casiotron Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 (upraveno) Casio TE-2500, modul 178 se slovníkem Tyto Casio z roku 1982 mají kromě budíku, stopek, 24 časových pásem ještě funkci slovníku, když tento slovník obsahuje 36 nejčastějších slovních spojení v angličtině, němčině, španělštině, japonštině a francouzštině a 1711 slov slovníku anglicko/španělského. Upraveno 10. listopadu 2008 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 Ty jsem měl v ruce,zajímavý kousek!!! Tvoje??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 SEIKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YKK Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 (upraveno) Dovolím si připíchnout obrázek, doufám, že ho tady už nemáš, nerad bych, aby můj první příspěvek skončil nezdarem. Přiznám se, že jsem si všechny komentáře a fotky neproběhl zrovna pečlivě, jsem totiž ortodoxní vyznavač mechanik, ovšem neopovrhuji žádnou časomírou, digitálky jsou od německého Commodoru. Upraveno 13. listopadu 2008 uživatelem YKK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 Chlapi...dávejte si,prosím,pozor na tu citaci.....v tomhle aby se prase vyznalo......stačí dát "reply" a psát....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 4 vlasta66: Ty Seika jsou skvele, jsou tvoje? Fotka je realna tak me to jen napadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 4 vlasta66: Ty Seika jsou skvele, jsou tvoje? Fotka je realna tak me to jen napadlo... Bohužel nejsou moje, našel jsem je na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2008 A co říkáte na takovouto dvojci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 ....Tvoje???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Jojo Ale tyhle bohužel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentin Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 No, tak myslím, že jsem takové viděl, kdysi... Digitálky byly první hodinky co jsem dostal ve druhé třídě Název si nepamatuju, jen, že byly bílé a brzo se mi odlomil kousek pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 A co říkáte na takovouto dvojci? Ty Certiny maji nejaky divny displej. Jak vypada, kdyz funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 (upraveno) Ty Certiny maji nejaky divny displej. Jak vypada, kdyz funguje? omlouvám se za kvalitu fotky, ale jedná se o výřez z větší fotky. Upraveno 16. listopadu 2008 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Tak pro dnešek třeba tyto Casio TC-600, modul 119, nejstarší Casio s dotykovým displejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 (upraveno) Casiotrone, uveď, prosím počet kusů Tvé sbírky, myslím si, že to bude úctyhodné číslo a já spadnu pod stůl . Díky. Edit - jedny do sbírky na ebay OMEGA MEMOMASTER CHRONO Upraveno 18. listopadu 2008 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 (upraveno) jak vlastne vybirate digitalky dnes aby za 20 let sme tady rikali, jo tak ty jsou paradni. kupujete jen limitky nebo jen s nejakou unikatni funkci ci designem? nebo nekupujete vubec? Upraveno 18. listopadu 2008 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Digitalky vybiram tak, aby byly paradni porad. Takze podle designu a funkci volim posledni dobou G-shock Frogman, ktere jsou vetsinou limitovane a neztraceji svou hodnotu.Ba naopak. A taky nerad nosim neco, co ma kazdy. A tady v Evrope je moc lidi nema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 jak vlastne vybirate digitalky dnes aby za 20 let sme tady rikali, jo tak ty jsou paradni. kupujete jen limitky nebo jen s nejakou unikatni funkci ci designem? nebo nekupujete vubec? Nejraději kupuju už 20 let staré kousky....vintage......a nejlépe NOS.Ale v mých možnostech jsou hlavně ty s nižší cenou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 (upraveno) Nejraději kupuju už 20 let staré kousky....vintage......a nejlépe NOS. Tak to se ti tady bude treba neco libit: http://shop.ebay.de/merchant/franco1511 edit:link Upraveno 18. listopadu 2008 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Nejraději kupuju už 20 let staré kousky....vintage......a nejlépe NOS.Ale v mých možnostech jsou hlavně ty s nižší cenou..... jasne, me slo spis o to, jestli i ted kupujes nove kousky nebo pockas dalsich 20 let a pak si koupis dalsi co se prodavali v dnesni dobe? snad sem to vyjadril nejak pochopitelneji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se