tano Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 A proto vyhravas prvni cenu! Woe ale kolegovi v robote chrasti
Radik Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 To mate vsichni takovy chrastitka? Mne teda taky nechrasti
siwi Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Když udělám rukou pohyb směrem k uchu, tak zachrastění rotoru slyším. Ale hlasitost nepřekračuje míru, na kterou jsem byl zvyklý z jiných hodinek s ETou.
CEGY Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
neumann Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Tyhle Decka se na hory proste hodi Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 A jeste Sent from my iPhone using Tapatalk
siwi Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Déčka se hodí nejen na hory, ale i do společnosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
neumann Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Proste Damasko hodinky, partak pro kazdou prilezitost:) Sent from my iPhone using Tapatalk
Radik Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Vrátil jsem se k řemenu - je to normální?! Čekal jsem, že výměna bude problematická, když montáž posílali do D, ale šlo to jak po másle. Tak nechápu, proč to nemohli udělat chronopáni u nás... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Vrátil jsem se k řemenu - je to normální?! Čekal jsem, že výměna bude problematická, když montáž posílali do D, ale šlo to jak po másle. Tak nechápu, proč to nemohli udělat chronopáni u nás... DSCN3670.JPGHlavně, že to šlo hladce. Na tahu.. na kůži.. pokaždé jiný hodinky a oboje super.
siwi Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Vrátil jsem se k řemenu - je to normální?! Čekal jsem, že výměna bude problematická, když montáž posílali do D, ale šlo to jak po másle. Tak nechápu, proč to nemohli udělat chronopáni u nás... DSCN3670.JPGZvláštní. Také uvažuji, že bych zaexperimentoval s nějakým řemenem. Na demontáži tahu snad ani nic komplikovaného být nemůže, ne?
Radik Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Zvláštní. Také uvažuji, že bych zaexperimentoval s nějakým řemenem. Na demontáži tahu snad ani nic komplikovaného být nemůže, ne? Nebylo. Jen jsem si nebyl jistej jak to půjde, když to na montáž posílali do D. Měl jsem obavy, že to tam bude nalisovaný a nepůjde to sundat. Míra: jojo, vlastně mám dvoje hodinky
El Nano Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 ono se to do Německa posílá, aby tam napasovali ten náramek přesně bez jakýchkoliv vůlí, ne kvůli složitosti samotný výměny
siwi Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 ono se to do Německa posílá, aby tam napasovali ten náramek přesně bez jakýchkoliv vůlí, ne kvůli složitosti samotný výměny Takže pokud bych ten tah sundal, vyměnil za řemen a pak se zase rozhodl tah nasadit, museli by to dělat v Německu? A nebo to platí jen v případě prvního nasazení, kdy tah původně na hodinkách nebyl? Když si hodinky na tahu prohlížím, nemám pocit, že by jeho uchycení k pouzdru bylo nějak atypické.
Radik Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Tuhle informaci máš z nějakýho D zdroje? Znamená to pak, že tah byl "napasován" přesně na mé pouzdro a když bych ho chtěl nabídnout dál, pasovat už nebude? To se mi nějak nezdá... ono se to do Německa posílá, aby tam napasovali ten náramek přesně bez jakýchkoliv vůlí, ne kvůli složitosti samotný výměny
Radik Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 A nereklamoval tu někdo fuku mezi pouzdrem a koncovkou tahu na Déčkách? A pak si matně pamatuju cosi o síle stěžejek - nebyl to tano? Jo a ať sem taky něco šoupnu... Jen přemejšlím, co teď s tím tahem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takže pokud bych ten tah sundal, vyměnil za řemen a pak se zase rozhodl tah nasadit, museli by to dělat v Německu? A nebo to platí jen v případě prvního nasazení, kdy tah původně na hodinkách nebyl? Když si hodinky na tahu prohlížím, nemám pocit, že by jeho uchycení k pouzdru bylo nějak atypické.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se