Milis Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Kde konkrétně bych nejlíp koupil teďka kousek zlata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 (upraveno) Ve vetěšnictví, nebo u pohřební služby Upraveno 8. prosince 2011 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 (upraveno) Ve vetěšnictví, nebo u pohřební služby Ano, jde mi o osobní zkušenost. Upraveno 8. prosince 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Jde mi o osobní zkušenost. http://www.zlate-mince.cz/ZZS_Zlate_Cihly.htm http://www2.zlato-eu.cz/ Oboje pravidelně používáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 http://www.zlate-min...Zlate_Cihly.htm http://www2.zlato-eu.cz/ Oboje pravidelně používáno. Kejkle dík. Hele, jakej je rozdíl mezi plackou z Rakouska a plackou ze Švýcarska? Cena skoro na korunu stejná, surovina snad taky... To u zlata hrajou taky nějakou roli "značky" nebo tak něco? Jsem golden lama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 preferuju emise CNB, ktere krome hodnoty komodity maji moznost rustu i jako sberatelskeho artiklu. v uplynulych letech se to ukazuje jako lepsi forma investice nez jen komoditni zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 preferuju emise CNB, ktere krome hodnoty komodity maji moznost rustu i jako sberatelskeho artiklu. v uplynulych letech se to ukazuje jako lepsi forma investice nez jen komoditni zlato Já tady někde o pár stránek pozadu čet, že mince kupuješ s nějakou přidanou hodnotou ale ve finále prodáváš na váhu. Takže si myslím i na poměrně jednoduchou likviditu - což je zřejmě zbytečný ale prostě jsem tak duševně ustrojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Hele, jakej je rozdíl mezi plackou z Rakouska a plackou ze Švýcarska? Cena skoro na korunu stejná, surovina snad taky... To u zlata hrajou taky nějakou roli "značky" nebo tak něco? Jsem golden lama... Švýcaři snad ještě k cihle dávají nějaký certifikát, rakušani bez certifikátu, jinak je to stejné, ale pokud nepůjde cena zlata nahoru, tak počítej že na zlatých cihlách projedeš minimálně 15% Lepší jsou mince, ale musíš vědět jaké. Pokud koupi zlata uvažuješ jako krátkodobou investici, tak se do toho raději vůbec nepouštěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Švýcaři snad ještě k cihle dávají nějaký certifikát, rakušani bez certifikátu, jinak je to stejné, ale pokud nepůjde cena zlata nahoru, tak počítej že na zlatých cihlách projedeš minimálně 15% Lepší jsou mince, ale musíš vědět jaké. Pokud koupi zlata uvažuješ jako krátkodobou investici, tak se do toho raději vůbec nepouštěj. Lorchu taky díkes, a jasně - není to investice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Lorchu taky díkes, a jasně - není to investice. Něco by se nechalo vymyslet, ale to je potřeba si na to sednout a chvilku počítat aby jsi získal nějaký přehled a podle toho si udělal svůj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Něco by se nechalo vymyslet, ale to je potřeba si na to sednout a chvilku počítat aby jsi získal nějaký přehled a podle toho si udělal svůj názor. Klidně to můžem nechat na jaro, stejně mě zajímá, kams pokročil s motorkama. Todle nespěchá, to je jen kde si koupit pár kousků zlata pro Uncle Story. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Asi to nebude tak tajne, aby se to nemohlo objevit tady, ne? Pripadne holt taky poprosim o SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 No nevím....muj otec říkával , že nejlepší je Rozumě Uložená Měna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Já tady někde o pár stránek pozadu čet, že mince kupuješ s nějakou přidanou hodnotou ale ve finále prodáváš na váhu. Takže si myslím i na poměrně jednoduchou likviditu - což je zřejmě zbytečný ale prostě jsem tak duševně ustrojenej. a ted cesky prosim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Klidně to můžem nechat na jaro, stejně mě zajímá, kams pokročil s motorkama. Todle nespěchá, to je jen kde si koupit pár kousků zlata pro Uncle Story. Letos jsem konečně po dvou letech vyjel, dělal jsem GO motoru, ale je to mazec, uplně jsem po tom absťáku zapoměl zajíždět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 No nevím....muj otec říkával , že nejlepší je Rozumě Uložená Měna.... Chosé nejsem si jistej, jestli tys tady nechyběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 a ted cesky prosim.. To mně naučil Bandikut, to s tou likviditou. Já to beru jako zneškodnění. Takže zneškodnit. Jdu se opít a těším se na jaře Lorchu na vyjížďku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 milisi, o vikendu ti poslu SZ, ted nejsem schopen myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 milisi, o vikendu ti poslu SZ, ted nejsem schopen myslet. Díkes, já zas nebudu schopen myslet o víkendu. Ale naštěstí jsou i všední dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 (upraveno) Chapu dobre, ze ani pri dlouhodobe investici se nevyplati male mnozstvi=castky? Rekneme zlate slitky (cihla) o vaze 250g (cca 10tis eur). Upraveno 9. prosince 2011 uživatelem JanBeles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se