bance vic penez nez ten Tvuj!" "A muj bracha toho Tvyho zmlati!!!!" ... Jenze to mi bylo 6...
vito Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Ano, bubíku, tohle jsem měl přesně na mysli.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Je mi do toho houby, ale dovolte můj pohled. Připadáte mi jako dva destiletí kluci, co stojí proti sobě a trumfují se: A jo! A ne! A jo, jo, jo! A ne! A ne! A ne! A tak dále se stoupající intenzitou. Není vám hanba? A to to tu býval klub gentlemanů. beriem na vedomie. Ale ked si pozries na tie hryzave utoky na mna ( to asi nesplna stanovy Klubu Gentlemanov!) - tak sa mi nediv ze sa snazim branit - co som rad ze sa aj cele uz vysvetlilo! A pochopilo. howgh!
ballover Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Ještě k té kritice kritiků U-Boat ve smyslu fake. Ano, bylo to unáhlené, ale jejich záměrem bylo pouze chránit tento web. A když tak koukám, co a jakým způsobem píše Decebel, je této ochrany zřejmě třeba. Maxovi tu mnoho lidí dluží omluvu, jestli se nemýlím. Věřím, že toto fórum je skutečně klub gentlemanů.
decebal Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 No a já jsem si projel jeho příspěvky a zjistil jsem, že on tady dluží omluvu více lidem. Předesílám, že nejde o mne.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 No a já jsem si projel jeho příspěvky a zjistil jsem, že on tady dluží omluvu více lidem. Předesílám, že nejde o mne. pripustam ze je to mozne ze pod tlakom a vypadmi na moju osobu som sa dost ostro branil - tak isto ako si ty teraz pripustil, ze voci TEBE sa naozaj netreba omluvit! Som rad, ze si to pochopil a ze si uznal, ze rypes zbytocne.A som rad, ze si to vsimlo uz aj viac normalnych clenov tohoto fora! Poznam - zial - plno takychto anonymnych hrdinov, co sa skryty navazaju do kdekoho, zial je to casty jav na internete. Ja, ako kazdy ma moznost vidiet, sa tu snazim aj tym ziskat priatelov ze sa tu stretavam s ludmi ci zverejnujem fotos aj o sebe A ked si si dal tu namahu a pozrel moju historiu prispevkov tak potom sa mi nesmies divit, ze som reagoval na take primitivne utoky rovnakym tonom! a uz vazne stacilo, chcem si zit tak aby sa mi to pacilo. Ako vravia Araby - psy sice stekaju - ale karavana aj tak napreduje!
Leroys Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 Vítám Tě zpět a jsem rád, že jsi se vrátil. Diky Ti Snow, ale asi uz ne. Podle toho, co tu vidim.. Nechapu hodne veci, taky nejsem zadny myslitel a inzenyr, jenze gentlemanu nejenom zde ubyva a to je spatne.
Leroys Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 Tak sis koupil zlaté quartzky, supr. Pro mne hnus . Jinak dík za radu, hned jak jsem to přečet', vydělal jsem si pro jistotu nějaké prachy. V pohode, kazdy mame asi jine pozadavky na hodinky. Priznavam, ze bych radeji automaty ve zlate, nez quartz, ale co nadelas.. Za par tisicovek - nekup to. Az za ty vydelane prachy koupis nejake super hodinky, dej vedet.
decebal Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 (upraveno) Som rad, ze si to pochopil a ze si uznal, ze rypes zbytocne. Obávám se, že si vykládáš má slova jinak, než jsem je myslel. Ostatně, to je tvou specialitou. Ty nečteš to co ti člověk píše, ale to co si myslíš, že píše. A na to potom reaguješ svým opravdu velmi gentelmanským způsobem. Stejně jako když ti slušně napsal Grga, že si bezdůvodně otvíráš hubu na jiné členy fóra a tvá odpověď byla : Aké drž hubu? On ti nic takového nenapsal ale ty, díky tvé zřetelně nezvladatelné ješitnosti, prostě nesneseš jakokukoliv kritiku či opačný názor. Toť vše. A to není jediný příklad. Tvé kecy o tom jak si děláš přátele si strč za klobouk. Nikde jsem nenašel primitivní útoky na tvou osobu, jen tvé primitivní reakce. Upraveno 31. srpna 2007 uživatelem decebal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se