Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Vitez britske superstar Paul Potts

Veni vidi vici

Vsimnete si reakci poroty kdyz jim oznami ze jim zazpiva operu - a pak co se deje kdyz spusti :D Ve stylu blbecku tak nam tady zakrakej.

Jinak dukaz ze lidi bychom nemeli posuzovat podle toho jak jsou obleceni nebo jake maji hodinky.

PS. je tam jeden pekny zaber na Breitlingy

Jinak prodavac mobilnich telefonu

Musím říct, že s když jsem ho viděl tak reakce byla naprosto stejná jako poroty... no a skončil jsem s pootevřenou pusou. To je teda fakt řízek !!! Klobouk dolů a pozor na prodavače mobilů....hlavně nepodceňovat !!!!

Odesláno

No ty vole... ten jim to nakouřil :-)

To je jako kdyby se na ohníčkářský Portě přišoural na jeviště hubenej čouda v umolousaným saku, hodil si kytaru do klína a vystřihl Limehouse Blues líp než Django Reinhardt blahý paměti... Já teda tragickýho Pucciniho moc nemusím (z velký italský trojky mám radši Rossiniho s Verdim), ale tohle mě teda sejmulo.

Odesláno

Grgo diky za odkaz na video, jsem velmi mile prekvapenej, priznam se, ze se mi taky ke konci tlacila slza do oka, kdyby to pokracovalo dal tak by sla mozna ven ;) Nevim cim to je, ale mam z toho videa takovej dobrej pocit.. ;)

Odesláno

Mám naprosto stejné pocity jako všichni co jste psali, Paulův hlas je ůchvatný. Myslím, že ty emoce také hodně dělá kontrast jeho hlasu k jeho vizáži. Napomádovaný hezoun, by určitě neměl takový ohlas. Další věc je jeho skromné chování. Takovému člověku jeho úspěch každý ze srdce přeje.

Odesláno
Vitez britske superstar Paul Potts

Veni vidi vici

Vsimnete si reakci poroty kdyz jim oznami ze jim zazpiva operu - a pak co se deje kdyz spusti :D Ve stylu blbecku tak nam tady zakrakej.

Jinak dukaz ze lidi bychom nemeli posuzovat podle toho jak jsou obleceni nebo jake maji hodinky.

PS. je tam jeden pekny zaber na Breitlingy

Jinak prodavac mobilnich telefonu

Tak to videjko je fakt mazec, panáček se vážně nezdá ! :thumbsup_anim:

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno
Tak to je hustý :thumbsup_anim:

Mas pravdu, dost dobre. Ma pekny hlasok, ale ktovie co sa s nim stane, ked dojde do puberty...viem, negativny nazor, ale s takymito detmi treba pracovat velmi opatrne.

Odesláno
at jsem za kacire, ale jeho nessun dorma se mi libi vice nez od Pavarottiho.... a ted me kamenujte....ale proste jeho barva hlasu se mi libi vice....

Hm...tomuto sa hovori hlas zhora...ale bolo naozaj kacirske od teba povedat, len v naznakoch ze by Pavarotti horsi. Teraz ta kamenujem, pretoze Pavarotti a Gruberova su jedini spevaci, ktori naozaj absolutne ovladali svoj hlas a mohli si s nim robit co sa im len zachce. Pusti si Nessun dorma z nahravky so Sutherland a Caballe...citis tam tu sirku, volnost a lahkost??? Toto sa nebude uz asi pocut...

Návštěvník YPO
Odesláno
Hm...tomuto sa hovori hlas zhora...ale bolo naozaj kacirske od teba povedat, len v naznakoch ze by Pavarotti horsi. Teraz ta kamenujem, pretoze Pavarotti a Gruberova su jedini spevaci, ktori naozaj absolutne ovladali svoj hlas a mohli si s nim robit co sa im len zachce. Pusti si Nessun dorma z nahravky so Sutherland a Caballe...citis tam tu sirku, volnost a lahkost??? Toto sa nebude uz asi pocut...

já bych to nekomentoval:

1. grga se už nebude bránit

2. ta "superstar" má to něco do sebe ;)

Odesláno
já bych to nekomentoval:

1. grga se už nebude bránit

2. ta "superstar" má to něco do sebe ;)

ano, ma...hlas od Boha...ale to nie je vsetko...bohuzial...to ti povie kazdy kto k spevu pricuchol...a vie, ze aj hlasy ktore boli od Boha sa velmi lahko daju znicit...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...