Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, jen tak mi vrtá porovnání těchto dvou modelů. Ocean two od G.Steinharta a Trident Pro 600 od Ch. Warda.

post-205-0-60876400-1435236735_thumb.jpgpost-205-0-88612800-1435236741_thumb.jpg

Ne že by byli designově stejné, ale mentalita firem mi přijde obdobná.

Koho stavíte výš?

Lepší firma, obchodní servis atd? Použité materiály?

Už dopředu říkám, že je mi sympatický Wardův model internetového obchodu, a stejně i Steinhartův model zastoupení u Kuby.

Technologicky si myslím, že jsou modely srovnatelné, u prémiové řady u Štajnů je stroj od Soprodu, Chris má zase WR 600m. Keramická, resp. safírová luneta.. Cenově v našich intencích cca na stejno kolem 20.000.

Ne že bych byl ve stadiu nákupu, potápky mám pořečené MM300 od Seika , ale přijde mi to jako dobrá studie.

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ahoj, konkretne u techto dvou modelu mam uplne jasno a to Chr. Ward je imho lepsi. Celkove srovnani je k smichu:), Ward byl schopen vyrobit inhaus za 10 let, jinak Ward byl zalozen 2004 a inhaus vydal k vyroci 10 let a ne ledajaky, rezerva natahu 120 hodin. Nezlob se, ale takovym ja osobne fandim. Ward ma ode mne palec nahoru. A to nemam anglany v lasce:).

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Liqid: ale ta vyska:(.

Odesláno

Při dia 42 mm to bude docela hrnec. To jo. A už i ta cena je staví mimo toto srovnání.

Ale ten stroj- to je mňamka!

Naprosty souhlas. Jinak ty Ward maji dobre o 1 mm vice.

Odesláno (upraveno)

...Ward byl schopen vyrobit inhaus za 10 let, jinak Ward byl zalozen 2004 a inhaus vydal k vyroci 10 let a ne ledajaky, rezerva natahu 120 hodin...

No, oni spíš zfůzovali se švýcarským výrobcem strojků, než že by to sami někde upekli:). Ale jako jo, je to sympatická firma a ty nový Tridenty jsou moc pěkný.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

No, oni spíš zfůzovali se švýcarským výrobcem strojků, než že by to sami někde upekli:). Ale jako jo, je to sympatická firma a ty nový Tridenty jsou moc pěkný.

Vim, vim :), diky za doplneni. Jinak, nejen Tridenty stoji za to.

Odesláno

Rozhodně Trident, a to říkám jako někdo, kdo měl/má oba srovnávaný modely. Jako ty Štajny jsou pěkný, ale kvalita zpracování všeho je jednoznačně na straně Warda. Menší recenzi jsem tu ostatně někdy v únoru napsal.

Typově jsou to úplně totožný hodinky, tzn. hodně blejskavý "dressy divery", pokud budeme počítat premium verzi O2 se Soprodem, tak dneska vlastně už za skoro podobný peníze. Z vlastní zkušenosti i z toho, co jsem si přečet na internetech, vím, že přístup Chr. Ward k zákazníkům je ukázkovej. Když si Tridenty objednáš dneska, do týdne je máš doma. Jak je to s dostupností čehokoliv od Štajnů asi všichni tušíme.

Odesláno (upraveno)

tvl, slušný expy :eek: to je první co mě napadlo, ikdyž maj datum.

Myslis MJ? Nemaji cislice 3,6,9 atd., maji datum, nejsou zaplat panbuh lesteny a maji wr 150:).

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Myslim. Byla to první věc co mě napadla, když sem viděl ten obrázek

Mne se libi, paradni univerzaly a ta vyska 10 mm, parada. Co Ty na ne jinak?

Odesláno

Mě se líběj... ale Expy víc :)

Tak uplne jako u mne!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...