Ivanhoe34 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Tak, St1gove "plnotucne suby" za maturu si veru pametam... ale nevies, Omastku, co je nahodou s nimi? dlho som tu od nich nic pekne nevidel... V tychto teplach u mna jedine Nato ... ... po vyse roku a par ranach o kadejake zarubne ci zeleza stale bez stopy poskodenia puzdra...
tano Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Pekny fotky Ivane, ale flakas to teda posledni dobou.
Ivanhoe34 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Diky Tano, uvedomujem si to neviem ale ci sa polepsim Dufi - diky, mne sa najviac pacia na origo remeni. Ale ten sa mi v lete vkuse poti pod rukou a to mi dost vadi... Nato je pre mna prakticka volba, ale vyzeraju dobre aj na nom. Inak mas naozaj pekne fotky a vzdy ma potesi ked tu nieco nove uvidim, idealne aj s nejakym aj ked kratsim pribehom
dufi Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Díky...,origo řemen mám taky nejraději, jak už jsem tu psal....vítězí i před D tahem..člověk se pod ním víc potí hlavně i kvůli silikonový úpravě, ale zase se dobře udržuje a určitě víc vydrží. Hezkej "D"en všem.
jankoxxx Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Dnes bajkovacka a D na ruke po ceste domov nas chytil fasa lejak
David_B Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk
nickolas Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Vzdycky jsem si rikal, ze kdyz bile D, tak modely s lunetou. Ale zacinaji se mi libit i tyhle
jankoxxx Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 s dobrym remenom vyzeraju kazde Dcka dobre
MJ. Odesláno 15. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2016 (upraveno) s dobrym remenom vyzeraju kazde Dcka dobre že je ten řemen od tebe Janko? Upraveno 15. července 2016 uživatelem MJ.
Marty35 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Vzdycky jsem si rikal, ze kdyz bile D, tak modely s lunetou. Ale zacinaji se mi libit i tyhle Třeba takovéhle.. ? .. konečně jsem se přinutil je taky blejsknout
Marty35 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Díkes, ale už je mám.., no, osm měsíců asi, to to letí. Až teď jsem je konečně vyfotil.
bacil.357 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Tak jsem opět u Damaska. Tentokrát bez lunety. Jsou to nejpohodlnější tooly, které jsem kdy měl. Sinn UX zůstanou dlouho v šuplíku.Jsem docela konzerva, ale nakonec jsem se odvázal. Proto Hirsch s červeným prošitím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se