Přejít na obsah

Jaké IWC máte právě na ruce?

watchesss

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak to je mi jasný, nicméně by mě potěšilo, kdyby se objevily tady. Nějak jsem se na ty IWC poslední dobou zafixoval a nic jinýho mě nebaví. Na víkend občas vytáhnu Igeny, v pátek jsem zcela výjimečně provětral Suby, ale jinak stále Marky. A to nemluvím o Milgách, který jsou čtvrt roku v bedně a ani jsem na ně nekoukl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je mi jasný, nicméně by mě potěšilo, kdyby se objevily tady. Nějak jsem se na ty IWC poslední dobou zafixoval a nic jinýho mě nebaví. Na víkend občas vytáhnu Igeny, v pátek jsem zcela výjimečně provětral Suby, ale jinak stále Marky. A to nemluvím o Milgách, který jsou čtvrt roku v bedně a ani jsem na ně nekoukl.

Dobře to děláš...Milgy prodej a pořiď další IWC... :flex:

Odkaz ke komentáři

To bych klidne i udelal, ale stale jsem ve fazi lenosti (tvorit kloudnej inzerat) a navic Milgy, byt GV, nejsou zrovna tuctovy zbozi a prodej se muze tahnout a do toho se mi ted nechce. Tak spis sjizdim poptavky a cekam na prilezistost ;-). Jo dneska mi mladej malem tuknul do Marku kladivkem. Nechtene samozrejme, ale skoro me taky kleplo ;-)

Odkaz ke komentáři

Tak tohle jsou moje dve srdcovky najednou a hezky jedna v druhe. Mas muj obrovsky palec nahoru. Jen se zeptam. Tika v tom opravdu neco, nebo je to poskakovaci, jako ve standardni E klasse?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...