Tomak Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 22 minutami, Vit napsal: Gratulace pane. Buď v klidu bez správného úhlu nasvícení vypadá ta zlatá hodně nenápadně. Po těch mých jsou to druhé nejhezčí IWC. Díky, právě tvoje fotky mne přesvědčily do této varianty nakonec jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Před hodinou, Tomak napsal: Díky, právě tvoje fotky mne přesvědčily do této varianty nakonec jít. Díky. Já zase obdivuju, jak jsou ti na Tvých fotkách Rol Exp.II NG a Marky XX na stejné ruce akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září V 17. 9. 2024 v 20:52, Vit napsal: Díky. Já zase obdivuju, jak jsou ti na Tvých fotkách Rol Exp.II NG a Marky XX na stejné ruce akorát. Na moji relativně úzkou ruku typu lovečák je zřejmě velikost 40-42 mm optimální. Poslední dobou raději volím kousky ve spodním rozmezí. 3239 Ingy ale kvůli ochraně korunky působí o trochu větší. Marky XX zase díky číslům posunutým více do středu cifru dělají menší dojem proti předchozím XVIII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 2 hodinami, Tomak napsal: Na moji relativně úzkou ruku typu lovečák je zřejmě velikost 40-42 mm optimální. Poslední dobou raději volím kousky ve spodním rozmezí. 3239 Ingy ale kvůli ochraně korunky působí o trochu větší. Marky XX zase díky číslům posunutým více do středu cifru dělají menší dojem proti předchozím XVIII. Možná jsem to špatně napsal. Bílé Exp II NG pokládám za velké hodinky (působí výrazně větším dojmem než papírových 42mm), zatímco Marky pokládám za výrazně menší hodinky než EXPy (oboje jsem měl na ruce). Na Tvých fotkách Ti ale na stejné ruce krásně sedí oboje. Zkrátka umíš je nosit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Volantovka při rychlosti 0 km/h 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Skvěle si je užíváš . Jsem zvědav, jak moc ochudí o wrist time polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Inženýrů není nikdy dost. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září (upraveno) před 2 hodinami, Jumbo napsal: Inženýrů není nikdy dost. Bacha Tomaku, Impérium vrací úder. Darth Vader ... Upraveno 20. září uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 4 hodinami, Jumbo napsal: Inženýrů není nikdy dost. Mas je vazne v TOP stavu. Kolik je jim let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 17 hodinami, Vit napsal: Bacha Tomaku, Impérium vrací úder. Darth Vader ... Aktuálně spíš řeším zápletku jak z bijáku “Hvězdná pěchota” viz mimozemský brouk útočící zpoza pouzdra na jedenácté hodině. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Dnes jako pilot 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září LPP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září V 20. 9. 2024 v 20:47, Karussell napsal: Mas je vazne v TOP stavu. Kolik je jim let? Před cca 13-cti lety jsem je tady kupoval od Bakera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Jedna vzpomínací, kterou mi dnes nabídl iPhone ve vzpomínkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Zase Marky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září A dnes Ingy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září a zase marky, ale tentokrát XV 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října XX 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se