Luk Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Dloho se dívám na tyto IWC a hledám hodinky podobného typu, které bych byl ochoten zaplatit. Jsem mile potěšen, že jsem našel. Cenový rozdíl není zanedbatelný a hodinky jako by si z oka vypadly. Přeci jen se mi zdají IWC lepší, nekazí je podle mého datum a plné ručky jsou na pohled příjemnější.
jacob Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Ty IWC na mě působí honosněji a celkove sladěněji než ty Junghans, ten day/date mi tam moc nesedí...
Návštěvník YPO Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Když pominu výrobce (značku) obou kusů tak se mi víc líbí Junghans už kvůli useknuté 6 a 12 u IWC
NIGHTinGALE Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Indexy 6 a 12 u IWC vypadají děsivě. U Junghans mi zase kapku vadí, že mi nápis "Junghans" opticky padá dolů. Jasně, chápu, že je srovnaný podle spodku té datumovky, ale prostě ho vidím níž. Zvolili moc malý font písma, aby se tam vešla i ta "šiška" nad ním Ručky se mi líbí více u Jaunghans. A pokud odhlédnu od značky, bych volil raději ty Junghans.
Návštěvník YPO Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 dovolím si vsunout lepší foto Junghans
Luk Odesláno 28. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Ještě mám v hledáčku tyto. Trochu jiná káva.
Pepino65 Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Junghans Attaché jsou moc hezké hodinky, dokonce jsem o nich uvažoval ve svém výběru (dnes jsem získal Accutron Gemini, takže je to passé). Moc se mi líbí s černým číselníkem.
Pepino65 Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Ještě mám v hledáčku tyto. Trochu jiná káva. Ty jsou opravdu elegantně jednoduché. Dal bych si říct.
Baker Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Junghans jsem mel na ruce a opravdu jak psal jacob, day-date tam pusobi tak nejak divne. Ale dovolim si upozornit na Attaché Agenda, na zivo jsem je nevidel, ale na fotce se mi libi.
Luk Odesláno 28. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Junghans jsem mel na ruce a opravdu jak psal jacob, day-date tam pusobi tak nejak divne. Ale dovolim si upozornit na Attaché Agenda, na zivo jsem je nevidel, ale na fotce se mi libi. Tyhle né, chaos na ciferníku nemám rád.
kubson Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Ještě mám v hledáčku tyto. Trochu jiná káva. krása! co za ně chtějí?
Luk Odesláno 28. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 krása! co za ně chtějí? http://cgi.ebay.de/MAX-BILL-by-JUNGHANS-02...VQQcmdZViewItem cca 27000,-
A@A Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Tie chronoscope mi pripadaju az chirurgicky ciste. Posobia na mna ako keby nic nemali ale pritom vyzeraju unikatne
Návštěvník Snow Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Indexy bych neřešil, kup IWC, to je značka a záruka kvality, mimochodem jaký strojek má Junghans ?
Pepino65 Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Indexy bych neřešil, kup IWC, to je značka a záruka kvality, mimochodem jaký strojek má Junghans ? Tuším, že má vlastní. Z tvého odkazu na Askanii mě překvapilo, že i ta má vlastní kalibry.
MarvinX Odesláno 28. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2007 Hm v prvoním výběru bych jednoznačně hlasoval za IWC. Jsou někde úplně jinde než Junghans. Ovšem model Chronoscope od Junghansu je něco trochu jiného, je tak jednoduchý až je krásný, ta čistota je úžasná. Když jej vidím, myslím, že bych chtěl jak IWC tak Chronoscope. Pomohl jsem ti Luku?
Luk Odesláno 29. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Hm v prvoním výběru bych jednoznačně hlasoval za IWC. Jsou někde úplně jinde než Junghans. Ovšem model Chronoscope od Junghansu je něco trochu jiného, je tak jednoduchý až je krásný, ta čistota je úžasná. Když jej vidím, myslím, že bych chtěl jak IWC tak Chronoscope. Pomohl jsem ti Luku? Nechystám se kupovat ani jedny, ale taky bych chtěl mít doma oboje.
Viktor Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Tuším, že má vlastní. Z tvého odkazu na Askanii mě překvapilo, že i ta má vlastní kalibry. V tomhle smyslu má i Prim vlastní kalibry, stačí přece ETU nazvat Prim 73. I ty IWC mají upravenou ETU, natož Junghans a Askania.
Roxo Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 V tomhle smyslu má i Prim vlastní kalibry, stačí přece ETU nazvat Prim 73. _____________________________________________________________ Mám tomu rozumět tak, že v Orlíkách je pod názvem kalibr 73 prachobyčejná ETA?
Viktor Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Mám tomu rozumět tak, že v Orlíkách je pod názvem kalibr 73 prachobyčejná ETA? BINGO!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se