Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád by som upozornil na miestneho člena s nickom Analytik, Stanislav Kozel, Palackého třída 168, Brno 61200 (CZ)

Dohodli sme sa že mu pošlem prehrávač Fiio x1 a on mne peniaze. Prehrávač mu došiel a mne peniaze nie. sú to skoro dva týždne a stále nič, ani naša pošta nebde až taká pomalá....

Na moju požiadavku o sledovacie číslo kde mám peniaze neodpovedal, a teraz mi už celkovo nereaguje na správy.

Našu konverzáciu poskytnem komukoľvek na požiadanie... 

Odesláno

Po bitvě každý generál, ale poslat borcovi bez hodnocení registrovanému loni s minimem příspěvků něco zdarma je dle mě minimálně hloupost. To samozřejmě neospravedlňuje to co asi dělá. Borec je podle jména a adresy jednoduše dohledatelný, takže by na něj měl jít vyvinout nátlak. Záleží o kolik šlo a jestli se Ti to vyplatí. Jinak příště dobírka :-( A určitě díky za varování, to se hodí.

Odesláno

Na moju požiadavku o sledovacie číslo kde mám peniaze neodpovedal, a teraz mi už celkovo nereaguje na správy.

Našu konverzáciu poskytnem komukoľvek na požiadanie... 

To se občas směrem na Slovensko dělá- bankovní poplatky bývají nesmyslné.

Dělá, ale je to naprostá pitomost. Mnohem jednodušší je použít při platbě v eur portál Europlatba, kurz je dobrý, poplatky žádné, platba je většinou do druhého dne po zúčtování připsána na účet.

Odesláno

Tak může to být jen nedorozumění, ale podle údajů z analytikova účtu byl tento na tomto fóru aktivní naposled 13.6. Takže na zprávy z 10. a 12. reagovat mohl... Držím palce, ať to dobře dopadne.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Takze dnes mi prisla obalka s 2300 czk (co je o 50 czk menej ako bola dohoda, uz len s principu) takze som rad a ja to uzatvaram s niekolko tyzdnovym meskanim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...