t2 Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 Já snad začnu koukat po ruskej ingotech. Tyhle si mi docela líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 Tyhle Omega sensor jsou teď ke koupi tady: http://cgi.ebay.de/OMEGA-DIGITAL-MENS-WATC...p3286.m63.l1177 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 jak jsem sem dával fotku těch krásných Hamiltonů,trošku jsem zapátral a......nejsou z let 80-tých.....jsou nové,jde o Hamiltony z limitované edice k filmu Man in Black II Na té kůži ovšem vypadají mnohem lépe,než na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 (upraveno) Omega Memomaster - zdroj WUS forum a tady zdroj watchforum.com Upraveno 25. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 Tady jsou snad všechny digi,které kdy Omega vyrobila http://www016.upp.so-net.ne.jp/skf/omega1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 Moc pěkné! A tím asi končí náš seriál o digi Omegách.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 (upraveno) Moc pěkné! A tím asi končí náš seriál o digi Omegách.... jo...dnes se mi vyloženě dařilo hledání......a nekončí....existují různé varianty,třeba zlaté....atd..... Celkem by mne zajímalo,kdo všechno(a jaké) tu má digitální Omegy....Casiotron se pochlubil svýma Speedmasterama a potom se tu,kdysi,někdo pochlubil Analogicko/digitálníma Seamasterama Montreal 76........ještě někdo něco???? Upraveno 25. října 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 Celkem by mne zajímalo,kdo všechno(a jaké) tu má digitální Omegy....Casiotron se pochlubil svýma Speedmasterama a potom se tu,kdysi,někdo pochlubil Analogicko/digitálníma Seamasterama Montreal 76........ještě někdo něco???? Myslíš asi moje Albatros Montreal 76. Pre porovnanie - foto s koženým remeňom z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2008 ano ano ano......přesně tuty....jen jsem nevěděl,čí byly......super Díky za reakci.....nechceš se o nich trochu rozepsat???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2008 @Gilius Tak toto jsou moji dva krasavci: Co mne trochu prekvapilo je fakt, ze se tyto hodinky ocividne prodavaly i spanelskym soudruhum. Ponevadz puvodni displej v hodinkach odesel do vecnych lovist, koupil jsem si jedny stare Elektronika 5 se stejnym digi modulem na ebay. Z Ukrajiny. Me prekvapeni bylo velike, kdyz se na me po uspesne transplantaci displeje rozsvitilo FECHA (spanelsky datum) misto klasickeho DATE!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2008 No paráda....díky za fotky.....nosíš je????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2008 No paráda....díky za fotky.....nosíš je????? Nosim je pravidelne, a to moc rad. Brzo dostanou dva sourozence - uz se na ne tesim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2008 Nosim je pravidelne, a to moc rad. Brzo dostanou dva sourozence - uz se na ne tesim! také digi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 to Filo-boxer : Jsou fak pěkný. mám taky takový,ale ještě bych chtěl ten druhej typ. Oba jsou zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 také digi??? Taky digi, uplne ty same, jenom jina barva. Pak je tady predvedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 to Filo-boxer : Jsou fak pěkný. mám taky takový,ale ještě bych chtěl ten druhej typ. Oba jsou zajímavý. Mas na nich puvodni tah z Kovotexu? Vypada to tak. Ja bohuzel ne, ale bajecne na ne pasuje tenhle: http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenba...tzband-18m.html Jenom me trochu rozciluje ten napis Casio na spone... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Taky digi, uplne ty same, jenom jina barva. Pak je tady predvedu. no to se určitě pochlub....Ty jednoduché se mi líbí....nevíš ještě o nějakých???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Mas na nich puvodni tah z Kovotexu? Vypada to tak. Ja bohuzel ne, ale bajecne na ne pasuje tenhle: http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenba...tzband-18m.html Jenom me trochu rozciluje ten napis Casio na spone... Bohužel ten pásek není původní. Je to pásek z jinejch levnejch noname hodinek. Uvažoval jsem o černym koženym tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Uvažoval jsem o černym koženym tahu. černej řemen by jim mohl slušet......kdyžtak potom ukaž fotky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 Zajimavy digitalky s kalkulackou od neprilis hodinkami zasazene firmy HP Odkaz na aukci: http://cgi.ebay.com/RARE-1970s-HEWLETT-PAC...1QQcmdZViewItem Aktualne jsou na cene 1230 USD a jeste zbyvaji 3 dny do konce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se