geralt Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 chlupáč DS30 WindUp (datumka a ručky), láska na první pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 (upraveno) Neměl bych, ale tady vlastně můžu: jsou boží, jsou boží, jsou fakt boží… Upraveno 26. března 2023 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Tak jsem po čase opět hrdým majitelem hodinek vyrobených z nejvíc nejlepšího materiálu - z Konrádia. Konradium je stejně nejvíc ultra-krutě-husto-přísný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 (upraveno) Ty DA36 jsou asi nej damaska Upraveno 4. května 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 @Wladimir Gratulace amoc pěkné foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 @Toblin děkuji. Jsem (Kon)rád že je mám zpět. A náležitě si je užívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Po dlhom čase na Hirsch strape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Nojo, taky bych je mel vytahnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 No jo no. Moje taky zahalí v šufleti. Nějak jsem si přes léto odvykl a koukám teď na hodiny veřejně dostupné a na ruku po něčem serioznějším, tj. BB36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 (upraveno) Prej…,,Dědo, nemáte tady vrtačku? Jasně synku, vem si nebozes v dílně..’’ Upraveno 22. července 2023 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Dýňobraní, Damasko & Podzim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) Ou šit , občas je takhle vemu na ruku, ale zapomenu seřídit. Nově na skvělém, pohodlném nato s černým hardware, koupeném na doporučení Mr. @Gustaf. Upraveno 20. ledna uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Právě teď, Dagoberd napsal: Ou šit , občas je takhle vemu na ruku, ale zapomenu seřídit. Nově na skvělém, pohodlném nato s černým hardware, koupeném na doporučení Mr. @Gustaf. Super...jsem rád, že jsem pomohl....já dneska nahodil šedivej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Jj, mám, šedivej, zelenej, potřebuju ještě černej, černej s proužkem, modrej ehm, asi zkusím i oranž…no pěkně ti děkuju a jestli se odhodlám vyzkoušet i skvělý Londžínsy poděkuje ti i moje paní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se