akai Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Juuu a Heledme, to sou veci to sou veci ... A lokace a provozni doba toho muzea by nebyla?)) ...neco podobneho je asi v techto Orientech...(taky bud odpocet nebo stopky)Obecne ty digi sou asi vzdy postavene na nejakem jednoucelovem IO -by mne zajimalo kdo to delal a asi to bylo na zakazku a pak to nabizeli ostatnim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 To by mě zajímalo, kdo ten modul takto vyrobil první. S displejem, co je na těch Meister - Anker, byl už konstrukčně jiný třeba v hodinkách Argenta a úplně překopaný už i s jiným displejem potom v Meister - Ankerech ve druhé polovině roku 1980. Jsou tam různé anomálie, třeba, že melodický budík když přehraje, tak se na další den musí opět aktivovat, aby znovu spustil. A kromě aktivace samotného budíku musí být ještě zobrazen houslový klíč vpravo nahoře. A když houslový klíč bliká, tak je aktivován hodinový signál. Je to takto i na těch Orient? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Zde je ten Meister - Anker z druhé poloviny roku 1980. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 A zde s původní verzí tohoto modulu jedny Tempic na konci roku 1979. To už jsem sem dával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 ... Je to takto i na těch Orient?Ano je.Vono co tam daj za zobrazovadlo je jedno a uz si to prave pro odliseni(dle mne) navrhoval kazdy sam.Mne by zajimalo taky kdo jim delal na miru -dnes by se reklo- CPU. Ty byly asi jednotne a sve modely odlisili prave designem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Schvalne ci viete bez guglu,kto toto vyraba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Buletronic vždycky píšou, že bulharský. Ale jaký jsou v tom moduly netušim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 (upraveno) v niektorych su moduly velmi podobne sovietskym elektronikam Upraveno 24. července 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Co se digitálek týče, tak to vypadá, že to nejvíc žije tady, tak svůj dotaz hodím sem (pokud by s tím měl být problém, tak prosím mody o přesunutí)Mám starší digitálky Saturn, dostaly se ke mě bez jakékoli baterky, tak bych potřeboval poradit, jakou přesně do nich pořídit? Prosil bych o vyjádření hlavně uživatele, kteří mají konkrétní zkušenost Předem moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 G-8 nebo G-10, stačí vyzkoušet, akorát aby nebyla moc vysoká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 v niektorych su moduly velmi podobne sovietskym elektronikamV rámci RVHP bylo za vývoj elektroniky zodpovědné právě Bulharsko (krom SSSR samozřejmě). Takže si ty moduly nejspíše i sami vyráběli. Ovšem koncepčně to vychází ze stařičkých Pulsarů stejně jako sovětské moduly Elektronika 5. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NočníChodec Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 (upraveno) Chudobny pribuzny... Tyto hodinky se pod různými názvy objevovaly v sedumdesátých letech i u nás v Československu.Já sám je měl v modrozeleném potisku a s nápisem Casio.Věděl by někdo, kdo a pro koho je vyráběl?Díky. Upraveno 25. července 2019 uživatelem NočníChodec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 To se absolutně nedá říct, kdo přišel první s takovýmto tvarem. Je to jedna z nejobecnějších tváří tehdejších bezejmenných digitálek. Vše Hong-Kong, moduly taktéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 1975 a prvni LCD prodavane mimo Japonsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 nádherný Seika,po delší době něco ode mne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Dam ich aj sem,ved 1985 ale bohuzial neviem prist na to,preco nefunguju bocne tlacitka.Len svetlo.Skusal som vsetko.Neviete mi poradit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 @Gombokdyz jsem cistil Kesselky a Montany, tak tlacitka fungovaly n principu zkratovani kontaktu na desce dotekem tlacitka, ktere bralo jakoby opacny pol (automobilista by rekl kostru) z pouzdra hodinek. Reagují tlacitkove kontakty, kdyz to propojis necim vodivym, kdyz mas hodinky otevrene? Predesilam, nejsem hodinar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 tu je trocha iny princip,ale v podstate podobny.aj ked som sa snazil pri otvorenom dekli prepajat kontakty,tak hodinky nereagovali.Jedine co funguje,je svetlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 To se mi u těchto hodinek stalo taky. Stačilo promačkat nebo projet prstem ta přední tlačítka. Asi už jsou vymačkaná a zůstalo trvale sepnutý některý tlačítko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 ano presne na to som prisiel.je to tou prednou klavesnicou.ked ju odpojim,tak bocne tlacitka funguju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se