octaviakk007 Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 ORIS predstavil nove pilotky so svojim 10 dnovym strojcekom. Velkost 44 mm. Cena v obchodoch cca 5000 CHF. Zdroj:http://www.watch-insider.com/news/this-is-the-new-oris-big-crown-propilot-with-in-house-calibre/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 (edited) Možno mohli vyhodiť hodinovú a minútovú ručičku a dať ako hlavný prvok rezervu chodu. Takto v celku zaniká. edit: chápem, že majú z nového kalibra radosť a ja im držím palce. Edited June 28, 2015 by McStinger Link to comment Share on other sites More sharing options...
emef Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Jsou prďácký!Nevim, do jaký míry se můžou stát konkurencí třeba pro IWC BP, ale kdyby byly krapet menší, asi bych měl brouka v hlavě. Naštěstí je ten stroj tak obrovskej, že do nich nikdy nemůžu jít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Zvláštní věc, jak ty čísla zasahujou do ukazatele rezervy.. ale jako líbí se mi to a ten strojek je fakt bomba. 10 dní.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJ. Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 jak ty čísla zasahujou do ukazatele rezervy.. mě to právě trošku irituje. ten ukazatel mohl bejt o trochu menší Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Strojek paráda, ale to rozložení cifru nic moc, mě zas asi nejvíc irituje datum naňahňanej na vteřinový subcifr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Toto mi to pripomina, ale maji datum a hlavne nositelnych 42 mm. Ale i tak Oris chvalim, jdou dobrou cestou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Toto mi to pripomina, ale maji datum a hlavne nositelnych 42 mm. Ale i tak Oris chvalim, jdou dobrou cestou. Oris mají datum na 9.hodině Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Oris mají datum na 9.hodině Tak vidis-te, to se omlouvam, jsem slepota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 111 v plnym lesku, škoda že si tak moc nerozumí s velikostí a rozmístěním ukazatelů komplikací Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliw124 Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 ten futral (pouzivaji ho i na levnejsich propilotech a maji i mensi velikost) je skvelej, 10dnu - taky, ale celkove...hmmm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Jestli jsem to dobre pochopil, tak chteji 5000 CHF na tom latkovem pasku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Zezadu je to parada, zepredu je tam toho nejak moc...Je to super, ze rozsiruji nabidku s in-housem, ale...ale ja ani nevim, proste bych chtel in-house bez komplikaci, klidne tridenni, jednoduchy a hlavne max za pade Takze mi furt vychazi Seiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Ch.Ward, s odřenejma ušima:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Dneska si všude hledám fotky a jsou skvělé. Asi mi na nich nevadí nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Sakra, tak tyhle mi nějak unikly (díky Hasňovi za oživení) a to by byla škoda. Jsou to podle mého hodně povedený pilotky, ukazatel rezervy mi vůbec nevadí, jen trochu bojuju s datumem. A co se mi fakt líbí, je ten hadrovej řemen se sponou. Pěkný jsou i na kůži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 sakra, tyhle mi taky utelky. a nejsou vubec spatny. oris do toho slape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ohm-Aztec Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Jeb.nout datum na šestku a srovnat velikost subciferníků a mohly by být OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IHY Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Mno, jsou hezky, a v dnesni dobe nejpodcenovanejsi hodinky na trhu... takze v USA za cca 2300 USD a toe super cena!!! Jen uz je novej calibr letos - 113!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badys Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 A co se mi fakt líbí, je ten hadrovej řemen se sponou. Pěkný jsou i na kůži Mne se ten "hadr" taky moc líbil, ale co jsem četl recenze a ohlasy, tak jak hodinky se většinou líbily, tak ten "hadr" schytal docela kritiku a že je dost nepohodlnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts