Přejít na obsah

LCD digitálky 70. a 80. let

siwi

Doporučené příspěvky

V 6. 11. 2023 v 9:17, Olin.uj napsal:

Děkuji Lisky.. Zkusil jsem vše ale slíbil jsem jim, že se jen tak nevzdám 👍

Ahoj u mých jsou to konkrétně na přepínání datum, sekund společně s nastavením ( ten zapuštěný) je pravda že po výměně baterie je na displeji 28.28  tudíž svítí tyto číslice po zmáčknutí obou tlačítek se objeví 11.11 a je reset hotový.

IMG_20231110_153752_863.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, bleriot11 napsal:

Oni tyto moduly radi zlobi.Casto zacnou ukazovat segmenty navic.ty vadny ukazou treba 28.68 a za hodinu ukazou spravny cas.nejde to opravit,neni to vada displeje, ale asi vada procesoru.Moduly elektronika/prim jsou na to experti

Tohle dělají jen při výměně baterie jinak jsou stabilní a kupodivu přesný 😁

Odkaz ke komentáři

Zdravim pani, 

ked som Citizeny ANA DIGI TEMP videl prvy raz, nezaujali ma, prisli mi prilis "arabske" (asi preto ze boli zlate :o). 

Cim viac som na ne pozeram, tym viac im prepadam. Trochu problem kupit, plus ceny sa zdvihli ... no uvidime.

image.png.e4aa8d92b86530c1f1675e32469743d9.png

Prikladam oslavny clanok:

Citizen Ana-Digi Temp: The Weird and the Wonderful | Two Broke Watch Snobs

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 15. 11. 2023 v 8:37, Chinasky napsal:

Zdravim pani, 

ked som Citizeny ANA DIGI TEMP videl prvy raz, nezaujali ma, prisli mi prilis "arabske" (asi preto ze boli zlate :o). 

Cim viac som na ne pozeram, tym viac im prepadam. Trochu problem kupit, plus ceny sa zdvihli ... no uvidime.

image.png.e4aa8d92b86530c1f1675e32469743d9.png

Prikladam oslavny clanok:

Citizen Ana-Digi Temp: The Weird and the Wonderful | Two Broke Watch Snobs

také jsem nějaké pořídil. Černé ze sentimentu z dětství a zelené se naskytly u nás na prodej.

IMG_4130.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zdravím pánové. Nevěděl by někdo jak nastavit tyhle hodinky? Přísahal bych, že jsem pomačkal všechny kombinace čudlíků, ale nehnu ani s čísílkem. Jinak bych řekl že tlačítka fungují. Nebo je možnost, že zdánlivě fungují, ale není tomu tak?IMG_20240205_205644.jpg.b49b807fe6fdb912961a9b228b909409.jpgIMG_20240205_205603.jpg.eca72c4cde94076b0522cf25b461a0eb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, tlačítka se tváří že fungují. Levé horní je světlo - musí se zmáčknout fest, ale malinká bludička na boku se rozsvítí. Levé dolní by mělo být nastavovací? Přepne jen čas na jiný, asi budík? Ten nastavit jde, ale protože nic nepípá, nevím. Pravý horní pustí/zastaví stopky, spodní nuluje a stopuje mezičas. Nic dalšího jsem nezjistil. Mačkal jsem kombinace, i několik sekund, ale prd.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...