deewy Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Zdravím, obracím se na Vás pro radu a žádám ty, kteří mají zkušenost s nákupem v zahraničí (Něměcko) hodinek Rolex a podobných od prodejců, kteří nejsou uvedení na seznamu autorizovaných prodejců daného výrobce. Zde na foru jsem prošel vlákna nákupu ze zahraničí, kde se řeší primárně clo a dph. Vlákna nákup přes chrono24 jsem četl také, ale je to spíš o dodávce, fejkách, osobním převzetí apod. Jak je to, pokud neautorizovaný prodejce deklaruje kompletní balení, fakturu, vyplněné karty. Lze v tomto případě při vzniklé události reklamovat zakoupené hodinky u AD Rolex? Mám vyhlídnuté hodinky Rolex Milgaus GV blue dial od prodejce z DE, je to plátce daně, kamenný obchod. Díky za rady a postřehy
ondralbc Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Link na prodejce? Osobne jsem v nemeckem eshopu kupoval Nomosky a mel u nich garancni kartu potvrzenym jinym obchodem AD
stepecken Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Osobne , ked su vyplnene vsetky karty od AD - peciatka podpis a datum , tak mozes v pripade reklamacie riesit origo servis resp AD ... Je to ako ked kupujes pouzite v zaruke .. rovnaky postup
sibirnaya Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 rika se tomu sedej trh - proste sou to hodinky prodany u AD trebas v Italii, vorazeny karty a vsechno a prodava to nekdo v Nemecku. bezna praxe, podstatny je, aby byl na karte datum prodeje a oznaceni AD.
deewy Odesláno 29. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2015 děkuju mockrát za odpovědi, už tomu rozumím
safi Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 (upraveno) Pokud kupuješ RLX z Německa nebo Rakouska a nemáš jich už doma plnou kabelu, tak bych si pro ně osobně dojel. Upraveno 29. května 2015 uživatelem safi
deewy Odesláno 29. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Určitě pro ně zajedu a osobně přeberu, vybírám prodejce s kamenným obchodem a popř. nějakou referencí na německých fórech.
ondralbc Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 (upraveno) Btw velmi dobry vyber! Podel se pak s nama o zkusenost Upraveno 29. května 2015 uživatelem ondralbc
safi Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 rika se tomu sedej trh - proste sou to hodinky prodany u AD trebas v Italii, vorazeny karty a vsechno a prodava to nekdo v Nemecku. bezna praxe, podstatny je, aby byl na karte datum prodeje a oznaceni AD. Znamená to, že autorizovaný prodejce je prodá překupníkovi pod cenou, aby prodal požadovaný minimální počet kusů? Podobně jako u aut?
bandicoot Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Znamená to, že autorizovaný prodejce je prodá překupníkovi pod cenou, aby prodal požadovaný minimální počet kusů? Podobně jako u aut?Takhle jsem to vždycky chápal. A když to prodá bez svojí marže třeba 40% a překupník tam pinkne marži nižší, z toho pramení spousta pěkných nákupů
sibirnaya Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 tohle je typickej sedej dealer: https://www.chrono24.de/search/index.htm?dosearch=true&merchantName=watchswiss Explorer 39 ref. 214270 - cenikova cena 5600EUR v Berline je mas nenoseny 2015 za 4650EUR https://www.chrono24.de/rolex/eplorer-i--ref214270--id2012238.htm?dosearch=true&merchantName=watchswiss&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm od nej jsem kupoval nekolikrat, jedny hodinky byly z Italie, jedny z Bulharska, jedny z Recka, dal uz nevim. Trebas tri mesice stary, vorazeny karty, vse košer. Ano, predpokladam, ze AD je proda se slevou, aby mel obrat, a Berlin vesele dal nabizi, ale dukaz samozrejme nemam..
HROCH Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 tohle je typickej sedej dealer: https://www.chrono24.de/search/index.htm?dosearch=true&merchantName=watchswiss Explorer 39 ref. 214270 - cenikova cena 5600EUR v Berline je mas nenoseny 2015 za 4650EUR https://www.chrono24.de/rolex/eplorer-i--ref214270--id2012238.htm?dosearch=true&merchantName=watchswiss&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm od nej jsem kupoval nekolikrat, jedny hodinky byly z Italie, jedny z Bulharska, jedny z Recka, dal uz nevim. Trebas tri mesice stary, vorazeny karty, vse košer. Ano, predpokladam, ze AD je proda se slevou, aby mel obrat, a Berlin vesele dal nabizi, ale dukaz samozrejme nemam..honzo a jel sis pro ne bo sis je nechal poslat
Muffik Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 JJ, watchswiss je naprosto spolehlivý a v pohodě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se