Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, protoze jsem se tak trošku ponořil do hodinek, stydím se sám před sebou ze jsem si koupil před půl rokem hodinky Gant. Chci jen Váš názor zda jsou tyto hodinky prodejne tady na fóru nebo je lepší sklopit uši a zkusit to někde na bazosi nebo aukro :) Díky za pomoc.

P.s. v hledáčku mam Orient Bambino :)

Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk

Odesláno

Proč se stydíš?Každý nějak začínal.

Zde stejně nemůžeš prodávat,tak je rovnou prdni na sbazar,bazoš,aukro,apod.A směle do Bambin,jsou to pěkné hodinky pro začátek.

Odesláno (upraveno)

Klidně to sem hoď, pokud splnuješ ostatní podmínky, doba na fóru a počet příspěvků. Není třeba mít absolutně žádné mindráky. Fashion značka je naprosto v pohodě.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Já mám taky jedny hodně vzadu v šufleti......můžeme si vodevřít vobludárium. :-)

Edit: sorry mistejk, mám nafťáky, tak tam halt budeme mít víc značek, nó....

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Když si vzpomenu, že jsem před lety vyhodil  těžce našetřených 8 tisíc za hodinky Nixon, dodnes mě to medí... což o to, ty hodinky jsem měl rád a těšily mě... jen když je teď člověk trochu víc v obraze a něco se o těch hodinkách tady dozvěděl a teď zpětně ví jaký pěkný a kvalitní hodinky od HODINÁŘSKÝCH značek by mohl za těch mrzkých 8k pořídit...co už, každý jsme na něčem začínali  :whistling:

Odesláno (upraveno)

Jinak já mám ještě v šuplíku hodinky zzero, průměr 52mm, 2 ciferniky, prostě hustý. Kupoval jsem si je pred deseti lety. Nechávám si je jako raritu a memento do budoucna :-)

Upraveno uživatelem Ruiz.aw
Odesláno

Ahoj Tome :) no mas samozrejme recht, ale muj problém jsou dvoje automaty :( v práci většinu týdne mam právě ty Ganty a ty Orienty výjimečne no a o víkendu co mi přijde pod ruku. Proto pro me větší univerzalky jsou oblekovky než oranžové potapky, ale nic není rozhodnuto,zatím slouzi vyborne!

Odesláno

Tak ony i ty Bambina mohou být na léto v pohodě, když se převlečou z kožky na nějaký barevný hadr, vypadá to ležérně  :) jen pravda na vodní radovánky to uplně nebude... Jinak jakou variantu Bambin máš vyhlídnutou? Ty původní s indexy nebo ty novější s římskými čísly?

Foto půjčené z netu

636cd25e4f7de41826aad673798c6602.jpg

Odesláno

Ale nic proti bambinum, jsou to krásné hodinky a když k nim najdeš dobrej řemen, tak se tvářej i univerzálně :-) možná by se ti mohlo něco líbit od Laco, některé jejich modely neurazí ani v kanceláři, ani v hospodě. Podívej se na chronoshop.

Odesláno

Tak ony i ty Bambina mohou být na léto v pohodě, když se převlečou z kožky na nějaký barevný hadr, vypadá to ležérně :) jen pravda na vodní radovánky to uplně nebude... Jinak jakou variantu Bambin máš vyhlídnutou? Ty původní s indexy nebo ty novější s římskými čísly?

Foto půjčené z netu

636cd25e4f7de41826aad673798c6602.jpg

Krásná fotka :) mam vybrany starší model s modrými ručičkami a krémovým cifrem. Moje Ganty ted vypadají podobne a moc se mi libi (haha) :D ale fakt!

Odesláno

Ač jsem velký fanda Orient, tak u verze Bambino s římskými číslicemi si nemohu zvyknout na podobu číslice 4 :-( to IIII mě zatím od pořízení odrazuje.

To dělaj skoro všichni... IV na cifru vypadá trochu divně :)

Odesláno

Ač jsem velký fanda Orient, tak u verze Bambino s římskými číslicemi si nemohu zvyknout na podobu číslice 4 :-( to IIII mě zatím od pořízení odrazuje.

Hm, tak to je postřeh! Sakra..zkazil jsi mi ted celý Bambino :D :) ještě se mi libi ten novější model, cerny cifr na hnedem pasku

Odesláno

Já teda myslím, že "novější model" je ten s těmi římskými čísly. Tyhle bambina bez čísel, jen s indexy, jsou ty původní... každopádně ta černá verze na hnědém řemenu je parádní. Ty krémové s modřenými ručkami jsou taky nádherné a na tu římskou 4 bych kašlal, u bambín mi víc vadí nápis Water Resist na cifru... Kdyby tam ten nápis nebyl, a ve stejném stylu písma tam bylo napsáno "Automatic" (asi jako na LLD), místo nahoře pod Orient, neměly by chybu. I tak to jsou ale bezva hodinky.

Odesláno

Hm, tak to je postřeh! Sakra..zkazil jsi mi ted celý Bambino :D :) ještě se mi libi ten novější model, cerny cifr na hnedem pasku

Rozhodnout se musíš sám, jestli ti ta číslice vadí - je dost lidí, kterým to je fuk (nebo si to odůvodní, že by to s IV vypadalo blbě), část lidí si toho při koupi ani nevšimne a někdo má rád věci na správném místě.

Jinak ty černý vypadají velmi dobře a do práce ke košili bych se je vůbec nebál nosit.

Odesláno

Tuhle čtyřku najdete na valný většině hodin a hodinek s římskejma číslicema. Není to špatně, je to prostě jen odlišný psaní, pravděpodobně volený pro lepší vyváženost cifru.
rolex-115200bkro-image-50105-832348.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...