nickolas Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Ja bych bral ty DS30 az bych brecel. Strasne se mi libi! Ale... Proc ponorkovka a ne ledove kaleni? Proc nemaji antimagnet jako DAxx? To asi vim - vyska a prumer, ale stve me to. Fakt bych je chtel, ale s odolnosti DAxx. A u novych inhousu me sere pruhled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 (upraveno) Radik: Uz tomu nejak neverim, bohuzel. A ty DS30 jsou velmi chaba nahrazka, to necht si vetknou v prdel. Upraveno 1. března 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 15 hodinami, Sacíbagr napsal: ...reprezentační hodzinky. Co je té Ester? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 ...záda kaput. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Díky za info. A to má z přechodu lyže x snowboard a zpátky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 (upraveno) @nickolas Mně se z těch chlupatejch nelíbí žádný. Kdybych si jó musel vybrat z těch současně nabízenejch, tak snad jedině DC58 nebo některý z Dsub. Jinak je to bída. @Micey Proč nevěříš? Já si naopak dělám velký naděje. Upraveno 2. března 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Hele nevim, žádný dé fóra nebo fejsbuky nesleduju, ale už mi to přijde dlouho, ze stránek ty modely zmizely.. je to jenom takovej můj dojem, snad se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 V 2. 3. 2021 v 10:31, Emiliano napsal: Díky za info. A to má z přechodu lyže x snowboard a zpátky? ...neověřená informace: Dala 60 ostrých tréninkových jízd ve dvou dnech za sebou, aby dohnala manko..no a to je imho moc zvláště pak, když má záda dlouhodobě špatná. Je šílený dříč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 V 2. 3. 2021 v 17:16, Micey napsal: Hele nevim, žádný dé fóra nebo fejsbuky nesleduju, ale už mi to přijde dlouho, ze stránek ty modely zmizely.. je to jenom takovej můj dojem, snad se pletu. Ze stránek sice zmizely, ale v PDF katalogu rozkliknutelným přes odkaz dole na stránkách stále jsou. Tak jsem si nedávno napsal přímej dotaz a dozvěděl jsem se, že by ty modely měly bejt opět k dispozici v prvním pololetí tohoto roku. Neházel bych flintu do žita, i kdyby to bylo později. Ale podle mě by se sortimentem, kterej tam mají teď, dlouhodobě snad ani nemohli přežít... Taky ostatní fóra a FB nesleduju, ale na jejich stránky občas kouknu a doufám, že se jednou dočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 V 1. 3. 2021 v 20:11, Toblin napsal: To je ale fešáckej řemen a sekyrka taky Když se na to koukám, asi bych potřeboval nějakýho koňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 (upraveno) @Dagoberd Však těm tvým to na té kůži taky moc sluší. Téměř stejný odstín hnědé. Co ta černá na pouzdru, drží to? Jak je máš dlouho? Upraveno 5. března 2021 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Veru hnedé remienky Dčkam pasujú (aj keď ja to moc zachytiť neviem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 @Toblin díky! Mám je na řemenu od Anely, je to poctivej kus kůže a pomaličku sbírá patinu. Rád bych ale vyzkoušel i nějakej měkoučkej průvlekáč. To německý černidlo drží jak helvétská víra. Nepoznal bys, že jsou min. 4 roky starý a to je nějak nešetřím, prostě NOS i po letech. :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 @Dagoberd Ta nápadná podobnost našich koží je tímto rozhřešena. Autorem je pan Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 @Toblin parádna foto! Ja sem odložím jedny "intelektooly" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 (upraveno) @janojDíky, taky je máš pěkný. Chtělo by to porovnání Upraveno 6. března 2021 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Porovnanie by popravde zaujímalo aj mňa. Takže ak sa budeš chcieť tých svojich niekedy nedajbože zbaviť.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 před 20 hodinami, janoj napsal: @Toblin parádna foto! Ja sem odložím jedny "intelektooly" Tak přece jen tu už někdo má i tyhle nový chlupatý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 před 2 hodinami, Radik napsal: Tak přece jen tu už někdo má i tyhle nový chlupatý! Tak, tak. Apropo, "chlpatého" ciferníku by som sa vôbec nebál. Sám som síce riešil, či ma to nebude iritovať a popravde - neirituje - tie indexy mi (naživo) vôbec neprídu nejak neprimerane/disproporčne "pretiahnuté". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Jako kulturní barbar sázím na klasiku, takže Saudek&DA3x. Ikdyž na in house, ponorkovku, průhled a tankovej pás se asi nechám ukecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se