dufi Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Pěkný to tu všichni máte... Já na víkend vytáhnul "chrona"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 No, jak hodinky, tak to pozadi nema chybu!! at slapou a uzivej vikendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Díky Tano... Nápodobně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Hm, to se jen tak nevidi. Hodne dobry, jeste tah a je to ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 IMG_20160620_082744.jpgIMG_20160620_082641.jpgIMG_20160620_082730.jpgKrásný...tak občas přihoď foto a po pár dnech referenci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Fotonápady v pebe stylu sice nemám, ale aspoň ta strohá D-čková jednoduchost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Damasko mam rad, pekna fotka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 (upraveno) ...BW Upraveno 5. července 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Mimochodem tento tejden je damaskovej - dokonce DA34kovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 (upraveno) Pěkný to máte... Já se dnes vrátil z treků po Tatrách,volba co s sebou padla na Suunto Ambit a Damasko, Ambity jsem používal jako GPSku a výškoměr, Damaska spíš pro radost, že je nenechám doma. Pár kopečků jsme společně dali, občas jsem byl asi za blázna, Suunta občas na báglu - kvůli teplotě, Damaska na ruce, občas na rukou oboje současně.. . Dovolím si pár fotek - jak hodinek, tak i pár míst, kam jsem je vytáhnul...dobře bylo! Upraveno 6. července 2016 uživatelem dufi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 No!! Tak tohle Ti musim pochvalit Ty dacane, to zelenkave prositi na remenu nema chybu, velmi osvezujici-pozitivni. To mam rad. Jinak fotky jsou moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Dvoje hodinky bych já teda netahal, zato ale když už bych měl vybrat jedny, měl bych problém. Asi by došlo na digi, protože se o mechaniky poslední dobou čím dál tím víc bojím. Jo, vlastně možná bych vzal právě D-čka, protože ty jsou nezničitelný - skoro už bych zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 dufi- Super bunda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 dufi- Super bunda.Díky..."liška" je dokonalá....nezničitelný oblečení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 No!! Tak tohle Ti musim pochvalit Ty dacane, to zelenkave prositi na remenu nema chybu, velmi osvezujici-pozitivni. To mam rad. Jinak fotky jsou moc pekne.Díky tano...musím konstatovat, že tah od Damaska je super, ale origo řemen je parádně ušitej a hlavně pohodlnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Dvoje hodinky bych já teda netahal, zato ale když už bych měl vybrat jedny, měl bych problém. Asi by došlo na digi, protože se o mechaniky poslední dobou čím dál tím víc bojím. Jo, vlastně možná bych vzal právě D-čka, protože ty jsou nezničitelný - skoro už bych zapomněl V těch šutrech si myslím by Damaska bez opatrnosti dostali taky pěkně zabrat...a dvoje hodinky...pohoda, nic to neváží, mě nepřekáží a mám info o všem co chci vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 (upraveno) Skvělé fotky, super prostředí, i krásné hodinky s dokonale padnoucí řemenem. Bez chyby. Upraveno 6. července 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Skvělé fotky, super prostředí, i krásné hodinky s dokonale padnoucí řemenem. Bez chyby.Díky Hasňo, jsem rád, že se líbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Krásné fotky :-) Do Suunta jsi si vytvořil svoje trasy nebo stáhnul někde připravené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se