siwi Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Moje snad na mě čekají na poště ... nemůžu se dočkat, tak alespoň prolézám toto vlákno .... moc pěkné fotečky pánové.Těším se na fotky, Lukáši.Bejvávalo, ale od chvíle co se mi přemnožily musím střídat častěji Úděl skutečného chronopacienta
lordsoft Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Nieco z dneska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Tak at dlouho a dobre slouzi pane
tano Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Vas zdravim bratri Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Nápodobně! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 2 z dnesniho rana Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 Dobrý, Tano. Je vidět, že je máš rád stejně jako já
tano Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 Dobrý, Tano. Je vidět, že je máš rád stejně jako já Diky, mam sakra rad
Lukyn77 Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 Diky, mam sakra rad A u mě se nezdrží déle než týden
David Tichy Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 Trošku jsem se inspiroval tou kudlou. Snad se nebude Sacíbagr zlobit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukyn77 Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 Jak to? To je prosté .... touha, příležitost, vychladnutí .... a nemá cenu je doma skladnit, když udělají radost jinde.
siwi Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 To je prosté .... touha, příležitost, vychladnutí .... a nemá cenu je doma skladnit, když udělají radost jinde. Tak to koukám. Ale tady na fóru zas nic tak neobvyklého
lordsoft Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 (upraveno) Lukyne, este aby si nedopadol ako ja, ze za par mesiacov ich budes zhanat znovu Aktualne pivko a burger, krasna uprsana sobota. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. listopadu 2016 uživatelem lordsoft
tano Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Krasne destivo u reky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se