Radik Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 pak že nesvítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 @Radik no... Mám dát vedle tuňáky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 @Wladimir Jí vím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 sedmatřicítky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Kávička musí byť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 (upraveno) Skvělé řemenivo tentokrát od RC3, 1mm. Upraveno 24. října 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 DA42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 DK30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Furt jim to sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Ty jo - koukal jsem se tady celkem často...pak jsem koupil tu jejich prej vlajkovou loď - no a teď nevím jestli mě jako bavěj nebo ne...na prodej jsem je už hodil, ale abych jako nemlatil hlavou o zeď až je prodám a zas budu vymejslet... Co Vy na to-nechat/prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Nějak poslední dobou nevím co si o Déčkách myslet a pořád čekám, jestli se co do nabídky nějak zmátoří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Mel jsem je asi 2-3 roky, dnes uz bych nedal L2L, jinak to byly peckovni hodinky s paradnim strojkem a presnosti. Dej jim cas, prodat je pak muzes kdykoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Já furt věřím, že se v inzerci objeví za rozumnej peníz dc57, anebo alespoň da44. Ale klidně bych testnul da34 s inhousem, pokud se Konrád někdy rozhoupe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Ja takto DC56 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 @ony parádní jsou, za mě , už jsem si říkal, jestli se tyhle modely na fóru vůbec vyskytují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Už ich mám dlho.Včera som dal dole ťah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 před 21 hodinami, snake napsal: Ty jo - koukal jsem se tady celkem často...pak jsem koupil tu jejich prej vlajkovou loď - no a teď nevím jestli mě jako bavěj nebo ne...na prodej jsem je už hodil, ale abych jako nemlatil hlavou o zeď až je prodám a zas budu vymejslet... Co Vy na to-nechat/prodat? Jak rika marecenator, dej jim cas. Za me, jsou skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 před 16 hodinami, ony napsal: Ja takto DC56 Jo, přesně tohle jsou typický Déčka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 @RadikPřesně. @ony Jsem velkej fanda tahu - tankového pásu, ale ta kůže jim sedí taky skvěle, no radost na to koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se