nicka Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Vzhledem k tomu, ze se jedna o uspesny model a poptavka prevysuje nabidku, mohu Vam nabidnout cenu snizenou o 10%. Musím souhlasit s redd, taky mi to hlava nebere. Prece, když poptávka převyšuje nabídku, tak nemám důvod někomu dávat slevu. Pokud tedy není pan Hanák samaritán nebo neschopný obchodník.
redd Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Je mi jasný, že sleva 10 % je jakýmsi standardem při platbě cash nebo jakýsi manévrovací prostor prodejce na zvyklání zákazníka. Každopádně ohánět se argumentem, že poptávka je vyšší, než nabídka a pak dát slevu, mi přijde prostě jen nic neříkající kupecký argument "Kupte, nebudou... koupíte, dám slevu".
tiktaktiktak Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Je mi jasný, že sleva 10 % je jakýmsi standardem při platbě cash nebo jakýsi manévrovací prostor prodejce na zvyklání zákazníka. Každopádně ohánět se argumentem, že poptávka je vyšší, než nabídka a pak dát slevu, mi přijde prostě jen nic neříkající kupecký argument "Kupte, nebudou... koupíte, dám slevu". Neni to nic nepochopitelneho, jde samozrejme o zkuseneho prodejce, ktery vi, pri platbe v hotovosti za takovyto prodej potesi zakaznika rozumnou slevou a sam dostatecne vydela. Nehlede na to, ze nevim, zda nema sibirnaya nejake "nadstandartni" vztahy z dob, kdy u Hanaka treba rovnez neco kupoval. Podobnym zpusobem by se mel chovat kazdy obchodnik, ktery prodava takoveto veci, cena v krame na pultu je jedna vec a moznost slevy pri zavazne objednavce a platbe cash overenym zakaznikem druha. Cena "pultova" je samozrejme maximalni, zkusesny obchodnik si vetsinou v techto cenovych relacich necha nejaky prostor na slevu a i tak ma slusny vydelek. Nehlede na to, ze pokud proda 10x Heritage za 60k se ziskem treba 10k na kuse, je to lepsi, nez prodat 3x Heritage za 72k se ziskem 22k na kuse. A je mu vic nez jasne, ze zajemce o takovyto typ hodinek pokud neni naprosty flegmatik, tak se vzdy cenove zorientuje i u dalsich prodejcu a jestlize jiny nabidne lepsi cenu ci podminky, kupuje tam. Takze navrh slevy je samozrejme slusne receno - navrh prodejce - zakazniku, nechod jinam, u mne se dohodnem a budes spokojeny, udelam ti lepsi cenu nez je bezna. Ze jsou zatim heritage relativne nedostakovy a zminuje se o tom, tak to zase svedci o tom, ze "on" je proste dokaze sehnat a jeste se dohodnete na pekne cene. Nic vic a nic min v tom neni, mne to pripada naprosto samozrejme. Prodejce si nemuze rozhodne dovolit v dnesni dobe rict - Heritage je ted nedostatkovy, zvysuji cenu na 80k. Takhle se mozna prodavaj brambory, ne hodinky v teto cenove relaci
redd Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Neni to nic nepochopitelneho, jde samozrejme o zkuseneho prodejce, ktery vi, pri platbe v hotovosti za takovyto prodej potesi zakaznika rozumnou slevou a sam dostatecne vydela. Nehlede na to, ze nevim, zda nema sibirnaya nejake "nadstandartni" vztahy z dob, kdy u Hanaka treba rovnez neco kupoval. Podobnym zpusobem by se mel chovat kazdy obchodnik, ktery prodava takoveto veci, cena v krame na pultu je jedna vec a moznost slevy pri zavazne objednavce a platbe cash overenym zakaznikem druha. Cena "pultova" je samozrejme maximalni, zkusesny obchodnik si vetsinou v techto cenovych relacich necha nejaky prostor na slevu a i tak ma slusny vydelek. Nehlede na to, ze pokud proda 10x Heritage za 60k se ziskem treba 10k na kuse, je to lepsi, nez prodat 3x Heritage za 72k se ziskem 22k na kuse. A je mu vic nez jasne, ze zajemce o takovyto typ hodinek pokud neni naprosty flegmatik, tak se vzdy cenove zorientuje i u dalsich prodejcu a jestlize jiny nabidne lepsi cenu ci podminky, kupuje tam. Takze navrh slevy je samozrejme slusne receno - navrh prodejce - zakazniku, nechod jinam, u mne se dohodnem a budes spokojeny, udelam ti lepsi cenu nez je bezna. Ze jsou zatim heritage relativne nedostakovy a zminuje se o tom, tak to zase svedci o tom, ze "on" je proste dokaze sehnat a jeste se dohodnete na pekne cene. Nic vic a nic min v tom neni, mne to pripada naprosto samozrejme. Prodejce si nemuze rozhodne dovolit v dnesni dobe rict - Heritage je ted nedostatkovy, zvysuji cenu na 80k. Takhle se mozna prodavaj brambory, ne hodinky v teto cenove relaci Mě prostě jenom vadí plky o poptávce vyšší, než nabídka. Pokud by to bylo nedostatkový zboží a lidé to chtěli, tak cenu klidně zvedne... To je prostě trh. Chce-li prodat, ať dá ještě slevu, proti tomu nic... ale ať si odpustí ty blbosti
sibirnaya Odesláno 6. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Mě prostě jenom vadí plky o poptávce vyšší, než nabídka. Pokud by to bylo nedostatkový zboží a lidé to chtěli, tak cenu klidně zvedne... To je prostě trh. Chce-li prodat, ať dá ještě slevu, proti tomu nic... ale ať si odpustí ty blbosti chjo, ze ja to sem daval... neudelal sem nic jinyho, nez ze sem se zeptal, jestli je mozna sleva - platim cash - a tohle mi odepsal. je fakt, ze je to asi zadany, ale pro ne je lepsi je prodat hned prvni den co dojdou, nez cekat, fronty se na ne taky asi jeste nestoji, koneckoncu to neni patek. kazdopadne zatim sou numero uno, sice jsem ted objevil blancpain fifty fathoms, ale to uz sou zase uplne jiny relace, no...
Návštěvník YPO Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 (upraveno) Mě prostě jenom vadí plky o poptávce vyšší, než nabídka. Pokud by to bylo nedostatkový zboží a lidé to chtěli, tak cenu klidně zvedne... To je prostě trh. Chce-li prodat, ať dá ještě slevu, proti tomu nic... ale ať si odpustí ty blbosti Ono to taky může být myšleno tak,že pokud by "poptávka nebyla vyšší než nabídka" - tak by mohl poskytnout slevu vyšší než 10% ...... a nebo skutečně mele nesmysly ..... hlavu bych si s tím nelámal - je to novinka - prodá patery a bude po šílenství edit: --- mele nesmysly,protože píše,že se jedná o úspěšný model ......... z jaké historie sakra čerpá Upraveno 6. září 2007 uživatelem YPO
tiktaktiktak Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Mě prostě jenom vadí plky o poptávce vyšší, než nabídka. Pokud by to bylo nedostatkový zboží a lidé to chtěli, tak cenu klidně zvedne... To je prostě trh. Chce-li prodat, ať dá ještě slevu, proti tomu nic... ale ať si odpustí ty blbosti Jo, plky to relativne jsou, ale podobne budou na stejny dotaz reagovat asi i dalsi subjekty, ktere budou osloveny takovouto nabidkou. A je to fakt o povaze zbozi - obchodnik samozrejme muze naznacit, ze je to nedostatkovy model, ale ze je proste sezene a cenu zachova, pripadne pro dobreho zakaznika jeste snizi. Pokud dojde v republice mliko nebo se nebude pect chleba, je jasny, ze se ceny techto produktu markantne zvednou, trh na to bude reagovat. Ale obchodnici s drahymi hodinkami jsou myslim jinem postaveni, jej jim jasne, ze pokud si nekdo chce koupit hodinky v podobne cenove relaci a oslovi je, vyplati se jim dat slevu a sehnat je, a vubec vyjit vstric, protoze je jim taky jasne, ze clovek s kupni silou cca. 70kkc na hodinky se muze rychle obratit jinam, ci si v soucasne dobe zde nedostatkove zbozi zakoupit venku, nebo si par tydnu/mesicu pockat, az jich staci vyrobit dostatecne mnozstvi. Fakt to osobne nevnimam nijak problematicky ani podivne, ale spise jako standart obchodnika. V tom, ze Heritage jsou objednavany dopredu uz dlouho a zatim jich tady moc neni ma pravdu, ale reagovat na to zvysenim jejich ceny by bylo kontraproduktivni, potencionalni kupci by se obraceli jinam. Navrh slevy beru taky jako standartni, zvlast, pokud jsem zakaznik, ktery uz ma z jeho kramu nekolikery cibule
midloch Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Že vás takovou hovadinu baví pitvat, prostě to tak je a každej obchoduje jak umí a má taky spočítaný proč zvolí taktiku jakou si myslí, že je pro něho nejlepší, rači sem někdo hoďte nějaký další foto těchto překrásných klenotů!
midloch Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 nikdo nic? tak tady něco ode mě máte pánové....
New Milis Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 nikdo nic? tak tady něco ode mě máte pánové.... Ten ocelovej tah se mě k tomu vůbec nelíbí.
NIGHTinGALE Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 (upraveno) nikdo nic? tak tady něco ode mě máte pánové.... Už sis je koupil, Midlochu? No paráda Gratulace Drobný (subjektivní) vzkaz pro Redd. Ty kecy kolem, co se tu vedou, jsou dobré tak na dvě věci. 1. Na hovno... 2. Pokud se to donese panu Hanákovi, tak Sibirnayovi možná tu slevu nakonec nedá... Sorry za ostrá slova, nicméně, já být prodejce hodinek a tohle tu číst, tak moc rád nebudu Edit: Ten tah je vážně divný. Jak na společenské hodinky 20 let zpátky. Upraveno 6. září 2007 uživatelem NIGHTinGALE
New Milis Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 (upraveno) Edit: Ten tah je vážně divný. Jak na společenské hodinky 20 let zpátky. Anebo art deco. Upraveno 6. září 2007 uživatelem New Milis
hciq Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Edit: Ten tah je vážně divný. Jak na společenské hodinky 20 let zpátky. Naopak hodí se perfektně, vždyť ten design hodinek je vylovenej ze stejný doby (a ještě pár let dozadu)
NIGHTinGALE Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Naopak hodí se perfektně, vždyť ten design hodinek je vylovenej ze stejný doby (a ještě pár let dozadu) Ale jo, chronologicky se možná hodí. Nicméně, hodinky na mě působí jako drsnej rocker v kůži nebo zelenej baret s warpaintem na ksichtu. Tah na mě působí jako vekslák z Bony a klid nebo Michal David za mlada.
cigi Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Midlochu - gratuluju, máš výbornej vkus - s tím jemným tahem jsou prostě výtečný, jak se třpytí i zářezy kolem lunety a korunky - konečně něco originálního, neuchopitelného, nejednoznačnýho - tentokrát palec nahoru pro Breitling!
midloch Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Už sis je koupil, Midlochu? No paráda Gratulace Drobný (subjektivní) vzkaz pro Redd. Ty kecy kolem, co se tu vedou, jsou dobré tak na dvě věci. 1. Na hovno... 2. Pokud se to donese panu Hanákovi, tak Sibirnayovi možná tu slevu nakonec nedá... Sorry za ostrá slova, nicméně, já být prodejce hodinek a tohle tu číst, tak moc rád nebudu Edit: Ten tah je vážně divný. Jak na společenské hodinky 20 let zpátky. já ne, ale včera jsem si v olympii zkoušel ty Longíny s vroubkováním na boku, musím říct že se na mě vůbec nehodily a za výlohou vypadají podstatně líp navíc to zpracování a ,,křehkost,, nejsou takové jak bych si představoval. Taky sem si zvykl na váhu Brejtlí a antireflexní sklo a longíny by mě asi pocitově vůbec neuspokojovaly. Jináč ten tah vypadá dost zvláštně a mně se nelíbí, osobně bych volil kaučuk nebo černou kůži.
midloch Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Midlochu - gratuluju, máš výbornej vkus - s tím jemným tahem jsou prostě výtečný, jak se třpytí i zářezy kolem lunety a korunky - konečně něco originálního, neuchopitelného, nejednoznačnýho - tentokrát palec nahoru pro Breitling! cigi přesto, že dál sním svůj vlhký sen o chlupatém zápěstí opásaným Heritage v černé, tak od tebe mě to dvojnásob těší
Jeremy Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Tak dorazily!!! Jsou VELKÉ a masívní a vypadají úžasně. Zvolil jsem kaučukový řemen, který ještě nemám - hlavně kvůli nádherné sponě, kterou ke kůži nedávají. Zkusím je večer nafotit a plácnout sem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se