MG75 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července V 15. 6. 2015 v 13:16, blender napsal: Asi bude pršet tak něco do vody!!!!! Tyhle má známek v černé barvě a za mě jsou top. Ať dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července V 13. 8. 2015 v 12:27, Exiztence napsal: Dostaly se ke me pandičky Tak ty jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna (upraveno) XX Upraveno 12. srpna uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Mark 18 - velmi univerzalni hodinky. Vydrzely u me fakt dlouho. Nemam jim co moc vytknout. To, ze to je nejdrazsi sellita, kterou jsem mel nejak nechavam byt ale prumer 40, tloustka 11mm, skvela spona s mikroregulaci a bozi AR z nich delaji opravdu fajn hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Dnes bude svitit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Moc ručiček, moc čudlíku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Moc dobrý doppelchrono. Až na ten řemen… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září před 22 hodinami, Karussell napsal: Moc dobrý doppelchrono. Až na ten řemen… Čekám na nový. Ten origo je po dvaceti létech už unavený.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září před 4 minutami, rimidalvlark napsal: Čekám na nový. Ten origo je po dvaceti létech už unavený.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září No jestli Ti vydržel 20 let, tak klobouček . Na novým to bude ještě jiná paráda… Stroj funguje v poho? Nějaký servisy byly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Čekám na nový. Ten origo je po dvaceti létech už unavený....Famózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září před 1 hodinou, Karussell napsal: No jestli Ti vydržel 20 let, tak klobouček . Na novým to bude ještě jiná paráda… Stroj funguje v poho? Nějaký servisy byly? Bez servisu, na stavbě na čtyřkolce.... vše funguje perfektně a dělají -1-2 vteřiny za den. Jak je zapnuté chrono tak - 30 sec za den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Nový aligátor na míru na moji tenkou ruku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Já dnes Portugieser 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září před 14 hodinami, Karussell napsal: Já dnes Portugieser Hmmm, paráda. Jako vždycky, když je sem dáš. Já po snad dvou měsících s JLC zase inženýry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září XX 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září V 4. 9. 2024 v 11:18, Jumbo napsal: Hmmm, paráda. Jako vždycky, když je sem dáš. Já po snad dvou měsících s JLC zase inženýry. Díky, totéž by se dalo říct o Tvých 3227, dnes už velká klasika a pro mě designově úplně jinde, než JLC (a to mám ten brand taky moc rád) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září (upraveno) Dneska toho bylo od IWC na ruce trošku víc. I když ty Ingy jenom na zkoušku. A hlavní je, že obojí se stejnou strojovnou Upraveno 9. září uživatelem Tomak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Paráda oboje! Co na ně říkáš? Mě naživo dostaly ty aqua modrý… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se