Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
Přitahují mě zvlášnosti

Martin to si myslel mna??? ;-}

Odesláno
Martin to si myslel mna??? ;-}

néé, myslím ty hodinky, i když ty taky nepatříš do šedýho průměru. :D :D

Odesláno
hciq: mám pocit, že v původním stavu dlouho nezůstanou :)

Metamorfóza započata :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)
Metamorfóza započata :thumbsup_anim:

Tak to je bomba!!! Mobilis in Mobili konečně ožilo a v naprosto dokonalé podobě.

Hodinová a minutová ručka vypadají jako z Poljot Sturmanskie (kalibr 3133), tedy se tam perfektně hodí.

Vteřinová a ručky subciferníčků se liší. Vyráběl jsi je sám nebo je použil z nějakých jiných hodinek a jen přebarvil?

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
Tak to je bomba!!! Mobilis in Mobili konečně ožilo a v naprosto dokonalé podobě.

Hodinová a minutová ručka vypadají jako z Poljot Sturmanskie (kalibr 3133), tedy se tam perfektně hodí.

Vteřinová a ručky subciferníčků se liší. Vyráběl jsi je sám nebo je použil z nějakých jiných hodinek a jen přebarvil?

Obavam se, ze zatim je to jen "Photoshop promo", nicmene pokud to b ude vypadat takhle v realu po modifikaci, pak smekam a gratuluju, moc povedena prestavba :)

Návštěvník tolja
Odesláno

Pěkná barva. Nad pravým subciferníkem měla být 30, asi.

Návštěvník Snow
Odesláno
Skúšal si potiahnuť dátumové okno, aby bolo vidieť 29 30 31.

Alebo by to rozbilo symetriu?

Také si myslím, že by to bylo lepší, i když malé okénko datumovky by zřejmě také nebylo to pravé, co zkusit den a datum ?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
néé, myslím ty hodinky, i když ty taky nepatříš do šedýho průměru. :D :D

skoda ze ja to nemozem o Tebe povedat.... Ty si len taky obycko priemerny diajnovy genius! Kolecie co tu predvadzas su naozaj zaujimaje a myslim si ze rozhodne to dotiahni do nejakej vyroby! Drzim palce!

( pre boha co si to narobil s mojimi hodinkami..??? :-}

Odesláno

hciq - to je výtečný!! Kdyby bylo po mým, vypustil bych hroty indexů na 3,6,9 , aby byly stejný, jako ostatní, dal 1 a 2 ve 12 blíž k sobě a hodinovku bych udělal obdélníkovou (aby byl červený čtvereček - a hurá s tím na trh!!

Návštěvník Kamil
Odesláno

Souhlas s cigim, jen bych nechal stejné zakončení ruček. Možná obě bez špičky?

Odesláno
mas pravdu! Pohoda a klud!

a este som zabudol Omegy sme s kupcom otvorili a vsetko bolo OK - vnutry napisy a aj punc na 18k zlato a myslim ze za tu cenu to bola vyborna kupa! Som rad ze nakoniec su kupci tak spokojny.

Už jsem ani nechtěl lézt na toto forum, protože nebetyčná arogance a drzost některých zasloužilých členů jde opravdu hodně vysoko.

Protože jsem ale citované Omegy koupil já, nedá mi to, abych sem nenapsal:

Jsou pravé.

Jsou zlaté, 18ti karátově zlaté.

Jsou sice menší a quartz, ale jsou nádherné.

Není pravda, že nemají puncovní značku na pouzdru (pravá spodní nožka zevnitř poblíž dírky pro osičku řemínku)

Vnitřní strana pouzdra je signovaná Omegou a má všechny náležité puncovní a hodinářské značky.

Jde o model DeVille s kalibrem (upravená ETA) Omega 1530.

Na trhu západně od nás se prodávají použité v relaci 1200 a více EURo

Max (prodejce) je v pohodě "brucháčik" a podle toho, co jsem viděl, má víc peněz, kontaktů, a společenské úrovně, než já kdy budu mít.

Závěrem mi dovolte poděkovat Hciqovi za jeho odvahu a chuť přijít věcem na kloub, a Maxovi za dobrý obchod, příjemné posezení u kávy a hodinku přátelské debaty bez obvyklých konvencí.

Pro ty, co ve všem vidí fake mám jednu radu - jděte se vycpat a dokud nebudete vědět přesně o čem mluvíte, nemluvte raději vůbec. Pokud nemáte peníze na hodinky, prostě je nekupujte a místo snění o nich zkuste nějaké peníze vydělat.

Odesláno

"Pro ty, co ve všem vidí fake mám jednu radu - jděte se vycpat a dokud nebudete vědět přesně o čem mluvíte, nemluvte raději vůbec. Pokud nemáte peníze na hodinky, prostě je nekupujte a místo snění o nich zkuste nějaké peníze vydělat."

Cha, cha, cha.

Návštěvník Snow
Odesláno
Už jsem ani nechtěl lézt na toto forum, protože nebetyčná arogance a drzost některých zasloužilých členů jde opravdu hodně vysoko.

Jsou pravé.

Není pravda, že nemají puncovní značku na pouzdru (pravá spodní nožka zevnitř poblíž dírky pro osičku řemínku)

Vnitřní strana pouzdra je signovaná Omegou a má všechny náležité puncovní a hodinářské značky.

Max (prodejce) je v pohodě "brucháčik" a podle toho, co jsem viděl, má víc peněz, kontaktů, a společenské úrovně, než já kdy budu mít.

Závěrem mi dovolte poděkovat Hciqovi za jeho odvahu a chuť přijít věcem na kloub, a Maxovi za dobrý obchod, příjemné posezení u kávy a hodinku přátelské debaty bez obvyklých konvencí.

Pro ty, co ve všem vidí fake mám jednu radu - jděte se vycpat a dokud nebudete vědět přesně o čem mluvíte, nemluvte raději vůbec. Pokud nemáte peníze na hodinky, prostě je nekupujte a místo snění o nich zkuste nějaké peníze vydělat.

Vítám Tě zpět a jsem rád, že jsi se vrátil.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Jsou pravé.

Dakujem. Aj mne bolo fajn ze sme si vsetci traja spravili taky minizraz fora!

A som rad ze nakoniec sa vsetko vysvetlilo a kazdy je spokojny! Najme ja!

A kamarat zostat tu aj nadalej!

Odesláno

Jsou pravé.

Tak sis koupil zlaté quartzky, supr. Pro mne hnus :suicide_anim: . Jinak dík za radu, hned jak jsem to přečet', vydělal jsem si pro jistotu nějaké prachy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...