Sacíbagr Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 -co napsat? Snad jen, že není divu. Přítomností chrona na ciferníku nijak neutrpěla jeho přehlednost. To se ne každému podaří. U mě beze změny. Jen místo na sníh, který stále není, jsem je položil na mech: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Blbost s tim natem. Naopak tento olivovy vytvari krasnou kombinaci s bilym cifrem, tez to tak chci...jen dojit koupit to nato:) do vody je uplne v pohode a v lete uschne cobydup.. jen tak dal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Konecne vyslo slunko, to je krasa bavi me cim dal vic Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Az ted na primym slunci jsem zjistil ze cifernik ma jemnou strukturu svisly mansestr, prijemny detail Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Super fotka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Díky Míro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Podporim svetle cifry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Podporim svetle cifry... Bile cifry podporujeme Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Hosi vim ze to sem vubec nepatri a omlouvam se za OT ale jsem dnes nejak namekko, uzivejme si hodinky a budme radi za ty dary... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Gute nacht Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Uz jdu fakt spat... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 ...je třeba tu bílou dát do rovnováhy jin a jang. Foto z dílny a servisní akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 ...tyhle jsem vyzkoušel a to jsem neměl dělat. Nemám rád chrono a přesto bych udělal výjimku. O tom mi povídej! Jsou skvělý, výborně sedí, máš o čem přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 ...je třeba tu bílou dát do rovnováhy jin a jang. Foto z dílny a servisní akce.Skvělá fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Všude spousty sněhu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 ...supr, Siwi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Díky! Od tebe to obzvlášť potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 siwi - ta na sněhu je parádní! Pěkně to ladí. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se