brownwld Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března před 3 hodinami, kloubik napsal: Zdravime brachu dobry, modry nato taky musim prubnout
Tomak Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Většinou svítí zeleně a pak překvapivě za určitého světla vykouzlí modrou. 1
Karussell Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna (upraveno) Classy. Ale starší(předchozí) Portugaly za mě hezčí Upraveno 4. dubna uživatelem Karussell
Chosef76 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Před hodinou, Karussell napsal: Classy. Ale starší(předchozí) Portugaly za mě hezčí Mně se nové 7denní Portugieser líbí moc. Pouzdro je přepracované, nositelné i na mém zápěstí. Mám je v hlavě. 1
Karussell Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Jo, jsou pocitově menší? Protože rozměr zůstal stejnej, ne? Mě se líbí ta starší grafika s červeným prvkem na rezervě nátahu…
Chosef76 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 41 minutami, Karussell napsal: Jo, jsou pocitově menší? Protože rozměr zůstal stejnej, ne? Mě se líbí ta starší grafika s červeným prvkem na rezervě nátahu… SZ
Conrad Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Sice vím, že každej cikán hádá podle svý planety, ale mám ten předchozí model a ta červená je tam parádní V čem je ten nový model jiný?
Chosef76 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 42 minutami, Conrad napsal: Sice vím, že každej cikán hádá podle svý planety, ale mám ten předchozí model a ta červená je tam parádní V čem je ten nový model jiný? https://www.watchadvice.com.au/39563/review-hands-on-with-the-iwc-portugieser-automatic-42/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR5mvvf5-Fmbwie4v3GSPZWxwkCQ-X6IGxUTKl-DUYvu41UyoOCScGLURY7bJA_aem_vAmUowMqj3jwjEJ7Ob0dTg
jikok Odesláno úterý v 17:09 Nahlásit Odesláno úterý v 17:09 (upraveno) Limitky 50 let staré... jen bylo potřeba dodělat pár článků, bo jsem za to půlstoletí ztloustnul... Upraveno úterý v 17:14 uživatelem jikok
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se