Maxel Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Tak dej co nejdřív echo, ať vim jestli to pustit z hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Oukej, zatial je dohoda, ze to primarne chce predat.. tak cakam tiez "jak na dratkach" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Tak dej co nejdřív echo, ať vim jestli to pustit z hlavy Tak su predane.. Tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Tak to jsem zvdědav, kdo se tady s nima vybalí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Nemusi to byt tady, Kilos prodava vsude mozne, no uvidime ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Tak to je mi jasný, nicméně by mě potěšilo, kdyby se objevily tady. Nějak jsem se na ty IWC poslední dobou zafixoval a nic jinýho mě nebaví. Na víkend občas vytáhnu Igeny, v pátek jsem zcela výjimečně provětral Suby, ale jinak stále Marky. A to nemluvím o Milgách, který jsou čtvrt roku v bedně a ani jsem na ně nekoukl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Tak su predane.. Tebe? Žel bohu... nie Aspoň je klid, už mi z toho hrabalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Jo jo, mne podobne.. aj ma to mrzi trochu, ale nemozem(e) mat vsetko hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Tak to je mi jasný, nicméně by mě potěšilo, kdyby se objevily tady. Nějak jsem se na ty IWC poslední dobou zafixoval a nic jinýho mě nebaví. Na víkend občas vytáhnu Igeny, v pátek jsem zcela výjimečně provětral Suby, ale jinak stále Marky. A to nemluvím o Milgách, který jsou čtvrt roku v bedně a ani jsem na ně nekoukl.Dobře to děláš...Milgy prodej a pořiď další IWC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 To bych klidne i udelal, ale stale jsem ve fazi lenosti (tvorit kloudnej inzerat) a navic Milgy, byt GV, nejsou zrovna tuctovy zbozi a prodej se muze tahnout a do toho se mi ted nechce. Tak spis sjizdim poptavky a cekam na prilezistost ;-). Jo dneska mi mladej malem tuknul do Marku kladivkem. Nechtene samozrejme, ale skoro me taky kleplo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Tak jsem nějak zakřikl, včera jsem s nima ještě sám lehce jebl a málem jeblo i mně. Každopádně mě čeká servis . Přidám aspoň jedu starší, ať jednom nepindám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Partnerské foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Dobry, ty bily jsou Plastiky? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Ne ty bílý jsou Ety, Plastiki by byly stejně velký jak Mission Earthy ze kterých vychazej Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 ...se mi jen zdalo z ty fotky, ze to ma modry indexy... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 ...je pravda, ze by tam byla i 12 a 6, clivek na to musi koukat dele, aby se mu to srovnalo... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Sashator ma pravdu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Tak tohle jsou moje dve srdcovky najednou a hezky jedna v druhe. Mas muj obrovsky palec nahoru. Jen se zeptam. Tika v tom opravdu neco, nebo je to poskakovaci, jako ve standardni E klasse? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se