jizme Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Neznáte prosím někdo váhu a nemáte zkušenosti s těmito hodinkami?
Baker Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 (upraveno) Seiko Atlas Diver - 170g s kovovym tahem Seiko Atlas Compass - 215g s kovovym tahem Jinak zkus vyhledavani http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;p=84854& http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;p=66493& Upraveno 25. srpna 2007 uživatelem Baker
afrikab Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Neznáte prosím někdo váhu a nemáte zkušenosti s těmito hodinkami? Mam jedny bile a naprosta spokojenost.
mnovace Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 měl jsem je a radši jsem je prodal, protože jejich přesnost nebo spíš nepřesnost se pohybovala od 30s do 2min za den podle toho jak se jim chtělo, jinak zpracování, velikost a to jak seděly na ruce bylo OK, ale děsně mě štval tak malý ciferník u tak velkých hodinek jo a ta blbost s tím kompasem také
safi Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 měl jsem je a radši jsem je prodal, protože jejich přesnost nebo spíš nepřesnost se pohybovala od 30s do 2min za den podle toho jak se jim chtělo, jinak zpracování, velikost a to jak seděly na ruce bylo OK, ale děsně mě štval tak malý ciferník u tak velkých hodinek jo a ta blbost s tím kompasem také Tak to byla možná nějaká konstrukční vada....osazený neseřízený strojek mi dělá stabilně v Seiko Samurai -20 sec/den a kdybych si ho nechal seřídit, tak by mi dělal do deseti vteřin.
jacob Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Měl jsem je, ale prodal jsem je. Ta obrovská korunka mě tlačila do ruky, že za den nošení jsem měl nad zápěstím uplně otlačený obtisk hrany korunky Jinak ty moje vážily asi 230g, to je podle mě až moc....
jizme Odesláno 27. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 díky za odpovědi, hodinky se mi líbí, ale ta váha mi připadá dost vysoká.
afrikab Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 díky za odpovědi, hodinky se mi líbí, ale ta váha mi připadá dost vysoká. Vaha neni vetsi nez u jinych potapecskych. Tohle bych neresil. Je to otazka zvyku.
mnovace Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Tak to byla možná nějaká konstrukční vada....osazený neseřízený strojek mi dělá stabilně v Seiko Samurai -20 sec/den a kdybych si ho nechal seřídit, tak by mi dělal do deseti vteřin. tak to zkus Safi, já jsem to nechával seřizovat několikrát a po pár dnech to bylo zase KO, pak se vyměnil rotor, ale šlo to furt kolem 30s / den
Frantik Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Mel jsem je take. Koupil jsem je na 21jewels za 176 dolaru. Byly parádní. Vaha uplne v pohode - koupil je ode me kamarad, ktery ma jeste mensi ruku a vypada to take v pohode. Vubec jsem je neserizoval a denni odchylka byla kolem 15 sec, coz je na hodinky za 176 dolců super.
afrikab Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Pokud by jsi mel zajem, mozna bych ti sve prodal. Docela me lakaji Seiko Sumo. Mam ty s bilym cifernikem.
afrikab Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Neodolal jsem. Sice uz zapadalo slunicko, ale aspon tyhle dve.
nachtflug Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Potreboval by som poradit. Kde by som zohnal sklicko na moje Seiko Atlas ??? Podarilo sa mi poskrabat ho a chcel by som zohnat nove... Dakujem za radu a pomoc.
kubson Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Potreboval by som poradit. Kde by som zohnal sklicko na moje Seiko Atlas ??? Podarilo sa mi poskrabat ho a chcel by som zohnat nove... Dakujem za radu a pomoc. už pro někoho jedno sháním.. snad se to už brzy povede
nachtflug Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Dakujem, to bude pre mna. Pisal som ti mail. Dufam ze sa to podari..
nachtflug Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 už pro někoho jedno sháním.. snad se to už brzy povede Ahoj Kubson. Nepodarilo sa zistit nic o tom sklicku na moje Atlasy ? Dakujem
Frogggy Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Máj je skoro 2 měsíce, když je nosím a při odložení je položím na hranu tak dělají +/- sekundu za den , pokud je položím vodorovně tak udělaji i 3 minuty za den
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se