Olin.uj Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 10 hodinami, Lisky napsal: Niekde tu bol návod pre takýto prípad. Stlačať naraz dva tlačitka, ale v akom poradí neviem. Děkuji Lisky.. Zkusil jsem vše ale slíbil jsem jim, že se jen tak nevzdám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casio CL-301 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 V 6. 11. 2023 v 9:17, Olin.uj napsal: Děkuji Lisky.. Zkusil jsem vše ale slíbil jsem jim, že se jen tak nevzdám Ahoj u mých jsou to konkrétně na přepínání datum, sekund společně s nastavením ( ten zapuštěný) je pravda že po výměně baterie je na displeji 28.28 tudíž svítí tyto číslice po zmáčknutí obou tlačítek se objeví 11.11 a je reset hotový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Oni tyto moduly radi zlobi.Casto zacnou ukazovat segmenty navic.ty vadny ukazou treba 28.68 a za hodinu ukazou spravny cas.nejde to opravit,neni to vada displeje, ale asi vada procesoru.Moduly elektronika/prim jsou na to experti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casio CL-301 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 A na těch elekronikách 5 mi nefunguje světýlko mám to řešit nebo to nemá smysl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casio CL-301 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 před 11 hodinami, bleriot11 napsal: Oni tyto moduly radi zlobi.Casto zacnou ukazovat segmenty navic.ty vadny ukazou treba 28.68 a za hodinu ukazou spravny cas.nejde to opravit,neni to vada displeje, ale asi vada procesoru.Moduly elektronika/prim jsou na to experti Tohle dělají jen při výměně baterie jinak jsou stabilní a kupodivu přesný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Vymena zarovicky neni problem.nacpi tam jinou z nejakejch mrtvejch slupek.Kdyz se to da opravit skoda to neudelat.To ze to svetylko je k prdu,to uz je jina vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casio CL-301 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Jj to je přesně,na co myslím prostě to má fungovat tak to bude fungovat i když je k prdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Zdravim pani, ked som Citizeny ANA DIGI TEMP videl prvy raz, nezaujali ma, prisli mi prilis "arabske" (asi preto ze boli zlate :o). Cim viac som na ne pozeram, tym viac im prepadam. Trochu problem kupit, plus ceny sa zdvihli ... no uvidime. Prikladam oslavny clanok: Citizen Ana-Digi Temp: The Weird and the Wonderful | Two Broke Watch Snobs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAsk Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Zaujímalo vás niekedy, ako sa volajú notoricky známe melódie z digitáliek 80. rokov? Ak áno, trochu som popátral a takto to dopadlo: (1) The Yellow Rose of Texas (2) Dixie (I Wish I Was in Dixie) (3) The Stars and Stripes Forever (4) American Patrol (5) Anchors Aweigh (6) When the Saints Go Marching In (7) She Wore a Yellow Ribbon (1) The Yellow Rose of Texas.mp3 (2) Dixie (I Wish I Was in Dixie).mp3 (3) The Stars and Stripes Forever.mp3 (4) American Patrol.mp3 (5) Anchors Aweigh.mp3 (6) When the Saints Go Marching In.mp3 (7) She Wore a Yellow Ribbon.mp3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAsk Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Melódie - Várka #2 (1) Yesterday (2) The Yellow Rose of Texas (3) Dixie (I Wish I Was in Dixie) (4) Mary Had a Little Lamb (5) ??? (6) ??? (1) Yesterday.mp3 (2) The Yellow Rose Of Texas.mp3 (3) Dixie (I Wish I Was in Dixie).mp3 (4) Mary Had a Little Lamb.mp3 (5).mp3 (6).mp3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAsk Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Melódie - Várka #3 (1) Home, Sweet Home (2) Oh! Susanna (3) ??? (4) ??? (5) Oh My Darling, Clementine (6) Beautiful Dreamer (7) Red River Valley (1) Home, Sweet Home.mp3 (2) Oh! Susanna.mp3 (3).mp3 (4).mp3 (5) Oh My Darling, Clementine.mp3 (6) Beautiful Dreamer.mp3 (7) Red River Valley.mp3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partykiller Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 V 15. 11. 2023 v 8:37, Chinasky napsal: Zdravim pani, ked som Citizeny ANA DIGI TEMP videl prvy raz, nezaujali ma, prisli mi prilis "arabske" (asi preto ze boli zlate :o). Cim viac som na ne pozeram, tym viac im prepadam. Trochu problem kupit, plus ceny sa zdvihli ... no uvidime. Prikladam oslavny clanok: Citizen Ana-Digi Temp: The Weird and the Wonderful | Two Broke Watch Snobs také jsem nějaké pořídil. Černé ze sentimentu z dětství a zelené se naskytly u nás na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Ja som to za detstva ani nezaregitroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Zdravím pánové. Nevěděl by někdo jak nastavit tyhle hodinky? Přísahal bych, že jsem pomačkal všechny kombinace čudlíků, ale nehnu ani s čísílkem. Jinak bych řekl že tlačítka fungují. Nebo je možnost, že zdánlivě fungují, ale není tomu tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Vypadaji jako montana a jim podobne.spis nepujdou tlacitka,nebo je nektere stale stisknute a proto nenastane situace kdy maji byt stisknuta prislusna tlacitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Jak jsem psal, tlačítka se tváří že fungují. Levé horní je světlo - musí se zmáčknout fest, ale malinká bludička na boku se rozsvítí. Levé dolní by mělo být nastavovací? Přepne jen čas na jiný, asi budík? Ten nastavit jde, ale protože nic nepípá, nevím. Pravý horní pustí/zastaví stopky, spodní nuluje a stopuje mezičas. Nic dalšího jsem nezjistil. Mačkal jsem kombinace, i několik sekund, ale prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Vcera na burze zakoupeny za kilo .Po vycisteni plne funkcni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casio CL-301 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Super ještě to sklíčko a jsou úplně špičkový parádní úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Paráda. To je zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se