Gombo Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Dnes som ich zobral vyvetrat na motorke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 To jsou nějaký ty Citizen P110- a něco? P110-312759 nebo tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Ano melo by byt, nemam ted moznost se kouknout...Mam je taky a myslim ze rozdil oproti temto pred dvema roky postnutymi byl jen v dynku. (WR)Pokud bude treba poslu oznaceni mych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Dinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 doplneni - moje takto A splet jsem to ... dynko jine az u 200wr(je to dlouho co sem na to koukal...) zde vic foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Prave rozchodene starucke Citizeny.Slapu pekne,len rok som nenastavil,lebo kalendar konci v roku 2009.Neratali,ze preziu rok 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 No, tak tohle je něco úžasného Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Parádní práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Snazim sa dnes na vecer tieto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Dost podobný, jen chybí datum a přebývá jedno tlačítko: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Tak sovieti sa casto ?inspirovali? zapadom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dirk Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 A to jsem si nepřipadal normální, když jsem do nich před časem dal baterku. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 A proč? Mám je taky a patří k mým nejoblíbenějším Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 By me zajimalo, proc uz dneska nikdo nedela digi s melodiemi...? Pritom vsude takova retro vlna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 A proč? Mám je taky a patří k mým nejoblíbenějším ... ... da sa nieco ?taketo? este zohnat v slusnom stave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Občas se něco objeví na aukčních serverech. Ale ty hodinky nejsou žádná extra kvalita. Je div, že po těch letech fungujou. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Dnes vecer ozivene Longiny,ale bohuzial bez predneho sklicka...Pockaju v sufliku na nejakeho darcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 post-61962-0-14961200-1562268299.jpegDost podobný, jen chybí datum a přebývá jedno tlačítko:xx525511965.jpgMade in CCCP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Na vecer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Jeeje, ty se mne koncepcne libej. Co je to zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se