MJ. Odesláno 3. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 po nejake dobe sem nasel zase cas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Ten řemen k nim sedne parádně.+1Fakt jim moc pasuje.
biamonti Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Kde se ty díry na těch džínách berou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 biamonti: koukam, zustavat dele v robote Ti prospiva Lukasi Asi Ti zaridime prescasy pravidelne
PavelSch Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Sluzebky v Ostravě patří mezi moje nejoblíbenější!
Ivanhoe34 Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Aha co na mna dnes vyskocilo... ze by to boli konecne poriadne zreparovane tie Siwiho? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivanhoe34 Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Že by? to ma len tak napadlo, po tej kauze s nepresnostou a vratenim a naslednym postom z chronoshopu. som zvedavy na popis ked sa v tom bazari objavia
Ivanhoe34 Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Možné to je, uvidíme.No su to oni? https://www.chronoshop.cz/bazar/damasko-da34-bazar inak som si vsimol ze zas podrazeli zakladne modely o 60e.. aktualna cennikovka je 1160... ach jo, esteze mam nakupene
siwi Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Vypadá to, že ano. Jsou oservisované, tak budou v pohodě a za pěknou cenu. Já je nosil hodně opatrně.
Ivanhoe34 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Moje nerozlucne DA38 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Mně se moc jejich barevné kreace nezalíbili, ale hodinky jako takové, s pěknýma křivkama ano. Proto došlo na nějaké změny, hezčí ručky(IWC Mark XVI), a klenutý safír s vnitřním AR, teď jsem spokojený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
busdriver Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Pěkný kombo s tim řemenem. Celý to takhle vypadá víc dospěle, supr.
špelda66 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Mně se moc jejich barevné kreace nezalíbili, ale hodinky jako takové, s pěknýma křivkama ano. Proto došlo na nějaké změny, hezčí ručky(IWC Mark XVI), a klenutý safír s vnitřním AR, teď jsem spokojený. DSC_0497.JPGDSC_0501.JPGDSC_0505.JPGDSC_0511.JPGDSC_0514.JPGDSC_0518.JPGDSC_0519.JPG nó, pěkně si je vytunil, klobouček Dušane
MíraMíra Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Dobřéé.. jsem sice zvyklej na origo vzhled, ale tohle je podařený.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se