Hasňa Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Jaký je rozdíl mezi 111 a 113? Upraveno 11. února 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Ano, bohužel velikost je i pro mě limitující. Jsou prďácký!Nevim, do jaký míry se můžou stát konkurencí třeba pro IWC BP, ale kdyby byly krapet menší, asi bych měl brouka v hlavě. Naštěstí je ten stroj tak obrovskej, že do nich nikdy nemůžu jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Pěkný kus. 2 a 4 bych z cifru vynechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Je tady někdo, kdo tyto Orisky s in-house strojem má? Docela se mi líbí a cena mi nepřipadá nikterak tragická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Sice je nevlastnim, ale libi se mi moc.. Dalsi skvelej kousek, obzvlast ta modra je trefa do "cernyho" ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Skvělé. Ale drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se