quattroRS Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 digi1.jpgTieto som mal, ak si dobre pamätám, v roku 1997, ale nie som si úplne istý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Novy tyzden.Podarilo sa mi vyskladat este jeden japan tyzden,ale znacky budu rozne.Dnesny kusok sa mi podarilo len predvcerom ozivit(vymena vadneho oscilatora),tak ho dnes predvediem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Klobouk dolu. Mas nejakou vylucovaci metodu jak zjistit vadny oscilator nebo meris osciloskopem?Popr. je to jednodussi a lze to nejak projevem poznat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Osciloskop nemam.Pouzivam metodu vkladania a vybarania baterky.Ked pri tom prebliknu,tak je to na 99% oscilator.Niekedy sa to prejavuje aj tak,ze s vlozenou baterkou stlacam tlacitka a pri tom preblikavaju.Niekedy preblikavaju uplne rozhadzane segmenty a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Super, diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Nez navlecem sviatocne Rolady,tak ukazem mega Orienty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Kam ty na to furt chodíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Do ?ríše? ,kedze ju mam tak blizko a zije tam skoro cela rodina z otcovej strany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Zdravim vsechny po delsi dobe. Mam na Vas prosbu. Setkali jste se uz nekdy s temito hodinkami? Hledal jsem na netu ale nenasel nic, respektive nic co by alespon vzdalene odpovidalo. Zajimalo by me jestli jsou to legit kousky co se realne prodavali v obchodech a nebo jestli to jsou jen poutove smuky z te doby. Diky moc za postrehy a hezke svatky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 No su to regulerne ?šmuky? .Nam takych par.Hong Kong.A mame tu na tento ?poddruh? zvlast vlakno:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42542-analogo-digit%C3%A1ln%C3%AD-hodinky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Aha,tak to se omlouvam za spatne zarazeni.No, je mi jasny ze to neni zadnej "poklad z pudy" Jen jsem chtel vedet co je to vlastne zac.Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 No, že je to Hong Kong by ani nevadilo, v Hong Kongu vzniklo plno kvalitních až špičkových digitálek, ale tyhle jsou opravdu i na tamní poměry odpad.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Njn co se da delat. Ale i kdyz je to odpad,tak si je necham. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Na dnes dalsie Orienty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Pro Orientky mám prostě slabost... Škoda že mám jen jedny...Přeji Všem pěkný den:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 To já taky. Ale mám jenom jedny mechaniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Dnes dalsie Orienty,aj ked tentokrat hodne ?jete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Dnes nieco od Pulsaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Minuly tyzden som zabudol na svoje najstarsie CQ,tak ich sem hodim dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Na zaver mojho ?japanmix? tyzdna sem supnem na pol rozchodene Seiko a cakatelky na rozchodenie Pulsar.Sejka uz slapu,len ta viditelnost displeja je velmi slaba,ale displej je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se