siwi Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Dal jsem novou baterku Tyjo! Tají se mi dech, normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Mně se zase tají dech, když vidím, jak dokážeš vyfotit svoje géčka. Nikdy jsem pro G-shock neměl pochopení a teď bych je s tebou nejraději vyměnil za tyhle veterány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Woe, měnit tento poklad za plast? To by museli bejt aspoň čtvery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Klid, sem mu chtěl jen polichotit, že pěkně fotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Klid, sem mu chtěl jen polichotit, že pěkně fotí To jo, zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Klid, sem mu chtěl jen polichotit, že pěkně fotí Tak to děkuji za lichotku. Nemělo by smysl cokoliv ze tvé sbírky za Géčka dávat. Pořád jsou k dostání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Umíš shánět zajímavé kousky. To se ti musí nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 A dražší, já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Hezký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Jedná se tedy o MARLIN W-250, modul 108. Vyráběny od června 1981. Jsou dvě verze, a to W-250 s ocelovým páskem a W-250C s páskem plastovým (víčka mají nadepsaná ale oboje shodně W-250). Modul 108 (vyráběn od listopadu 1980 - to je bez záruky) je prakticky stejný jako modul 83 (ten vyráběn od července 1979 - opět bez záruky), akorát s tím rozdílem, že pro modul 83 je baterie BR2320 a pro modul 108 je baterie BR2016. Modul 108 je v několika dalších hodinkách z té doby, např. A-850 nebo F-82. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Proběhla změna času a s ní i další záznam přesnosti vintážních digitálek. Stolní hodiny jsem musel seřídit celé znovu (nedá se u nich posunout čas jenom o hodinu), A259 dostaly začátkem října novou baterku a jedou tedy od nuly, Montany už jsou tak mimo, že by bylo neslušné je neseštelovat. Takže je asi konec. Možná začnu zkoušet ladění trimrama, ale to už tady asi nebudu publikovat. Výsledky bych okomentoval asi tak, že Seiko A259 jsou se svými pár vteřinami za měsíc nejpřesnější.Zbývající seika a Casio W-35 dělají akceptovatelných 15-20s/měsíc. Digitálky Montana od Vietnamců valí jako o závod, jedny dělají průměrně 39, druhé 252s/měsíc. Tady jsem si všiml toho, že ty rychlejší se za poslední tři měsíce předběhly vždy o stejný čas. Takže ač mají velkou odchylku, ta je ze všech hodinek v testu nejstabilnější. Takže asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Dík za report. Nehledě na přesnost, sbírku máš pěknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Na dnešek jsem se dlouho těšil a zároveň jsem měl strach, abych to neprodrbal a zvládl dobře zmáčknout. Marliny jdou asi o minutu napřed, takže jsem to stihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Su proste na jednicku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Jedničková paráda! Odesláno z mého F3111 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Výborný nápad a krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Super srovnání Chronovocas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Mam dotaz ohledne navodu k Seiko A439, vsude je jen service manual, ale klasicky navod tykajici se nastaveni nedohledavam...Ne ze by to bylo k obsluze treba, je to celkem standardni seiko postup, ale chtel jsem jej videt. Nema nekdo ? Kdyz tak dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Dobře on! https://www.zive.cz/clanky/fanousek-hacknul-hodinky-seiko-zroku-1984-a-naprogramoval-pro-ne-tetris-video/sc-3-a-190545/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se