Thomic Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Bohužel asi jo, ale zevnitř vypadají dobře, baterie nebyla vyteklá, nic poškrábaného. Nikdo se v tom asi nijak nerejpal, nevím no Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Niekedy je ten pliesok tak nalepeny na to dinko,ze ho od neho izoluje.Vtedy treba z tej ciernej folie trocha odstrihnut pri plusovom kontakte tak,aby sa dotykal zltej casti ozvucovaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Také čosi som už sakra dlho nemal pod rukami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Díky, vyzkouším to Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Tak děkuji moc za radu, povedlo se a vyhrávám jak na pouti. Odlepil jsem plíšek, posunul ho ke straně a vše funguje jak má. Za 50 korun super zábava Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Tak to je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Zdravím přátelé. Našel jsem na ebay toto. Snad nějaká odnož Casia. Možná otázka pro Casiotrona.Žeby práve tento neznámy model bol predlohou pre prvý G-Shock model z roku 1983??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Je to Casio W-150 s nepůvodním sklíčkem. Zdravím přátelé. Našel jsem na ebay toto. Snad nějaká odnož Casia. Možná otázka pro Casiotrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Tak děkuji moc za radu, povedlo se a vyhrávám jak na pouti. Odlepil jsem plíšek, posunul ho ke straně a vše funguje jak má. Za 50 korun super zábava Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk No tak hurá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Vypadá, že je plastové a možná trochu doupravené. Kdyby to byl nějaký klon Casio, tak by i víčko mělo jiné popisy. Aspoň tak je to všude. Jediný případ, kdy jsem se setkal, že má víčko původní popisy je několik typů Meister - Anker z roku 1978, kdy na "face plate" pod sklíčkem je znak Meister - Anker a víčko má původní popisy značky Timeband. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Zaujímavá kombinácia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ďalšie hodinky Made in CCCP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Tyhle tady už nějakou dobu jsou. Ale na zajímavosti a kráse jim to samozřejmě neubírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ja ich tu vidím prvýkrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ty signály jsem sem dával modrý.Tyto s tím koženým páskem jsou také moc pěkný.I když na digi se v první řadě pokouším dát kovový tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Tak dnes mi přišly nepoužité Pulsar y759-4009. Abych řekl pravdu nakonec z nich nemám takovou radost, čekal jsem že budou trochu větší, označení dne je celkem špatně vidět a některé funkce jsem ani nepochopil Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Tak dnes mi přišly nepoužité Pulsar y759-4009. Abych řekl pravdu nakonec z nich nemám takovou radost, čekal jsem že budou trochu větší, označení dne je celkem špatně vidět a některé funkce jsem ani nepochopil Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí TapatalkPresne také isté som mal, v roku 1997 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Tak líbí se mi, že jsou kovové, žádný plast jako dnes. Ale nevím jestli si je nechat Uvidím, zatím je uložím do krabičky. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Nechat a být šťastný Jsou nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se