hciq Odesláno 24. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 To Hciq: Můžu se Tě zeptat, ještě jednou, proč si je kupoval? Přitahují mě zvlášnosti
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Přitahují mě zvlášnosti Martin to si myslel mna??? ;-}
marosh Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Přitahují mě zvlášnosti Díky za odpověď.
hciq Odesláno 24. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Martin to si myslel mna??? ;-} néé, myslím ty hodinky, i když ty taky nepatříš do šedýho průměru. :D
hciq Odesláno 27. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 hciq: mám pocit, že v původním stavu dlouho nezůstanou Metamorfóza započata Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Metamorfóza započata Ty prokoukly, až na ty nápisy místo indexů. To už je reálné nebo Photoshop?
NIGHTinGALE Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 (upraveno) Metamorfóza započata Tak to je bomba!!! Mobilis in Mobili konečně ožilo a v naprosto dokonalé podobě. Hodinová a minutová ručka vypadají jako z Poljot Sturmanskie (kalibr 3133), tedy se tam perfektně hodí. Vteřinová a ručky subciferníčků se liší. Vyráběl jsi je sám nebo je použil z nějakých jiných hodinek a jen přebarvil? Upraveno 27. srpna 2007 uživatelem NIGHTinGALE
tiktaktiktak Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Tak to je bomba!!! Mobilis in Mobili konečně ožilo a v naprosto dokonalé podobě. Hodinová a minutová ručka vypadají jako z Poljot Sturmanskie (kalibr 3133), tedy se tam perfektně hodí. Vteřinová a ručky subciferníčků se liší. Vyráběl jsi je sám nebo je použil z nějakých jiných hodinek a jen přebarvil? Obavam se, ze zatim je to jen "Photoshop promo", nicmene pokud to b ude vypadat takhle v realu po modifikaci, pak smekam a gratuluju, moc povedena prestavba
maxs Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Metamorfóza započata Skúšal si potiahnuť dátumové okno, aby bolo vidieť 29 30 31. Alebo by to rozbilo symetriu?
Návštěvník tolja Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Pěkná barva. Nad pravým subciferníkem měla být 30, asi.
Návštěvník Snow Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Skúšal si potiahnuť dátumové okno, aby bolo vidieť 29 30 31. Alebo by to rozbilo symetriu? Také si myslím, že by to bylo lepší, i když malé okénko datumovky by zřejmě také nebylo to pravé, co zkusit den a datum ?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 néé, myslím ty hodinky, i když ty taky nepatříš do šedýho průměru. :D skoda ze ja to nemozem o Tebe povedat.... Ty si len taky obycko priemerny diajnovy genius! Kolecie co tu predvadzas su naozaj zaujimaje a myslim si ze rozhodne to dotiahni do nejakej vyroby! Drzim palce! ( pre boha co si to narobil s mojimi hodinkami..??? :-}
cigi Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 hciq - to je výtečný!! Kdyby bylo po mým, vypustil bych hroty indexů na 3,6,9 , aby byly stejný, jako ostatní, dal 1 a 2 ve 12 blíž k sobě a hodinovku bych udělal obdélníkovou (aby byl červený čtvereček - a hurá s tím na trh!!
Návštěvník Kamil Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Souhlas s cigim, jen bych nechal stejné zakončení ruček. Možná obě bez špičky?
B.F.G. Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Já bych určitě to okno na datumovku nezvětšoval, je to o napětí, jaký to bude vlastně zítra den....a jaký že to byl?
Leroys Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 mas pravdu! Pohoda a klud! a este som zabudol Omegy sme s kupcom otvorili a vsetko bolo OK - vnutry napisy a aj punc na 18k zlato a myslim ze za tu cenu to bola vyborna kupa! Som rad ze nakoniec su kupci tak spokojny. Už jsem ani nechtěl lézt na toto forum, protože nebetyčná arogance a drzost některých zasloužilých členů jde opravdu hodně vysoko. Protože jsem ale citované Omegy koupil já, nedá mi to, abych sem nenapsal: Jsou pravé. Jsou zlaté, 18ti karátově zlaté. Jsou sice menší a quartz, ale jsou nádherné. Není pravda, že nemají puncovní značku na pouzdru (pravá spodní nožka zevnitř poblíž dírky pro osičku řemínku) Vnitřní strana pouzdra je signovaná Omegou a má všechny náležité puncovní a hodinářské značky. Jde o model DeVille s kalibrem (upravená ETA) Omega 1530. Na trhu západně od nás se prodávají použité v relaci 1200 a více EURo Max (prodejce) je v pohodě "brucháčik" a podle toho, co jsem viděl, má víc peněz, kontaktů, a společenské úrovně, než já kdy budu mít. Závěrem mi dovolte poděkovat Hciqovi za jeho odvahu a chuť přijít věcem na kloub, a Maxovi za dobrý obchod, příjemné posezení u kávy a hodinku přátelské debaty bez obvyklých konvencí. Pro ty, co ve všem vidí fake mám jednu radu - jděte se vycpat a dokud nebudete vědět přesně o čem mluvíte, nemluvte raději vůbec. Pokud nemáte peníze na hodinky, prostě je nekupujte a místo snění o nich zkuste nějaké peníze vydělat.
marosh Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 "Pro ty, co ve všem vidí fake mám jednu radu - jděte se vycpat a dokud nebudete vědět přesně o čem mluvíte, nemluvte raději vůbec. Pokud nemáte peníze na hodinky, prostě je nekupujte a místo snění o nich zkuste nějaké peníze vydělat." Cha, cha, cha.
Návštěvník Snow Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Už jsem ani nechtěl lézt na toto forum, protože nebetyčná arogance a drzost některých zasloužilých členů jde opravdu hodně vysoko. Protože jsem ale citované Omegy koupil já, nedá mi to, abych sem nenapsal: Jsou pravé. Jsou zlaté, 18ti karátově zlaté. Jsou sice menší a quartz, ale jsou nádherné. Není pravda, že nemají puncovní značku na pouzdru (pravá spodní nožka zevnitř poblíž dírky pro osičku řemínku) Vnitřní strana pouzdra je signovaná Omegou a má všechny náležité puncovní a hodinářské značky. Jde o model DeVille s kalibrem (upravená ETA) Omega 1530. Na trhu západně od nás se prodávají použité v relaci 1200 a více EURo Max (prodejce) je v pohodě "brucháčik" a podle toho, co jsem viděl, má víc peněz, kontaktů, a společenské úrovně, než já kdy budu mít. Závěrem mi dovolte poděkovat Hciqovi za jeho odvahu a chuť přijít věcem na kloub, a Maxovi za dobrý obchod, příjemné posezení u kávy a hodinku přátelské debaty bez obvyklých konvencí. Pro ty, co ve všem vidí fake mám jednu radu - jděte se vycpat a dokud nebudete vědět přesně o čem mluvíte, nemluvte raději vůbec. Pokud nemáte peníze na hodinky, prostě je nekupujte a místo snění o nich zkuste nějaké peníze vydělat. Vítám Tě zpět a jsem rád, že jsi se vrátil.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Už jsem ani nechtěl lézt na toto forum, protože nebetyčná arogance a drzost některých zasloužilých členů jde opravdu hodně vysoko. Protože jsem ale citované Omegy koupil já, nedá mi to, abych sem nenapsal: Jsou pravé. Jsou zlaté, 18ti karátově zlaté. Jsou sice menší a quartz, ale jsou nádherné. Není pravda, že nemají puncovní značku na pouzdru (pravá spodní nožka zevnitř poblíž dírky pro osičku řemínku) Vnitřní strana pouzdra je signovaná Omegou a má všechny náležité puncovní a hodinářské značky. Jde o model DeVille s kalibrem (upravená ETA) Omega 1530. Na trhu západně od nás se prodávají použité v relaci 1200 a více EURo Max (prodejce) je v pohodě "brucháčik" a podle toho, co jsem viděl, má víc peněz, kontaktů, a společenské úrovně, než já kdy budu mít. Závěrem mi dovolte poděkovat Hciqovi za jeho odvahu a chuť přijít věcem na kloub, a Maxovi za dobrý obchod, příjemné posezení u kávy a hodinku přátelské debaty bez obvyklých konvencí. Pro ty, co ve všem vidí fake mám jednu radu - jděte se vycpat a dokud nebudete vědět přesně o čem mluvíte, nemluvte raději vůbec. Pokud nemáte peníze na hodinky, prostě je nekupujte a místo snění o nich zkuste nějaké peníze vydělat. Dakujem. Aj mne bolo fajn ze sme si vsetci traja spravili taky minizraz fora! A som rad ze nakoniec sa vsetko vysvetlilo a kazdy je spokojny! Najme ja! A kamarat zostat tu aj nadalej!
decebal Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Už jsem ani nechtěl lézt na toto forum, protože nebetyčná arogance a drzost některých zasloužilých členů jde opravdu hodně vysoko. Protože jsem ale citované Omegy koupil já, nedá mi to, abych sem nenapsal: Jsou pravé. Jsou zlaté, 18ti karátově zlaté. Jsou sice menší a quartz, ale jsou nádherné. Není pravda, že nemají puncovní značku na pouzdru (pravá spodní nožka zevnitř poblíž dírky pro osičku řemínku) Vnitřní strana pouzdra je signovaná Omegou a má všechny náležité puncovní a hodinářské značky. Jde o model DeVille s kalibrem (upravená ETA) Omega 1530. Na trhu západně od nás se prodávají použité v relaci 1200 a více EURo Max (prodejce) je v pohodě "brucháčik" a podle toho, co jsem viděl, má víc peněz, kontaktů, a společenské úrovně, než já kdy budu mít. Závěrem mi dovolte poděkovat Hciqovi za jeho odvahu a chuť přijít věcem na kloub, a Maxovi za dobrý obchod, příjemné posezení u kávy a hodinku přátelské debaty bez obvyklých konvencí. Pro ty, co ve všem vidí fake mám jednu radu - jděte se vycpat a dokud nebudete vědět přesně o čem mluvíte, nemluvte raději vůbec. Pokud nemáte peníze na hodinky, prostě je nekupujte a místo snění o nich zkuste nějaké peníze vydělat. Tak sis koupil zlaté quartzky, supr. Pro mne hnus . Jinak dík za radu, hned jak jsem to přečet', vydělal jsem si pro jistotu nějaké prachy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se