Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A proto vyhravas prvni cenu! :)

Woe :) ale kolegovi v robote chrasti

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Když udělám rukou pohyb směrem k uchu, tak zachrastění rotoru slyším. Ale hlasitost nepřekračuje míru, na kterou jsem byl zvyklý z jiných hodinek s ETou.

Odesláno

Vrátil jsem se k řemenu - je to normální?! Čekal jsem, že výměna bude problematická, když montáž posílali do D, ale šlo to jak po másle. Tak nechápu, proč to nemohli udělat chronopáni u nás...

attachicon.gifDSCN3670.JPG

Hlavně, že to šlo hladce. ;)

Na tahu.. na kůži.. pokaždé jiný hodinky a oboje super.

Odesláno

Vrátil jsem se k řemenu - je to normální?! Čekal jsem, že výměna bude problematická, když montáž posílali do D, ale šlo to jak po másle. Tak nechápu, proč to nemohli udělat chronopáni u nás...

attachicon.gif DSCN3670.JPG

Zvláštní. Také uvažuji, že bych zaexperimentoval s nějakým řemenem. Na demontáži tahu snad ani nic komplikovaného být nemůže, ne?
Odesláno

Zvláštní. Také uvažuji, že bych zaexperimentoval s nějakým řemenem. Na demontáži tahu snad ani nic komplikovaného být nemůže, ne?

Nebylo. Jen jsem si nebyl jistej jak to půjde, když to na montáž posílali do D. Měl jsem obavy, že to tam bude nalisovaný a nepůjde to sundat.

Míra: jojo, vlastně mám dvoje hodinky :)

Odesláno

ono se to do Německa posílá, aby tam napasovali ten náramek přesně bez jakýchkoliv vůlí, ne kvůli složitosti samotný výměny

Takže pokud bych ten tah sundal, vyměnil za řemen a pak se zase rozhodl tah nasadit, museli by to dělat v Německu? A nebo to platí jen v případě prvního nasazení, kdy tah původně na hodinkách nebyl? Když si hodinky na tahu prohlížím, nemám pocit, že by jeho uchycení k pouzdru bylo nějak atypické. 

Odesláno

Tuhle informaci máš z nějakýho D zdroje? Znamená to pak, že tah byl "napasován" přesně na mé pouzdro a když bych ho chtěl nabídnout dál, pasovat už nebude? To se mi nějak nezdá...

ono se to do Německa posílá, aby tam napasovali ten náramek přesně bez jakýchkoliv vůlí, ne kvůli složitosti samotný výměny

Odesláno

A nereklamoval tu někdo fuku mezi pouzdrem a koncovkou tahu na Déčkách? A pak si matně pamatuju cosi o síle stěžejek - nebyl to tano?

Jo a ať sem taky něco šoupnu... Jen přemejšlím, co teď s tím tahem :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Takže pokud bych ten tah sundal, vyměnil za řemen a pak se zase rozhodl tah nasadit, museli by to dělat v Německu? A nebo to platí jen v případě prvního nasazení, kdy tah původně na hodinkách nebyl? Když si hodinky na tahu prohlížím, nemám pocit, že by jeho uchycení k pouzdru bylo nějak atypické. 

Odesláno

Radik: jojo, byl jsem to ja.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...