Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

měl jsem je a radši jsem je prodal, protože jejich přesnost nebo spíš nepřesnost se pohybovala od 30s do 2min za den podle toho jak se jim chtělo, jinak zpracování, velikost a to jak seděly na ruce bylo OK, ale děsně mě štval tak malý ciferník u tak velkých hodinek jo a ta blbost s tím kompasem také :suicide_anim:

Odesláno
měl jsem je a radši jsem je prodal, protože jejich přesnost nebo spíš nepřesnost se pohybovala od 30s do 2min za den podle toho jak se jim chtělo, jinak zpracování, velikost a to jak seděly na ruce bylo OK, ale děsně mě štval tak malý ciferník u tak velkých hodinek jo a ta blbost s tím kompasem také :suicide_anim:

Tak to byla možná nějaká konstrukční vada....osazený neseřízený strojek mi dělá stabilně v Seiko Samurai -20 sec/den a kdybych si ho nechal seřídit, tak by mi dělal do deseti vteřin.

Odesláno

Měl jsem je, ale prodal jsem je.

Ta obrovská korunka mě tlačila do ruky, že za den nošení jsem měl nad zápěstím uplně otlačený obtisk hrany korunky :sad01_anim:

Jinak ty moje vážily asi 230g, to je podle mě až moc....

Odesláno
díky za odpovědi, hodinky se mi líbí, ale ta váha mi připadá dost vysoká.

Vaha neni vetsi nez u jinych potapecskych. Tohle bych neresil. Je to otazka zvyku.

Odesláno
Tak to byla možná nějaká konstrukční vada....osazený neseřízený strojek mi dělá stabilně v Seiko Samurai -20 sec/den a kdybych si ho nechal seřídit, tak by mi dělal do deseti vteřin.

tak to zkus Safi, já jsem to nechával seřizovat několikrát a po pár dnech to bylo zase KO, pak se vyměnil rotor, ale šlo to furt kolem 30s / den

Odesláno

Mel jsem je take. Koupil jsem je na 21jewels za 176 dolaru. Byly parádní. Vaha uplne v pohode - koupil je ode me kamarad, ktery ma jeste mensi ruku a vypada to take v pohode. Vubec jsem je neserizoval a denni odchylka byla kolem 15 sec, coz je na hodinky za 176 dolců super.

• po měsíci...
Odesláno
Potreboval by som poradit. Kde by som zohnal sklicko na moje Seiko Atlas ??? Podarilo sa mi poskrabat ho a chcel by som zohnat nove... Dakujem za radu a pomoc.

už pro někoho jedno sháním.. snad se to už brzy povede ;)

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Máj je skoro 2 měsíce, když je nosím a při odložení je položím na hranu tak dělají +/- sekundu za den , pokud je položím vodorovně tak udělaji i 3 minuty za den

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...