Přejít na obsah

LCD digitálky 70. a 80. let

siwi

Doporučené příspěvky

Moc pěkné! A tím asi končí náš seriál o digi Omegách....

jo...dnes se mi vyloženě dařilo hledání......a nekončí....existují různé varianty,třeba zlaté....atd..... ;)

Celkem by mne zajímalo,kdo všechno(a jaké) tu má digitální Omegy....Casiotron se pochlubil svýma Speedmasterama a potom se tu,kdysi,někdo pochlubil Analogicko/digitálníma Seamasterama Montreal 76........ještě někdo něco????

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celkem by mne zajímalo,kdo všechno(a jaké) tu má digitální Omegy....Casiotron se pochlubil svýma Speedmasterama a potom se tu,kdysi,někdo pochlubil Analogicko/digitálníma Seamasterama Montreal 76........ještě někdo něco????

Myslíš asi moje Albatros Montreal 76. Pre porovnanie - foto s koženým remeňom z netu.

post-871-1224968273.jpg

post-871-1224968333.jpg

Odkaz ke komentáři

@Gilius

Tak toto jsou moji dva krasavci:

post-3194-1225044968.jpg

post-3194-1225044991.jpg

Co mne trochu prekvapilo je fakt, ze se tyto hodinky ocividne prodavaly i spanelskym soudruhum. Ponevadz puvodni displej v hodinkach odesel do vecnych lovist, koupil jsem si jedny stare Elektronika 5 se stejnym digi modulem na ebay. Z Ukrajiny. Me prekvapeni bylo velike, kdyz se na me po uspesne transplantaci displeje rozsvitilo FECHA (spanelsky datum) misto klasickeho DATE!!

post-3194-1225045009.jpg

Odkaz ke komentáři

to Filo-boxer :

Jsou fak pěkný. mám taky takový,ale ještě bych chtěl ten druhej typ. Oba jsou zajímavý.

Mas na nich puvodni tah z Kovotexu? Vypada to tak. Ja bohuzel ne, ale bajecne na ne pasuje tenhle:

http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenba...tzband-18m.html

Jenom me trochu rozciluje ten napis Casio na spone...

Odkaz ke komentáři

Mas na nich puvodni tah z Kovotexu? Vypada to tak. Ja bohuzel ne, ale bajecne na ne pasuje tenhle:

http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenba...tzband-18m.html

Jenom me trochu rozciluje ten napis Casio na spone...

Bohužel ten pásek není původní. Je to pásek z jinejch levnejch noname hodinek. Uvažoval jsem o černym koženym tahu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...