Toblin Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Da37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Tiež niečo pridám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 už to taje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 (upraveno) Dvouleté výročí je třeba řádně oslavit. Upraveno 15. února 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 (upraveno) Husqvarna & Damasko. Tyhle fotky berte jako voucher na 10% slevu, pokud bych tedy někdy hodinky anebo pilku prodával. Upraveno 16. února 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 ...stýl je Stihl...bo dycinky stihl, mám i Husqvarnu, ale je to mrcha velká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Já jsem dřevorubec začátečník a pilu mám spíš na okrasu, každopádně ten tvůj stroj je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 a mimochodem, další pán na holení prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 (upraveno) před 49 minutami, Dagoberd napsal: Já jsem dřevorubec začátečník a pilu mám spíš na okrasu, každopádně ten tvůj stroj je parádní. ...děkuji. Já se tím taky neživím, ale kousek lesa mám, tak je třeba se starat. Některé kusy mají přes 100 let, tak je to někdy drama. Upraveno 17. února 2021 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 To věřím a nedovedu si ani kácení velkyho stromu dost dobře představit. Navíc u mě drama začíná poměrně brzy - pokud má špalek víc než cca 25cm v průměru. Půjčím si příště něco s delším listem a výkonem okolo 2.6kW, protože včera to bylo občas na mrtvici..jinak mě to baví a navíc je tam ten pocit odvedené práce. Jakože nejsu ještě úplně marnej a uživil bych se (možná) i normální prací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 22 hodinami, Sacíbagr napsal: ...stýl je Stihl...bo dycinky stihl, mám i Husqvarnu, ale je to mrcha velká. MS280 jsou dobrý housle, na ty jde zahrát slušná písnička. Ty opravdu řežeš s hodinkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 MS280 jsou dobrý housle, na ty jde zahrát slušná písnička. Ty opravdu řežeš s hodinkami?Jo. Řežu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 To se nesmí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 https://www.instagram.com/p/Bolz7wMFvsA/?igshid=swfnzyqs5nkh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 (upraveno) @Sacíbagr fíha, krásnej kulánek, pokud bereš učně, hlásím se . @nickolas já myslel že v 'damasko heaven' se může všechno...proto sem chodím Upraveno 18. února 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 served on ice & dřevník... témata obšlehnutý, ale foceno s radostí a zápalem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 D - proste tooly ako sa patrí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 ...reprezentační hodzinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Já jsem stejně zvědavej jestli letos znova vylezou s těmahle jejich klasickejma DA3x/4x modelama. Snad s ihnousem. A hlavně za kolik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se