Marcus Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 MarkyMXV_DSCN2612.jpgBaví? Mně dnes dorazil pošťák s dlouho očekávanou akvizicí. Provedení jako vždy od Rasti naprost super. Přezouvat se bude ale až večer, teď na to nemám čas a navíc ani spona nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Tak nasazeno. Velká spokojenost se vzhledem, zpracováním i pohodlností. Kromě toho se fakt povedlo udělat řemínek tak, aby se nedrbal o pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Tak nasazeno. Velká spokojenost se vzhledem, zpracováním i pohodlností. Kromě toho se fakt povedlo udělat řemínek tak, aby se nedrbal o pouzdro.Vypadá to dobře. Jsou z toho hned elegantní pilotky i do divadla Já zatím pořád nato a pilotky s military vzhledem, na řemeny čekám. Ale i tak si to užívám. Foceno včera někde u Pardubic, dnes nebyl čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 No, jsou prostě dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 trochu to tu opráším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 No, tak já teda taky jednu přidám, ale už to tu vypadá dost divně. Ty, já, ty, já, ty, já...... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 No, tak já teda taky jednu přidám, ale už to tu vypadá dost divně. Ty, já, ty, já, ty, já...... ;-) začíná mi to tady připomínat vlákna jako např. "Jaké AP máte právě na ruce? To jsou dopady značkové separace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Ať vám tu není smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Když mi někdo pustí Ingy, optimálně 3228, rád se připojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Tak ty jsou samozřejmě super. Ale nebyly onehda na prodej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Byly a neprodaly se... Že by problém s cenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Nebo že by problém s kupní silou??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Nebo že by problém s kupní silou??? Toho bych se zde nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 jedna vcerejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Nehodnotím cenu těch 3228 (při posledním prodeji), ale obecně se nad nima vždycky všichni rozplývají, ale pak se prodávají děsně blbě. Což nic nemění na tom, že jsou skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 To, že jsou to super namakaný hodinky, neznamená, že jsou na průměrný ruce nositelný. Připomíná mi to Herculy, dokonalý stroje, ale málokdo na ně ma ruku a koule, takže chodily za 40. A ty vintage fliegery, to je rajc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 To, že jsou to super namakaný hodinky, neznamená, že jsou na průměrný ruce nositelný. Připomíná mi to Herculy, dokonalý stroje, ale málokdo na ně ma ruku a koule, takže chodily za 40. A ty vintage fliegery, to je rajc.Počkej, teď jsi mě zaskočil. Jsou to 40 mm, ne? Sice robustní, ale pořád by snad měly bejt pro normálního smrtelníka nistelný. Ale píšu to jen dle informací co mám, v reálu jsem je neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Počkej, teď jsi mě zaskočil. Jsou to 40 mm, ne? Sice robustní, ale pořád by snad měly bejt pro normálního smrtelníka nistelný. Ale píšu to jen dle informací co mám, v reálu jsem je neviděl.Jsou to 40mm, ale pusobi trochu vetsi, nize mensi srovnani z meho archivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Jojo, vsechny hodinky s integrovanym tahem pusobi vetsim dojmem. Moje 3227 maj 42, ale v kombinaci tahu a vysky jsou to uz slusny kladiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se