Radimk Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Pánové, jen tak mi vrtá porovnání těchto dvou modelů. Ocean two od G.Steinharta a Trident Pro 600 od Ch. Warda.Ne že by byli designově stejné, ale mentalita firem mi přijde obdobná.Koho stavíte výš?Lepší firma, obchodní servis atd? Použité materiály?Už dopředu říkám, že je mi sympatický Wardův model internetového obchodu, a stejně i Steinhartův model zastoupení u Kuby.Technologicky si myslím, že jsou modely srovnatelné, u prémiové řady u Štajnů je stroj od Soprodu, Chris má zase WR 600m. Keramická, resp. safírová luneta.. Cenově v našich intencích cca na stejno kolem 20.000.Ne že bych byl ve stadiu nákupu, potápky mám pořečené MM300 od Seika , ale přijde mi to jako dobrá studie.
tano Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) Ahoj, konkretne u techto dvou modelu mam uplne jasno a to Chr. Ward je imho lepsi. Celkove srovnani je k smichu:), Ward byl schopen vyrobit inhaus za 10 let, jinak Ward byl zalozen 2004 a inhaus vydal k vyroci 10 let a ne ledajaky, rezerva natahu 120 hodin. Nezlob se, ale takovym ja osobne fandim. Ward ma ode mne palec nahoru. A to nemam anglany v lasce:). Upraveno 25. června 2015 uživatelem tano
Liqid Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Tak Tridenty s inhouse, to je jiný kafehttp://www.christopherward.co.uk/limited-editions/c60-42-5da-swkk.html
Radimk Odesláno 25. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Při dia 42 mm to bude docela hrnec. To jo. A už i ta cena je staví mimo toto srovnání. Ale ten stroj- to je mňamka!
Liqid Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Liqid: ale ta vyska:(. MM mají skoro stejně ne?
tano Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Při dia 42 mm to bude docela hrnec. To jo. A už i ta cena je staví mimo toto srovnání. Ale ten stroj- to je mňamka!Naprosty souhlas. Jinak ty Ward maji dobre o 1 mm vice.
Micey Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Ježišmarjá, to je hegeš, ten rádobykrokodýl na šestisetmetrovejch potápkách s inhousem.Jinak pěkný
USER47 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) ...Ward byl schopen vyrobit inhaus za 10 let, jinak Ward byl zalozen 2004 a inhaus vydal k vyroci 10 let a ne ledajaky, rezerva natahu 120 hodin...No, oni spíš zfůzovali se švýcarským výrobcem strojků, než že by to sami někde upekli:). Ale jako jo, je to sympatická firma a ty nový Tridenty jsou moc pěkný. Upraveno 25. června 2015 uživatelem USER47
tano Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 No, oni spíš zfůzovali se švýcarským výrobcem strojků, než že by to sami někde upekli:). Ale jako jo, je to sympatická firma a ty nový Tridenty jsou moc pěkný.Vim, vim , diky za doplneni. Jinak, nejen Tridenty stoji za to.
tano Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 http://www.christopherward.co.uk/mobile/c65-sks.html
MJ. Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) tvl, slušný expy to je první co mě napadlo, ikdyž maj datum. Upraveno 25. června 2015 uživatelem MJ.
Kluk jako buk Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Rozhodně Trident, a to říkám jako někdo, kdo měl/má oba srovnávaný modely. Jako ty Štajny jsou pěkný, ale kvalita zpracování všeho je jednoznačně na straně Warda. Menší recenzi jsem tu ostatně někdy v únoru napsal. Typově jsou to úplně totožný hodinky, tzn. hodně blejskavý "dressy divery", pokud budeme počítat premium verzi O2 se Soprodem, tak dneska vlastně už za skoro podobný peníze. Z vlastní zkušenosti i z toho, co jsem si přečet na internetech, vím, že přístup Chr. Ward k zákazníkům je ukázkovej. Když si Tridenty objednáš dneska, do týdne je máš doma. Jak je to s dostupností čehokoliv od Štajnů asi všichni tušíme.
tano Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) tvl, slušný expy to je první co mě napadlo, ikdyž maj datum.Myslis MJ? Nemaji cislice 3,6,9 atd., maji datum, nejsou zaplat panbuh lesteny a maji wr 150:). Upraveno 25. června 2015 uživatelem tano
MJ. Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Myslis MJ? Myslim. Byla to první věc co mě napadla, když sem viděl ten obrázek
tano Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Myslim. Byla to první věc co mě napadla, když sem viděl ten obrázekMne se libi, paradni univerzaly a ta vyska 10 mm, parada. Co Ty na ne jinak?
MJ. Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Co Ty na ne jinak?Mě se líběj... ale Expy víc
tano Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Mě se líběj... ale Expy víc Tak uplne jako u mne!!
People Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Za mna steinhart. Pravidlo o citacii posledneho prispevku uz neplati?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se