Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, 

sháním sportovní hodinky pro fotbalového rozhodčího. Musí být lehké a nesmí vadit běhání s nimi déšť atp. Chtěl bych aby měly stopky a nebyly přiliš drahé. Strop je cca 2k, pokud budou levnější je to jen dobře, pokud dražší tak bych i přitlačil. Chci je mít ale jen na rozhodcování, na společenské nošení mám jiné. 

Dík za případné tipy :) 

Odesláno

casio alebo timex v digi a bude vysmiaty  :punk:

splnaju vsetko a ked ich rozbije nebude ho to trapit. ak mu ide o funkciu stopiek tak timex ironman ich ma celkom vymakane. dokonca niektore maju aj tap funkciu cize na medzicas stati tapnut po displaji a nemusi hladat spravne tlacitko

Odesláno (upraveno)

Já mám na sport Casio SGW 100 B.

naprostá spokojenost... přehledné,žádné pidi číslíčka jako u většiny Géček,jednoduché intuitivní ovládání,lehoučké a odolné.

Mají textilní řemínek ,takže se pod nimi nepotí ruka jako pod gumou.Nosím je už cca 4 roky a hodinky stále spolehlivě slouží po všech směrech.

http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/casio/sport/8007-casio-pro-trek-sgw-100b-3vef.php

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno (upraveno)

Ahoj .. moj kolega teraz riesi presne to co ty a riesili sme nejake suunta skus pozriet.....  zajtra pozriem ake to boli viem ze sme riesili dva modely zatial cao

Upraveno uživatelem posol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...