Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dloho se dívám na tyto IWC a hledám hodinky podobného typu, které bych byl ochoten zaplatit. :) Jsem mile potěšen, že jsem našel. Cenový rozdíl není zanedbatelný a hodinky jako by si z oka vypadly.

Přeci jen se mi zdají IWC lepší, nekazí je podle mého datum a plné ručky jsou na pohled příjemnější.

post-967-1188325971.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

Když pominu výrobce (značku) obou kusů tak se mi víc líbí Junghans už kvůli useknuté 6 a 12 u IWC

Odesláno

Indexy 6 a 12 u IWC vypadají děsivě.

U Junghans mi zase kapku vadí, že mi nápis "Junghans" opticky padá dolů. Jasně, chápu, že je srovnaný podle spodku té datumovky, ale prostě ho vidím níž. Zvolili moc malý font písma, aby se tam vešla i ta "šiška" nad ním :)

Ručky se mi líbí více u Jaunghans. A pokud odhlédnu od značky, bych volil raději ty Junghans.

Odesláno

Junghans Attaché jsou moc hezké hodinky, dokonce jsem o nich uvažoval ve svém výběru (dnes jsem získal Accutron Gemini, takže je to passé). Moc se mi líbí s černým číselníkem.

junghans-arthur-attache-chronoscope-027-4552-00.jpg

Odesláno

Junghans jsem mel na ruce a opravdu jak psal jacob, day-date tam pusobi tak nejak divne. Ale dovolim si upozornit na Attaché Agenda, na zivo jsem je nevidel, ale na fotce se mi libi.

Odesláno
Junghans jsem mel na ruce a opravdu jak psal jacob, day-date tam pusobi tak nejak divne. Ale dovolim si upozornit na Attaché Agenda, na zivo jsem je nevidel, ale na fotce se mi libi.

Tyhle né, chaos na ciferníku nemám rád. :)

Odesláno

Tie chronoscope mi pripadaju az chirurgicky ciste. Posobia na mna ako keby nic nemali ale pritom vyzeraju unikatne :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Indexy bych neřešil, kup IWC, to je značka a záruka kvality, mimochodem jaký strojek má Junghans ?

Odesláno
Indexy bych neřešil, kup IWC, to je značka a záruka kvality, mimochodem jaký strojek má Junghans ?

Tuším, že má vlastní. Z tvého odkazu na Askanii mě překvapilo, že i ta má vlastní kalibry.

Odesláno

Hm v prvoním výběru bych jednoznačně hlasoval za IWC. Jsou někde úplně jinde než Junghans.

Ovšem model Chronoscope od Junghansu je něco trochu jiného, je tak jednoduchý až je krásný, ta čistota je úžasná. Když jej vidím, myslím, že bych chtěl jak IWC tak Chronoscope.

Pomohl jsem ti Luku? :)

Odesláno
Hm v prvoním výběru bych jednoznačně hlasoval za IWC. Jsou někde úplně jinde než Junghans.

Ovšem model Chronoscope od Junghansu je něco trochu jiného, je tak jednoduchý až je krásný, ta čistota je úžasná. Když jej vidím, myslím, že bych chtěl jak IWC tak Chronoscope.

Pomohl jsem ti Luku? :)

Nechystám se kupovat ani jedny, ale taky bych chtěl mít doma oboje. :)

Odesláno
Tuším, že má vlastní. Z tvého odkazu na Askanii mě překvapilo, že i ta má vlastní kalibry.

V tomhle smyslu má i Prim vlastní kalibry, stačí přece ETU nazvat Prim 73. I ty IWC mají upravenou ETU, natož Junghans a Askania.

Odesláno

V tomhle smyslu má i Prim vlastní kalibry, stačí přece ETU nazvat Prim 73.

Mám tomu rozumět tak, že v Orlíkách je pod názvem kalibr 73 prachobyčejná ETA?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...