Jumbo Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Tak já už taky IWC a k tomu ještě syn s Longines. 1
DaLo Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července (upraveno) Za me velmi pozoruhodny Mark XVI. Pred tydnem jsem po dvou flaskach vlezl na Chrono24 a zacal radit jak cerna ruka. Poslal par nabidek a hle, jedna vysla Proc pozoruhodny? Hodinky jsem kupoval od prvniho majitele, prisel krasnej full set vcetne rucne vyplnovany faktury ze Selfridges z roku 2008 na jeho jmeno, vyjezd z platebni karty, takovej malej stroj casu. Na svuj pozehnanej vek v super stavu, po par dnech naprosto stabilne 2 vteriny/den do minusu. Psal jsem prodejci, ze dekuju, ze vsechno bezi jak ma a kdy je naposledy servisoval. Odpoved me poslala do kolen - NIKDY, nebyl duvod Hodinky samozrejme poputujou do servisu, kazdopadne po 17 letech bez servisu stabilni chod +/- 2 vteriny je za me nepochopitelny. Nema duvod kecat, takze respekt IWC, ze je tohle vubec mozny (byt je to v podstate ETA 2892-A2). Upraveno 10. července uživatelem DaLo 1 3
DaLo Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 3 minutami, DaLo napsal: Za me velmi pozoruhodny Mark XVI. Pred tydnem jsem po dvou flaskach vlezl na Chrono24 a zacal radit jak cerna ruka. Poslal par nabidek a hle, jedna vysla Proc pozoruhodny? Hodinky jsem kupoval od prvniho majitele, prisel krasnej full set vcetne rucne vyplnovany faktury ze Selfridges z roku 2008 na jeho jmeno, vyjezd z platebni karty, proste parada. Na svuj pozehnanej vek v super stavu, po par dnech naprosto stabilne 2 vteriny/den do minusu. Psal jsem prodejci, ze dekuju, ze vsechno bezi jak ma a kdy je naposledy servisoval. Odpoved me poslala do kolen - NIKDY, nebyl duvod Hodinky samozrejme poputujou do servisu, kazdopadne po 17 letech bez servisu stabilni chod +/- 2 vteriny je za me nepochopitelny. Nema duvod kecat, takze respekt IWC, ze je tohle vubec mozny (byt je to v podstate ETA 2892-A2). Hm a koukam, ze nejsem jedinej, komu se neco podobnyho "prihodilo".
AndyAaron Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července No a proc bys je servisoval kdyz jdou tak pekne? Pockej az se to rozjebe
DaLo Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července (upraveno) Hele s autem taky jezdim do servisu, aby se nedojebalo. Po 17 letech si to myslim zaslouzi Ale tak mesic je ponosim, at si je aspon chvili uziju. Upraveno 10. července uživatelem DaLo
bandicoot Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Mně šly Suby taky na nule, ale po 15 letech byly vyschlý a kdyby je někdo nosil, tak byly i vydřený. 2
YouSan Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Po delší době na ruce / po dlouhé době na Santonim 3
Jumbo Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Měsíc mají odpracovaný, tak od víkendu budou mít dovolenou. 3
YouSan Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Marky mám už skoro 3 roky a pořád mě moc baví - velikost 40 je na mou ruku pocitově strop - výměna řemenů z nich udělá vždy trochu jiné hodinky - přesnost je taky skvělá. Co mě na nich ale baví asi ze všeho nejvíc je ta famózní čitelnost času a anťák, který dokáže vykouzlit z hluboké černé nádhernou modř. Navíc oproti modré verzi nemají tolika leštěných ploch a to jim v mém vnímání víc sekne a dělá z nich větší tooly. 2
ZdenoP Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Takže chápu správně, že hodinky mají černý ciferník a tu modrou barvu dělá antireflex?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se